Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.336.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
DarthMarkus kaže...

Kakav si ti cigo deda pa to je strašno....

Ti i ova moja šokica doma bi si išli pod ruku majke mi.

Već vas vidim u Kauflandu kako lagano pridžavate vrećicu kad važete...

Reko sam joj već kad ulazi u dućan da se ne čuje zvono na vratima, nego pišti ŠOOO-KAAAC.

Možda sam cigo ali nisam budala

14 godina
XXX kaže...
DarthMarkus kaže...

Kakav si ti cigo deda pa to je strašno....

Ti i ova moja šokica doma bi si išli pod ruku majke mi.

Već vas vidim u Kauflandu kako lagano pridžavate vrećicu kad važete...

Reko sam joj već kad ulazi u dućan da se ne čuje zvono na vratima, nego pišti ŠOOO-KAAAC.

Možda sam cigo ali nisam budala

To nitko ne tvrdi...Naprotiv, ti bogarati investiciju 3-4 puta opravdaš, a ja kad nešto kupim ni sam ne znam zašto sam to kupio.

18 godina
odjavljen

Ne brini, moja žena voli putovati po svijetu a je moram pratit Sve ti to na kraju dođe na isto

16 godina
Chat tema ljubitelja hardvera

Kad smo već kod 32" AOC-a... danas bio kod frenda koji ga ima i igrao je BF4, živa katastrofa. Doslovno se vidi dvostruko/trostruko crosshair kad brzo mičeš miša.... nije ni čudo da je tako jeftin.

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
neaktivan
petarjukic kaže...

Ovako 

Crka mi je prije koji dan ram najvjerojatnije (razlog će te naći pod moj pc) 

Komp neće da posta, resetira se nakon toga beskonačno puta, proba sam resetirati cmos baterijicu, izvuć naboj iz biosa i rama ali svedno i kad ram je unutra i kad nije isto je

Sad ću prvi put slati na servis bilo koji komp a tražili su me da pošaljem makar grafičku ako neću i diskove pa me za svaki slučaj zanima jesu li pouzdani, ja ću svedno sve slikati i neću poslati grafu pa eto savjetujte me štogod 

Relativno je teško ubit ram, da nisi možda pretjerao sa SoC naponom pa je zapravo proc oštećen?

16 godina
Kako ti radi wot na novoj mapi 30vs30 kako se privjesak drzi stim. Mada mislim da nije bitno koji procesor imas jer svaka grafa je u visokom BN-u. Meni skoro svaki game zaledi sliku na 1 sec a graficka na ultra postavkama radi od 40-80%
AMD AntiBoy
9 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Kako ti radi wot na novoj mapi 30vs30 kako se privjesak drzi stim. Mada mislim da nije bitno koji procesor imas jer svaka grafa je u visokom BN-u. Meni skoro svaki game zaledi sliku na 1 sec a graficka na ultra postavkama radi od 40-80%

Koliko ja vidim nije rijetkost u wotu da mi digne takt na 3.9ghz znaci vrlo slab load na procesoru je to, privjesak bi to trebao vrtiti bez greske i vrti kako deda kaze ubija muhe 

16 godina
Ma nova mapa je katastrofa sto se tice optimizacije igram na laptopu i3 4030u gt 840m 2gb kad je ona u bn sve ti je jasno
AMD AntiBoy
8 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Ma nova mapa je katastrofa sto se tice optimizacije igram na laptopu i3 4030u gt 840m 2gb kad je ona u bn sve ti je jasno

:D

Ja sam poceo dobijat artefakte u fm17 sa integrushom, a nis nisam chachkao...

Lifes a piece of shit, when you look at it, so always look on the bright side of life...
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2018 9:36 (Gorstak79).
9 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

A jbg taj mobile drekic ne moze dignuti takt niti na 2ghz... privjesak je duplo jaci od toga

14 godina
mrsmith kaže...

Kad smo već kod 32" AOC-a... danas bio kod frenda koji ga ima i igrao je BF4, živa katastrofa. Doslovno se vidi dvostruko/trostruko crosshair kad brzo mičeš miša.... nije ni čudo da je tako jeftin.

