- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slobodno stavi na 74 
Slobodno stavi na 74 
ma rade sve normalne igre i na 75...bf1 po pitanju podrške za syncove nije cvijeće, ni free- ni G-sync romani pišu o naštimavanju....
a ja kao što vidiš vodim opake bitke, nemam ja vremena da slika dođe i da uhvati klik.... pa mogao sam biti broj1 na svijetu da sam znao da ovako fino ide s dobrim monitorom...
Tko je spomenuo igre? Ako kupujem kupujem da drži proc na 3.8 po svim jezgrama u primeu makar ga nikada ne koristio. Prije ili poslije bu došla igra koja će koristiti sve jezgre intezivno pa dođe ljeto, pa se igraš par sati u komadu pa dobiješ throttling. Uostalom pitao sam za testove sobzirom da preporuča bez zadrške. Ja bi preporučeio jedino da sam osobno probao ili pročitao solidan test.
Pa kazem da u igrama nece vuc 50W, u primeu ce ti povuc 50-60W, to je smijesno i to doslovno ne trazi nikakvo hladjenje vrm-ova...
Pa kazem da u igrama nece vuc 50W, u primeu ce ti povuc 50-60W, to je smijesno i to doslovno ne trazi nikakvo hladjenje vrm-ova...
daj nemoj mu rušiti mit u nastajanju 
Da kupujem sigurno bi uzeo B, samo se nadovezujem na njegov post gdje preporuča H i vozi Miško. Zakaj se nisi nadovezao na to? Drugo vidiš odma 
A sta cu kad si mi zanimljiv. 
ovaj ansha me zapanjuje ponekad svojom inteligencijom...
A tesko tebe zapanjit inteligencijom ;)
A tesko tebe zapanjit inteligencijom ;)
a sad si i shesan na tom avataru...
Isprobao malo i0 @4.8-5ghz (BF1 ocito koristi avx instrukcije jer takt varira kad je ukljucen avx offset) u BF1 64p mecu, cpu usage je 98-100%
, gpu varira izmedju 65 i 99%, prosjek je nekih 80% valjda. U pola sata igre min. je bio 62fps, prosjek oko 85-90fps, dakle za 60hz monitor je zadovoljavajuce...
To je 1440p i max postavke, na 1080p grafa bi doslovno ladila jajca...
Ni sam ne znam kakve sve stvari po kući imam, ne zadržavam stariji hardver pa je ovo bilo ugodno iznenađenje
Trebal' ko' ovu mrcinu?
Ako je ona prva iteracija bez cachea, uzimam...
Za našeg dedu XXX-a.
P.S. pravo mi je čudno da on ovdje ne pravda H ploče
P.S. pravo mi je čudno da on ovdje ne pravda H ploče
Ja pravdam samo ono kaj opravdava uloženo/dobiveno. Drugo me ni ne zanima.
Ja pravdam samo ono kaj opravdava uloženo/dobiveno. Drugo me ni ne zanima.
problem je samo što tvoji škotsko-brački kriteriji nisu i svačiji drugi kriteriji, pa često dolazi do nerazumijevanja 
A mora netko biti protuteža balkanizmu i baja mentalitetu 
Deda jel stigao monitor?Ajde brže jer čekam tvoj rivju :)
Došao do dostavne službe a brijem da bu kod mene u ponedjeljak...valjda 
Zadnjim updejtom biosa govnasto oc cudoviste od 800kn MSI Z370-A PRO je postala jos bolja

to se cekalo, idemo prek 1.55V
lp
Stari bios je znao davati vise napona nego sta se zadalo na nekim plocama pa su to rijesili tim biosom, nema to veze sa onime na sto ti pucas. 
Zadnjim updejtom biosa govnasto oc cudoviste od 800kn MSI Z370-A PRO je postala jos bolja

to se cekalo, idemo prek 1.55V
lp
Stari bios je znao davati vise napona nego sta se zadalo na nekim plocama pa su to rijesili tim biosom, nema to veze sa onime na sto ti pucas. 
ak je tako kak ti kazes onda bolje da stavim taj stari
lp
Jel ikad igraš bez monitoringa?
sijem smrt okolo po europskim vukojebinama 
lijepo od tebe, za pofalit se :)
Ne, nije to to bez monitoringa, evo jucer zahvaljujuci tome skuzio da ono neoptimirano govno pubg zna povuci 13-14Gb RAMa
ekipa,
upgrade-a mozda proc (zena jos ne zna
) ali bih istavio asus maximus gene viii maticnu
gledam koje cpu-ove ista podrzava sa zadnjom verzijom bios-a i vidim na listi i7 8700k?
znam da je bio updat za podrsku 7e serije intel-a al zar se z170mogu koristiti za 8u generaciju?
hvala
CARPE DIEM
Coffe lake ne ide na 170/270 ploce, samo na z370. Ako nemas neki poseban razlog zasto zelis ici na tu plocu imas jako lijepo opremljenih ploca od 1100-1300kn.
Coffe lake ne ide na 170/270 ploce, samo na z370. Ako nemas neki poseban razlog zasto zelis ici na tu plocu imas jako lijepo opremljenih ploca od 1100-1300kn.
imam gene viii a ne bi bas davao opet 1000+ kn za novu,osim ako nije toliko bolji proc
da li je velika razlika 7700k vs 8700k?
CARPE DIEM