Iz zezancije sam probavao sa fluidnuh 75fps prebacivati na 50fps, pa tocje kao da ti netko pusti yt clip na 0.5x brzinu reprodukcije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lav se priprema na raspravu sa 75hz taborom, pa da zna o čemu priča 
pošalješ ljude od povjerenja u dućan da ti kupe naprednu ryzen platformu, a onda ti mućki iza leđa podvale ovakve drloge 
što reći, koju posluku porati
To si sigurno poslao nekog Intel huligana. 
nisu ljudi krivi nego ducan 
CARPE DIEM
ma evo k sebi ne mogu doći, već naručio kontejner B-die keksića, valjda bi našao dva da rade 3000Mhz cl14, a ovako će mi sad pošiljka propasti 
pošalješ ljude od povjerenja u dućan da ti kupe naprednu ryzen platformu, a onda ti mućki iza leđa podvale ovakve drloge 
I bolje, inace bi te protjerali u Ryzen (aka "tema niskih frekvencija") temu s kombinacijom i5 8400 i 240hz monitora...
Cool :)
a koja je grafa u dolasku?
Znači nema više zajebancije i vrijeme kompromisa je iza tebe.
Sad napravi pošteni stol, stolicu, dobre zvučnike, odlične slušalice, G13, pošteni miš, 1TB SSD i na konju si 
Znači nema više zajebancije i vrijeme kompromisa je iza tebe.
Sad napravi pošteni stol, stolicu, dobre zvučnike, odlične slušalice, G13, pošteni miš, 1TB SSD i na konju si 
sve si ti kriv deda, i tvoj monitor 
atm nijedna, gledam di što kako, 1070ti će poslužiti još koji dan
daj ti svoju u optjecaj, slab sam na aorusice 
iskreno meni je i gtx 1080 preslaba za ovu rezu
koji ti je cilj igrati na 240 lock ili ipak ostaviti na 144 lock?
ma kak god niti 1080 ti tu nebi pomogla
ako se covjek i na FHD rezi oce igrati na konstatnih 144fpsa potreban je ili rez detalja ili neki stariji naslov.
iskreno meni je i gtx 1080 preslaba za ovu rezu
koji ti je cilj igrati na 240 lock ili ipak ostaviti na 144 lock?
ma kak god niti 1080 ti tu nebi pomogla
ako se covjek i na FHD rezi oce igrati na konstatnih 144fpsa potreban je ili rez detalja ili neki stariji naslov.
ma 144 naravno, pa 240 ne može vrtiti ni 1080ti, recimo za bf1 FHD ultra 1080 je granično za 144fps
jedino neki slabiji naslovi tu dolaze u obzir za 200+
Pod stariji naslovima mislite na csgo, jer prvi crysis koji je star desetak godina pada na ninđa PC-u na 45 fpsa 
Tih 240 je bas za competitive FPS, a ovih 144 full hd kako je toxic rekao jedna 1080 vrti sa pokojim smanjenim detaljem, naravno ne sa lockom, ali sva sreca tu je g-sync.
Pa kompetitivne igre se nikada nisu ni igrale na max detaljima... svi redom srežu detalje na optimalni minimum za najveći fps bez gubitka preglednosti/vidljivosti.
Pod stariji naslovima mislite na csgo, jer prvi crysis koji je star desetak godina pada na ninđa PC-u na 45 fpsa 
Deda kaj se ti podsmijehujes, na tvom kompu bi pao na 4fps, jos sa svim onim tvojim syncovima taman svaki mjesec po1 fps dobijes na ekran 
Moj komp je besplatan pa mu je sve oprošeno 
Velika je šteta što se nisi ogrebao za lavov i5 8400 da nastaviš svoj niz skoro besplatnih nadogradnji 
i moj je pa mu ne opraštam tako lako 
Velika je šteta što se nisi ogrebao za lavov i5 8400 da nastaviš svoj niz skoro besplatnih nadogradnji 
PRIVJESAK FTW!!!!!!!
Ma nema veze. i dalje brijem na konzolu, nekeko mi je dugo čekati još dvije godine za PS5. Radije ubodem slima i desetak ekskluziva nego novi proc, pogotovo jer mi sadašnji tjera sve živo, makar bi moglo i bolje.
PRIVJESAK FTW!!!!!!!
Bez problema bi taj privjesak postao bižuterija 
E jesi mu se ti naša rugat o grafici sa svojim tn 144hz: https://imgur.com/gallery/N3v8M
Fali ti malo saturacije.
To nije bilo niti blizu ruganja, vec jedan obicni simpaticni meme koji sam htio podijeliti sa forumasima. Kao sto vidimo ostali su shvatili zafrkanciju, ali zbog tvoje ogranicenosti i opasnog butthurt levela tebi tako nesto ne dospijeva do glave. 
Meni je zanimljivo da i dalje vrijedi ona"možeš li vrtiti Crysis" od prije desetak godina
Nemereš vjerovati da se hiće ko parkinskon na 45 fpsa jedan ninđa PC i to još na kockica rezoluciji