Joj daj ne kenjajte po tom Aocu. Netko tko vas sluša mislit će da monitor ne prikazuje sliku uopće. Šta na mom samsung ks7500 televizoru slika trza u brzim scenama a košto je 10000kn. A po recenzijama samsung je avion nad avionima. Isto ima mane pa šta kad platiš 10000kn onda ne pričaš od sramote da je u qurcu. Pa i taj tvoj Dell ima puno mana a košta kao 3 Aoca.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2018 9:46 (mislioc).
9 godina
protjeran
Gorstak79 kaže...
dreadmoore kaže...

:D

Ja sam poceo dobijat artefakte u fm17 sa integrushom, a nis nisam chachkao...

dobra, FM serijal je GPU bound uvijek bio 

8 godina
protjeran
XXX kaže...

Pretpostavljam da možeš skužiti koja je salika SDR a koja HDR

Izgleda bolje ali nisam siguran da je ovo HDR, bolja slika je samo premazana jačom nijansom plave boje.

mrsmith kaže...

Ne igram BF niti bilo kakve MP igre gdje je bitan visoki refresh rate. Ghosting u SP igrama koje sam na njemu odigrao, na 75Hz je meni nevidljiv. Također brat igra Overwatch, Fortnite, War Thunder. Ni tu ga nisam vidio. Da imam ikakav BF originalan rado bih testirao...

8 godina
protjeran
lav1000 kaže...

drzim na medium detaljima, nis nije klokano bilo nikad, i opet artefakti...ovo mi se vec dogodilo sa i3 530...izgleda da intel ima ozbiljnih problema sa integrushama...

Lifes a piece of shit, when you look at it, so always look on the bright side of life...
9 godina
protjeran
Gorstak79 kaže...
lav1000 kaže...

drzim na medium detaljima, nis nije klokano bilo nikad, i opet artefakti...ovo mi se vec dogodilo sa i3 530...izgleda da intel ima ozbiljnih problema sa integrushama...

ma nešto drugo posrijedi mora biti, pa taj FM ne daje ni integruši 10% loada.... ja sam vrtio normalno world of warships na FHD, čak i BF1 na 1280*720 sa integrušom na low detaljima, 30fps konzolaški ugođaj...dok sam čekao onu tvoju zotakicu da mi dođe

8 godina
protjeran
lav1000 kaže...
 ma nešto drugo posrijedi mora biti, pa taj FM ne daje ni integruši 10% loada.... ja sam vrtio normalno world of warships na FHD, čak i BF1 na 1280*720 sa integrušom na low detaljima, 30fps konzolaški ugođaj...dok sam čekao onu tvoju zotakicu da mi dođe

Nema sto drugo biti, stroj nije klokan, znaci da je nesh sa gpu dijelom procesora u kurcu...nisam imao problema otkad je grafa otisla tebi do danas, sad ih prvi put vidim, a ako se dobro sican, bila je ista spika i sa integrushom na i3 530...neko vrime sve 5, a onda sranje...

9 godina
protjeran
Gorstak79 kaže...
lav1000 kaže...

Nema sto drugo biti, stroj nije klokan, znaci da je nesh sa gpu dijelom procesora u kurcu...nisam imao problema otkad je grafa otisla tebi do danas, sad ih prvi put vidim, a ako se dobro sican, bila je ista spika i sa integrushom na i3 530...neko vrime sve 5, a onda sranje...

a što je s onom za 50kn što si naručio 9600gt ili koja već?

16 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Daj ne drobi, to ces vidjet na svakom monitoru sa "niskim" refresh rateom kad trzas misem lijevo desno...

8 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Nije nikad stigla i oglas je nestao...

9 godina
protjeran
Gorstak79 kaže...
lav1000 kaže...

a jbg šteta 

13 godina
lav1000 kaže...
Gorstak79 kaže...
lav1000 kaže...

a jbg šteta 

ja poslao svoju  zotac gtx 9800+ u rijeku liku za 100 kn :D on oduševljen..da si se javio prije..

8 godina
protjeran
funny games kaže...
 ja poslao svoju  zotac gtx 9800+ u rijeku liku za 100 kn :D on oduševljen..da si se javio prije..

Fala ko da jesi...plan je bio nabavit neku jeftikaner grafu sa dva digitalna izlaza, pa kupit jos jedan rabljeni 22" incha za 300-tinjak kuna, samo da ima pivot, pa radit na njemu, a na ovome vrtiti kodi....ta za 50kn bi mi sjela ko kec na desetku, onda samo moram skupit za neki monitor bezze...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2018 10:31 (Gorstak79).
16 godina
Timo kaže...
XXX kaže...

Koštao me soma kuna ako uračunamo prodaju prethodnog TN-a

Nije besplatno ali sobzirom da je taj isti UW išao po 2200 kn bez HDR 10 do prije samo mjesec dana, brijem da sam dobro prošao.

Probao HDR u Andromedi i to je fina razlika u odnosu na SDR

21:9 ideš beba

Sve skupa

nema taj monitor ni H od HDR10 

ne da nema REC 2020 color range, a bome ni 10bit panel, nema cak ni 8bit panel, vec 6bit + FRC

mogu oni pisati na proizvode sta god hoce, daleko je to od HDR

svejedno dobra kupnja 

Zna deda da to nije pravi HDR (marketinške fore od strane LG-a).  Razlika sa starijom verzijom monitora je samo povećani brightness.

Ali da je super kupnja za tu cijenu to stvarno je. 

14 godina
mrsmith kaže...

Što je baš tako loš ? Šteta...Baš sam ga imao na picku...

16 godina
ansha kaže...
mrsmith kaže...

Daj ne drobi, to ces vidjet na svakom monitoru sa "niskim" refresh rateom kad trzas misem lijevo desno...

Jesi ga probao uživo? Nisi očito.

Uglavnom, slika u win je prilično dobra i kontrast je super. Ali pak tijekom igranja se ghosting toliko vidi da je to sramota... apsolutno nije čudno da košta toliko koliko košta za 1440p 32" panel. Promijenio sam valjda 50k kn monitora u zadnjih 10 godina (4 komada od 5k+ kn samo 2017/2018.) tako da ne pričam gluposti, koliko god bi ti volio da je to tako.

Nije trzanje u pitanju nego normalno igranje pucačine, okrećeš pogled lijevo desno a crosshair i silueta puške/ruke ti se doslovno mute, tj. ostavljaju trailove. Meni je to koma, ako drugima ne smeta onda imaju niske standardne što se tiče monitora.

EDIT: Evo i jedan video s youtube-a koji prikazuje istu stvar... navodno će biti problem u fail panelu -

Stvarno ima nemogućih pojedinaca na ovom forumu. Kažeš nešto ljudima iz iskustva da se ne zajebu i bace pare bezveze i odmah krene drvlje i kamenje jer je kontradiktorno njihovom mišljenju. Bože sačuvaj i ekipe takve..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2018 14:06 (mrsmith).
14 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

Tko nije dirao overide ili amwa opcije na off, high, premium bolje da suti i nekomentira do tada nista o monitorima.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Stvarno ima nemogućih pojedinaca na ovom forumu. Kažeš nešto ljudima iz iskustva da se ne zajebu i bace pare bezveze i odmah krene drvlje i kamenje jer je kontradiktorno njihovom mišljenju. Bože sačuvaj i ekipe takve..

Ti si jedan od takvih pojedinaca jer se ista stvar vidi i na 1ms TN panelima koji su 60hz...

16 godina
ansha kaže...
mrsmith kaže...

Ti si jedan od takvih pojedinaca jer se ista stvar vidi i na 1ms TN panelima koji su 60hz...

Pričaš o preskakanju tj. flickeringu zbog 60hz-a a ne o ghostingu tj. trailingu... miješaš dvije stvari.

Uostalom, evo i isječka s kitguru-a za isti monitor... nisam samo ja vidio duhove.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2018 14:19 (mrsmith).
16 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Pričaš o preskakanju tj. flickeringu zbog 60hz-a a ne o ghostingu tj. trailingu... miješaš dvije stvari.

Uostalom, evo i isječka s kitguru-a za isti monitor... nisam samo ja vidio duhove.

Ma kakav crni flickering, trailing imas na apsolutno svakom 60hz monitoru jer je 60hz

16 godina
ansha kaže...
mrsmith kaže...

Ma kakav crni flickering, trailing imas na apsolutno svakom 60hz monitoru jer je 60hz

Uglavnom, da završimo - evo jedan xy spori LGjev 24" IPS 60Hz kojeg žena koristi za povremeno igranje nema ni približan trailing naspram ovog AOCa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice