Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.885.005
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
ansha kaže...

Pravi entuzijast se nikad ne iskaljuje na svom hardware-u, za to sluze zene i djeca 

Pa to je isto HW :)

16 godina
protjeran
toxic kaže...
ansha kaže...

Pravi entuzijast se nikad ne iskaljuje na svom hardware-u, za to sluze zene i djeca 

Je al je besplatan 

18 godina
ansha kaže...
toxic kaže...
ansha kaže...

Je al je besplatan 

Ja nisam siguran, ja bih rekao da je to najskuplji hw ikada

9 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

pod slom sam mislio na slom ekrana

ma mali mi razbio TV sa autićem,baka mu pustila yt crtiće na tv, pa je on malo lupkao sa autićem po ekranu, baka me nazove i kaže nije puno razbijen može se gledati, tek tada sam blagi slom živaca doživio 

13 godina
DarthMarkus kaže...

Entuzijast razmišlja da kupi novi GPU po mining cijeni iako je stari prodao za kikiriki.

mislim da brkaš entuzijaste s pomorcima 

18 godina
lav1000 kaže...

ma mali mi razbio TV sa autićem,baka mu pustila yt crtiće na tv, pa je on malo lupkao sa autićem po ekranu, baka me nazove i kaže nije puno razbijen može se gledati, tek tada sam blagi slom živaca doživio 

Ja kada sam kupio novi sony 4k hdr cca 9 k kuna .. slijedeci dan dodem doma i vidim izgreban tv. A joj... sva sreca pa je takav ekran da se rijetko kad primjeti ali je dosta isaran..

Od tog dana klincima ne pada na pamet doci blize od 1m od tva

9 godina
protjeran
toxic kaže...
lav1000 kaže...

Ja kada sam kupio novi sony 4k hdr cca 9 k kuna .. slijedeci dan dodem doma i vidim izgreban tv. A joj... sva sreca pa je takav ekran da se rijetko kad primjeti ali je dosta isaran..

Od tog dana klincima ne pada na pamet doci blize od 1m od tva

e sad mi moraš odati tu tajnu kako si to postigao, djeca na sigurnoj udaljenosti od TV-a 

16 godina
protjeran
toxic kaže...
ansha kaže...
toxic kaže...
ansha kaže...

Je al je besplatan 

Ja nisam siguran, ja bih rekao da je to najskuplji hw ikada

A to da, besplatno je u startu ali te oderu na odrzavanju..

14 godina
protjeran
Pevec, bodljikava zica..😎lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
18 godina
lav1000 kaže...

e sad mi moraš odati tu tajnu kako si to postigao, djeca na sigurnoj udaljenosti od TV-a 

Eh sad bi ti i tajne mudraca :)

Uglavnom bilo mi je bitno da im pokažem kako su me povrijedili svojim ponašanjem na način da su sami shvatili što su učinili iako sam imao slom prije toga koji je trajao 30 sekundi ciste deracine

17 godina
odjavljen

Auuu... Dobro ga je 'kvrcnuo'... Stavis mu stari sa katodnom cijevi pa neka udara 'auticem' po njemu koliko zeli

9 godina
protjeran
toxic kaže...
lav1000 kaže...

Eh sad bi ti i tajne mudraca :)

Uglavnom bilo mi je bitno da im pokažem kako su me povrijedili svojim ponašanjem na način da su sami shvatili što su učinili iako sam imao slom prije toga koji je trajao 30 sekundi ciste deracine

meni je jedino žao u cijeloj situaciji što nisam bio doma kad se to dogodilo, pa bi i ja bio siguran da se to više ponoviti neće, i ja bih sinu lijepo pokazao da mi je povrijedio osjećaje, ovako sumnjam u bakine metode... još je premali za naknadno uvjeravanje kad sam došao doma, nebi bilo nikakve svrhe od toga...

čekam da zlikovac malo naraste prije neke ozbiljnije kupovine TV/monitora...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 14:15 (lav1000).
17 godina
odjavljen
ansha kaže...

Da se i šališ, nisi daleko od istine.. pua država takvih. :/

Mrgud Veliki kaže...

Auuu... Dobro ga je 'kvrcnuo'... Stavis mu stari sa katodnom cijevi pa neka udara 'auticem' po njemu koliko zeli

Katodni ne možeš ni ciglom razbit. :)

Nope.
18 godina
Tonči kaže...
ansha kaže...

Mrgud Veliki kaže...

Katodni ne možeš ni ciglom razbit. :)

jel ti ikad pao na nogu? :)

17 godina
odjavljen
toxic kaže...

jel ti ikad pao na nogu? :)

Srećom ne. :P

Nope.
16 godina
protjeran
Tonči kaže...

Nema toga kod mene, sale se slabici.

