Isječak iz Lucijevog obraćanja Chaselolu 
Nisam mislio da na svog decka gledas k'o na tog sabana sa slike 
Luci mi ima pretanke rukice, ja sam mislio kako se pričalo da će to biti neke medvjeđe šape, a ono kao da svira klavir, nije moj tip...
Luci mi ima pretanke rukice, ja sam mislio kako se pričalo da će to biti neke medvjeđe šape, a ono kao da svira klavir, nije moj tip...
Taman za tebe.
Znas kako kazu u malim rukama sve izgleda veliko 
Lave ostat ćeš bez glave ... ako ovako nastaviš
Mislim da smo malo i previse bockali Lucia, bilo bi dobro da ga ostavimo na miru da nam nebi njegova mama dolazila i ocitala nam lekciju
.
Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
mozda ima nekih 25 po izgledu ali po ponasanju ima tih Tlinaest
Ne razumijem kako može očekivati da ga netko shvaća ozbiljno nakon ovakvih ispada... pa jedino curicama iz osnovne škole može biti zanimljiv. Ovo baš silazi na razinu dvorske lude..
pa da mislim da to prolazi kod curica od 15 godina one lude za takvim frajerima jos pogotovo ako je obucen u trenirku i po mogucnosti da ima koznu jaknu na sebi onda je vrh.
9mm 

Lave ostat ćeš bez glave ... ako ovako nastaviš
Ke?
Ne razumijem kako može očekivati da ga netko shvaća ozbiljno nakon ovakvih ispada... pa jedino curicama iz osnovne škole može biti zanimljiv. Ovo baš silazi na razinu dvorske lude..
pa da mislim da to prolazi kod curica od 15 godina one lude za takvim frajerima jos pogotovo ako je obucen u trenirku i po mogucnosti da ima koznu jaknu na sebi onda je vrh.
Još kad obuče ove boxe ufff.
Kederi se hvataju samo tako. 
Taman za tebe.
vidim da si upoznat sa svim trikovima, pravi si lisac kako prikrivati fizičke i hardwerske nedostatke 
Ček, pa koliko sam ja upućen (možda nisam dovoljno, sorry u tom slučaju) ULMB i G-Sync ne mogu biti aktivni u isto vrijeme zar ne?
Točno. Zato i kažem da je taj feature bolji. G-Sync je fix za loše performanse. Skupi fix, ali i dalje fix. G-Sync modul donosi i ULMB, zato je prisutan na G-Sync monitorima, ali G-Sync ne radi kad ti je framerate maksimalan, a i ne treba ti. Uključiš ULMB za blur-free igranje.
Ček, pa koliko sam ja upućen (možda nisam dovoljno, sorry u tom slučaju) ULMB i G-Sync ne mogu biti aktivni u isto vrijeme zar ne?
Točno. Zato i kažem da je taj feature bolji. G-Sync je fix za loše performanse. Skupi fix, ali i dalje fix. G-Sync modul donosi i ULMB, zato je prisutan na G-Sync monitorima, ali G-Sync ne radi kad ti je framerate maksimalan, a i ne treba ti. Uključiš ULMB za blur-free igranje.
Aha okej, hvala. Nisam još isprobao G-Sync monitor ali gledam si ga upiknuti. Trenutno koristim Freesync monitor uz GTX1080, naravno bez freesynca
ali ima ULMB (tj. pandan istom) koji radi dovoljno dobro na visokom refresh rate-u - i naspram ULMB-a radi do 144Hz-a (ULMB je max 120 čini mi se).
Taman za tebe.
vidim da si upoznat sa svim trikovima, pravi si lisac kako prikrivati fizičke i hardwerske nedostatke 
Nista osobno chaselol , al ovaj odgovor cepa noge. 
Luci svi protiv tebe 
De promjeni forum, vidiš da ovamo nemaš nikakvog uspjeha 
Eywa
Komp ti je skuplji od mog cca 3500kn, monitor od mog 3500kn, ajd ljepo izgleda kad preuvelicas, poznat mi je osjecaj pa ne zamjeram.
Eto kad stigne volta i 4k monitor onda ja tebe sisam pa tako u nedogled...
Ma koga ti zavaravaš? Ajde stavi svoju konfu ovdje kolko si je platio, komponentu po komponentu. Možeš i po trenutnim cijenama. Hajd da vidimo te 3500kn.. kad već ideš, onda da bude kako treba. ne zaboravi uvrstit periferiju, ona će ti podić cijenu solidno
ps... kad mi tata kupi bmwa, imat ću dva onda. znaš?
Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Eywa
Komp ti je skuplji od mog cca 3500kn, monitor od mog 3500kn, ajd ljepo izgleda kad preuvelicas, poznat mi je osjecaj pa ne zamjeram.
