Ako ti ne vidiš smisla zašto se onda uplićeš onako u raspravu? Mislim da bi nas dosta voljelo vidjet cb na 1800+ sa 8700k.
Možda nisam trebao, ali ja kad me nešto zanima i kad nešto hoću, ja neću tražiti niti tebe niti Tončija niti ikoga drugoga
da to odrađujete za mene, ja ako želim vidjeti taj rezultat, uzet ću te komponente sebi i sam odraditi testove,
zato sam predložio kolegi Lavu da ako želi vidjeti taj rezultat i to mu predstavlja nešto u životu, da fino ode u trgovinu,
fino to pokupuje i odvrti si testove, a ako želi, neka ih odvrti da i drugi vide.
ja kad nešto žarko želim to i kupim, pokazao u više navrata... a ti si taj koji samo bulazni po forumu da imaš neke imaginarne komponente koje nitko osim chaselola nije vidio...
što je je upitno u tome da tražimo od čovjeka sa delidanim procesorom i super hlađenjem da proba izvući malo jači skor, a ti ako nemaš što pametno nadodati se sudrži komentara, umjesto što mene šalješ u dućan,
pošalji si mamu u dućan da ti kupi tako željene komponente a ne tu trolaš po forumu o nekim maximus formulama i čudima raznoraznim koje si samo na recenzijama vidio 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!