- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajmo onda reći da kartica ne vrijedi tih novaca, 3200max, 3000 cijena po kojoj se isplati uzeti dok nije nestalo... ako se strixice 1080 mogu prodavati za manje od 4000, onda je ovo što sam napisao teška realnost za ovu armoricu...
Evo još jedna recenzija, na kraju kaže da mu nikad nije prešlo 75 stupnjeva, što je ok za tu cijenu i ni pribižno loše da bi je nazvao smećem.
Za pocetak 75 stupnjeva bas i nije bajno, a nije niti spomenuo na kojem je to rpm-u sto je vazan faktor.
AMD AntiBoy
Evo još jedna recenzija, na kraju kaže da mu nikad nije prešlo 75 stupnjeva, što je ok za tu cijenu i ni pribižno loše da bi je nazvao smećem.
Za pocetak 75 stupnjeva bas i nije bajno, a nije niti spomenuo na kojem je to rpm-u sto je vazan faktor.
Za početak imamo dvije recenzije u kojima se ne spominje ni problem temperature ni buke ventilatora. S druge strane imamo tebe koji umišljanjaš probleme (kao i inače). Ajd da imaš Armoricu pa da pišeš ali ovo tvoje pisanje napamet i s visoka a imaš RX470 i igraš se na konzolaškoj FHD rezoluciji...
1. Izgled
2. Zaštita od otisaka prstiju po grafičkoj
3. 1-2 stupnja niže temperature
Uglavnom nebitno.
75°c ili 1730rpm
AMD AntiBoy
Za početak imamo dvije recenzije u kojima se ne spominje ni problem temperature ni buke ventilatora. S druge strane imamo tebe koji umišljanjaš probleme (kao i inače). Ajd da imaš Armoricu pa da pišeš ali ovo tvoje pisanje napamet i s visoka a imaš RX470 i igraš se na konzolaškoj FHD rezoluciji...
Evo gameplay video gdje se fino vide temp i rpm
Vec nakon 4 i pol minute igranja kartica je na 76 stupnjeva pri 76% fan speeda, ovdje se vidi da fanovi na armor 1080ti, koji su isti kao i na 1080, idu do max ~2400 rpm sto bi znacilo da za tih 76 stupnjeva trebas nafrljiti rpm an 1800...
Skroz mi je slatko kad me proziva netko sa gnjusnim znanjem kao ti, ova hw guru posast je izmakla kontroli. 
Kakav si smješan lik. Izvukao video nekog no namera sa tisuću pogleda, tko zna kakvo je kućište, air flow. I to je argument naspram dvije recenzije.
Znaci onaj rpm sta sam linkao pase. Vazno da neki gurui tu pametuju i linkaju neke govno recenzije ili polovicne recenzije gdje su izostavljeni najbitniji podaci. Mislim znam da ih ograniceno znanje i logicko razmisljanje sprjecava da dodu do nekakvog pametnog zakljucka, al ne moraju onda ostale trovati svojim "informacijama". 
AMD AntiBoy
Kakav si smješan lik - drugi dio. Dreadmoore ima GTX 1070...
Kakav si smješan lik. Izvukao video nekog no namera sa tisuću pogleda, tko zna kakvo je kućište, air flow. I to je argument naspram dvije recenzije.
Eno dreadmoore ti pokazao da na 1070 armor koja se manje grije od 1080 sa tim hladnjakom pri ~1750rpm ide na 75 stupnjeva. Ne ide ti decko, nikako ti ne ide. 
Da ovaj video zbilja izgleda kao da je grafička u mikrovalnoj dok si podgrijava picu. Ovo je ipak no name izvor koji nije relevantan pokazatelj prave snage msi 1080 armor koji bez sumnje odrađuje dobar posao i nije šminkerski orjentiran proizvod.
Stoga zaljučak bi glasio da msi 1080 armor za 3500kn s garancijom od još 26 mjeseci je jako dobar deal i bez sumnje spada u kategoriju mislioc approved.
Da ovaj video zbilja izgleda kao da je grafička u mikrovalnoj dok si podgrijava picu. Ovo je ipak no name izvor koji nije relevantan pokazatelj prave snage msi 1080 armor koji bez sumnje odrađuje dobar posao i nije šminkerski orjentiran proizvod.
bitno da si ti stavio vrhunske recenzente kao izvore, i ovaj sajt techaltar i ovaj yt guru oboje vrhunski priznati recenzenti, Steve Burke iz gamernexusa qurac za njih
iskreno bmk što će čovjek uzeti, ja definitivno smatram da ta grafička ne vrijedi 3500kn jer je izmajnano govno... i garant u zatvorenom kućištu sa intake fanovima do 1000rpm i svojim fanovima na auto ide na 80°C, a ti vjeruj ovakvim recenzije, ima nas ovdje koji smo malo dublje upućeni u hlađenje pascala da bi nam neki noname sajt i yt tutlek prodali ovakve fore 
Eto barem zanimljiva rasprava ako nista drugo..medjutim jos nisam uspio dokucit onda koju da uzmem...armor 1080 za 3.5k giga g1 1080 za 3.7 amazon.de ili za 3.9 k giga wf2 1070ti kof nas iz ducana nova
razorblade
Titanium novu u ducanu.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
AMD AntiBoy
AMD AntiBoy
Eto barem zanimljiva rasprava ako nista drugo..medjutim jos nisam uspio dokucit onda koju da uzmem...armor 1080 za 3.5k giga g1 1080 za 3.7 amazon.de ili za 3.9 k giga wf2 1070ti kof nas iz ducana nova
g1 1080 bez razmišljanja, bar u ovom izboru...
to je nova kartica ili polovnjakuša?
bitno da si ti stavio vrhunske recenzente kao izvore, i ovaj sajt techaltar i ovaj yt guru oboje vrhunski priznati recenzenti, Steve Burke iz gamernexusa qurac za njih
To su sve svjetski poznati meštri a ne taj hipi kojeg si ti spomenuo. Pa taj se nije ošišao od mature. Taj od čupe ni nevidi kaj recenzira.
AMD AntiBoy
mariolla79 vidim da imaš 144hz i gtx 1060. Ljepo ti pričekaj još malo pa nabodi 1080ti po nekoj dobroj cijeni i vozi. Nije da te ova 1060 neće poslužit još neko vrijeme.
Kad izađu ove nove te 1080ti će se prodavat po placu uz zelenu salatu.
To su sve svjetski poznati meštri a ne taj hipi kojeg si ti spomenuo. Pa taj se nije ošišao od mature. Taj od čupe ni nevidi kaj recenzira.
mora čovjek furati taj čupavi hipsterski look da privuče publiku i curice, inače fin pristojan kulturan, znam ga ja, od susjedove sontule šogor, pa njegov netjak mali Stipe dođe 
mora čovjek furati taj čupavi hipsterski look da privuče publiku i curice, inače fin pristojan kulturan, znam ga ja, od susjedove sontule šogor, pa njegov netjak mali Stipe dođe 
A onda ok sad kužim u čemu je poanta njegovog kanala,znači Burke se baca na taj dio tržišta.Lukavo nema šta.Skužil sam odmah da je fakin.
A onda ok sad kužim u čemu je poanta njegovog kanala,znači Burke se baca na taj dio tržišta.Lukavo nema šta.Skužil sam odmah da je fakin.
zvat će me u goste da dođem kad bude slagao neku ubojitu gaming mašinu 240hz monitor sa ryzenom 3 i r7 260, samo je rekao da prvo moram malo savladati gradivo iz teme rast mišića i visina...