10 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Entuziast u svom rječniku poznaje, ali ne koristi sljedeće pojmove: budžet-konfa, price-performance, low/mid/high, kaučgejming, privjesak... i sl. Entuziast nikad, ali baš nikad ne pita hoću li moci ovo i kako vrtiti; jer ima samo najbolje. Entuziast se mora pomiriti sa činjenicom da željeni san koji se zove "fps lock+high rr" ne može uvijek ostvariti, jer tehnoloski napredak jos nije dorastao tom zadatku. No, entuziast ne očajava, jer ima adaptivni rr monitor, koji će mu pružit jedini kompromis, ali on zna da će sljedeća serija biti jača, i zbog toga on ne očajava...

Hiperbolično ti pokusavam reći da je 8700k the way it's meant to be played :)

Covjece nisi u trendu, sta ti niko nije rekao da je sada u modi ulozeno/dobiveno konfiguracija, vidis da sam uveo novi trend svi se nesto nadmecu i raspravljaju o đeparac grafama i procesorima... Ovo tvoje je prevaziđeno i nezanimljivo svekolikom pučanstvu, mijenjaj/prodavaj to ako zelis da itko pricao uopce sa tobom 

9 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Covjece nisi u trendu, sta ti niko nije rekao da je sada u modi ulozeno/dobiveno konfiguracija, vidis da sam uveo novi trend svi se nesto nadmecu i raspravljaju o đeparac grafama i procesorima... Ovo tvoje je prevaziđeno i nezanimljivo svekolikom pučanstvu, mijenjaj/prodavaj to ako zelis da itko pricao uopce sa tobom 

Privjesak je neprikosnoveni broj 1 u toj kategoriji, Luci kod tebe uvijek sve samo vrh ponude u određenoj kategoriji 

10 godina
protjeran
lav1000 kaže...
 Luci kod tebe uvijek sve samo vrh ponude u određenoj kategoriji 

Znas me znam te;)

EDIT:

Nacuo sam da dolaze neki novi superklokabilni rajzeni na 4.25GHz pa mozda dobijem konkurenciju za gaming do ljeta, teska vremena slijede 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 16:25 (Lucidius).
17 godina

Sve neki entuzijasti ovde a nisu se makli od performansi haswella, umišljaju poput sterilne kučke da je skotna. 

kradem mine iz minskog polja
11 godina
odjavljen

koja analogija jbt

17 godina

moraš narodu objasnit zdravo narodski jer vidiš da jadni neznadu

kradem mine iz minskog polja
9 godina
protjeran
dery kaže...

Sve neki entuzijasti ovde a nisu se makli od performansi haswella, umišljaju poput sterilne kučke da je skotna. 

takve poštapalice se više ne koriste ni u romskom getu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 17:18 (lav1000).
18 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
Entuziast u svom rječniku poznaje, ali ne koristi sljedeće pojmove: budžet-konfa, price-performance, low/mid/high, kaučgejming, privjesak... i sl. Entuziast nikad, ali baš nikad ne pita hoću li moci ovo i kako vrtiti; jer ima samo najbolje. Entuziast se mora pomiriti sa činjenicom da željeni san koji se zove "fps lock+high rr" ne može uvijek ostvariti, jer tehnoloski napredak jos nije dorastao tom zadatku. No, entuziast ne očajava, jer ima adaptivni rr monitor, koji će mu pružit jedini kompromis, ali on zna da će sljedeća serija biti jača, i zbog toga on ne očajava...

Hiperbolično ti pokusavam reći da je 8700k the way it's meant to be played :)

To su neki novokomponirani trbo folk entuzijsati. Old school entuzijast je uvijek znao složiti best buy sebi ili ekipi u kvartu. Uputiti sa 20 000 kn u dućan i potrošiti zna svaki bedak takvi su u moje vrijeme bili predmet sprdnje

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 17:29 (XXX).
15 godina
Lucidius kaže...

Covjece nisi u trendu

Ja bih rekao prije da ti nisi u trendu jer na ovom forumu ipak prevladavaju više konfiguracije

sa npr. i5 8400, 8600k, 8700k, Ryzen 1600 ili 1700 ili 1950x.

Jer trend ne mogu biti dvije konfiguracije, ti i XXX, barem koliko je meni poznato.

9 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
Lucidius kaže...

Covjece nisi u trendu

Ja bih rekao prije da ti nisi u trendu jer na ovom forumu ipak prevladavaju više konfiguracije

Jer trend ne mogu biti dvije konfiguracije, ti i XXX, barem koliko je meni poznato.

Valentine, koliko dijelite ti i Luci zajedno forumski staž pa da nisi shvatio da Luci dirigira HW trendove 

18 godina
odjavljen

Ne kužim kaj njega spominješ, nije to još zaslužio. Prvi na forumu sam kupio privjeska, dok je još vas 99% mislilo da je pentium 2/2 proc Eto prošlo je več preko godinu dana

10 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

Tebe je izgleda grom udario u glavu 

18 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
Valentin17 kaže...

Tebe je izgleda grom udario u glavu 

Prestani toliko trolati. Kenjao si protiv privjeska godinu dana i sad si kao doživio prosvjetljenje. Tebe taj proc nemere zadovoljiti ni pod razno.

10 godina
protjeran

Mali pegla sve se puši 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice