A koji kufer bi ga delidao kad su to normalne temp za taj cpu? Pa intel mu je dao garanciju 3god na 100°C. Ako se i skuri onda ga zamjeni, kaj ne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
a cuj, crijevo mu je popigano :)
ma malo sam i ja svojom smotanošću pridonio višim temp.... jedno crijevo ostalo malo popigano kad sam montirao blok nazad na proc 
evo malo temps nakon duže gaming sesije, nije to ništa prestrašno s obzirom na napon u rasponu 1.29V-1.32V
Kad je tolko u gamingu, u linx-u bi eksplodirao 
Al budimo realni, to su jako lose temperature s obzirom da je sam u loop-u i da nije ni blizu max opterecenje...
A koji kufer bi ga delidao kad su to normalne temp za taj cpu? Pa intel mu je dao garanciju 3god na 100°C. Ako se i skuri onda ga zamjeni, kaj ne?
Naravno da je tako, osim ako si delidao, onda se mos jebat...
ma malo sam i ja svojom smotanošću pridonio višim temp.... jedno crijevo ostalo malo popigano kad sam montirao blok nazad na proc 
evo malo temps nakon duže gaming sesije, nije to ništa prestrašno s obzirom na napon u rasponu 1.29V-1.32V
Kad je tolko u gamingu, u linx-u bi eksplodirao 
Al budimo realni, to su jako lose temperature s obzirom da je sam u loop-u i da nije ni blizu max opterecenje...
što je tu čudno kad imam primjerak koji traži čitavih 0.1V više za isti takt nego prvi primjerci ovdje na forumu... to je 10°C veća temp bez greške, ako ne i više 
no nije to od jučer, manje više normala koliko vidim po internetima, bilo je opako branje trešnjica u intelu po samom izlasku coffelakea
višnji
ti ne osjetis neki dobitak s vodom, ali komp osjeti...
višnji
Maraški 
Samo je pitanje vremena kad ces sve hladiti vodom 
Spojis komp na bacvu od 500 litara pa ne moras...
Da, to je OK ideja, pogotovo ako se može nabaviti neka RGB.
Ceka se spajanje protocnog bojlera i kompa, samo je pitanje vremena kad ce delidatori sa svojim grijalicama poceti :D
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
...
Zovu me danas iz servisa, kažu pali iz prve... 
Sve sam pregleda osim kabela 
Threadripper, Vega, i voda, ubojita kombinacija :)
Mrak konfiguracija, Hyper 600W je dovoljan? Koje kućište imaš u planu uzeti za ovo?
Okay, call me a noob and smack me silly, što ti ventovi rade van kućare ?
Ajde za ekipu pokreni furmark sa max p. limitom i prime zajedno i snimaj napajanje ;)
Mrak konfiguracija, Hyper 600W je dovoljan? Koje kućište imaš u planu uzeti za ovo?
Dovoljan ako nece izvodit gluposti. Doduse ako ce radit neki kombinirani cpu/gpu render ili nesto slicno, nece bit dovoljan.
Ako hoces izvodit gluparije, povuce to i 1kW bez problema...
Okay, call me a noob and smack me silly, što ti ventovi rade van kućare ?
Haha 
Ne vjerujem da ce stavljat ikakav poklopac, previse bi ubilo hladjenje a ipak su to dva velika potrosaca na jednom tankom radijatoru.
Ne vjerujem da ce stavljat ikakav poklopac
Mislim da poklopac ne može staviti jer mu je i radijator izvana.
Takvu konfiguraciju voziti na takvom napajanju, bome svaka mu čast, ja to ne bi mogao,
je... ja sam na računala sa integriranom grafičkom ugrađivao kvalitetnija napajanja od toga FSPa.
Trenutno je, ali i ono je privremeno naravno, zbog...
Ajde za ekipu pokreni furmark sa max p. limitom i prime zajedno i snimaj napajanje ;)
Upravo tako, to ne bih s ovim napajanjem :) Ali grafička je na 50% PL, procesor je na 3.9 all core (mogao bi i na 4 doduše), i u gaming loadu nema nikakvih problema, i temperature su oko 45 (u stanu je oko 28.5).
Kućište još uvijek biram, možda pričekam da izađe nešto novo, ali najuži su trenutno fractal R6 ili onaj novi lian li O11 ili kako već :)
Bitno da stanu dva 360 radijatora i pumpa bez beda i da je odličan airflow.
Ovako trenutno je bez prednje stranice, jer je premalena očito :) A drukčije nije mogao stati radijator.
Evo jedan brzinski firestrike, još uvijek tweakam postavke.
Mislim da poklopac ne može staviti jer mu je i radijator izvana.
Takvu konfiguraciju voziti na takvom napajanju, bome svaka mu čast, ja to ne bi mogao,
je... ja sam na računala sa integriranom grafičkom ugrađivao kvalitetnija napajanja od toga FSPa.
Naravno, ali dok ne ošinem full load na ove komponente neće biti ni blizu kritične zone. Budem uzeo nešto od barem 1000W.