Eto kad stigne volta i 4k monitor onda ja tebe sisam pa tako u nedogled...
Ma koga ti zavaravaš? Ajde stavi svoju konfu ovdje kolko si je platio, komponentu po komponentu. Možeš i po trenutnim cijenama. Hajd da vidimo te 3500kn.. kad već ideš, onda da bude kako treba. ne zaboravi uvrstit periferiju, ona će ti podić cijenu solidno
ps... kad mi tata kupi bmwa, imat ću dva onda. znaš?
Lucijeva matematika, 1500kn+3500kn = 10000kn 
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Iskustvo i mudrost dodje s godinama rada i procitanih knjiga, polako stignes i ti tu 
P.S. na koji nedostatak mislis s moje strane?
Nisam ja seronja koji se uvrijedi na salu, sve 5
Covjek koji se ne zna nasaliti na svoj racun a druge voli da podjebava nije covjek 
P.S. pustite moju kantu za CS na miru 
Bitno da će Luci kupit cijelo njegovo selo da mu pokaže kako grad izgleda 
Ma ne možeš uspoređivat ulmb i gsync. rekao sam i znaš sam koji je kompromis a koji profit. profit je manji mblur na već dobrom mbluru. a gubiš cca 80% svjetline, 24hz i gsync... ps, da postoji stroj i balansiran api gdje ćeš moć držati 119,9fpsa 100% vremena na svim naslovima, reko bi ajde, ulmb nek bude. u realnosti, takvo što neće bit moguće još desetljeće... dropova će uvijek bit, a oni donose stutter. no thanks, gsync it is.
Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
jbt i ti si prekjučer nabavio premium monitor i sad si glavni baja na forumu 
Chaselol ima skuplje komponente od tebe sada postaje najgora uvreda na forumu 
danas kad instaliram pola metra radijatora, svi postajete peasanti za mene, svi idete na ignore, moći ću jedino s dedom Anshom i eywom raspravljati 
danas kad instaliram pola metra radijatora
Nemoj, pocet ce se opet pricat da se 8600k pregrijava. 
Iskustvo i mudrost dodje s godinama rada i procitanih knjiga, polako stignes i ti tu 
P.S. na koji nedostatak mislis s moje strane?
Nisam ja seronja koji se uvrijedi na salu, sve 5
Covjek koji se ne zna nasaliti na svoj racun a druge voli da podjebava nije covjek 
P.S. pustite moju kantu za CS na miru 
za vraga ti tvoje iskustvo i godine rada kad imaš kantu koja jedva vrti CSGO 
ti si mi nekako najdraži za bocnuti, uvijek brzo reagiraš, drugi su inertni po tom pitanju
ti si mi nekako najdraži za bocnuti, uvijek brzo reagiraš, drugi su inertni po tom pitanju
Znas kako ova tema je meni dnevna doza smijeha zaista, tako da volim da se nasmijem kad ugrabim koji trenutak vremena 
A sto se tice odmjeravanja snage jos uvijek stoji moj poziv da vidimo tu strasnu konfu u akciji, pogotovo CSGO gdje bi imao superiornu prednost zbog svoje masine 
Dozvolim ti da i decka dovedes u gejm sa sobom, 2:1 da bude postena borba 
Znas kako ova tema je meni dnevna doza smijeha zaista, tako da volim da se nasmijem kad ugrabim koji trenutak vremena 
A sto se tice odmjeravanja snage jos uvijek stoji moj poziv da vidimo tu strasnu konfu u akciji, pogotovo CSGO gdje bi imao superiornu prednost zbog svoje masine 
Dozvolim ti da i decka dovedes u gejm sa sobom, 2:1 da bude postena borba 
Jbt Luci ako Boga znaš ne stavljaj više svoje slike, ovaj navalio želi te zavesti i ukrasti ti komponente 
ne igram CS, imaš me na BF1 i 4 pa navrati da te pomazim sa malo sačme, bit ću nježan
Ma ne možeš uspoređivat ulmb i gsync. rekao sam i znaš sam koji je kompromis a koji profit. profit je manji mblur na već dobrom mbluru. a gubiš cca 80% svjetline, 24hz i gsync... ps, da postoji stroj i balansiran api gdje ćeš moć držati 119,9fpsa 100% vremena na svim naslovima, reko bi ajde, ulmb nek bude. u realnosti, takvo što neće bit moguće još desetljeće... dropova će uvijek bit, a oni donose stutter. no thanks, gsync it is.
ULMB je superiornija stvar od bilo koje vrste synca, pogotovo na sto vecim "hercima"
redukciju diminga rjesis povecanjem brightnesa nakon sto ukljucis ULMB i sve 5
PG348Q koji sam imao, koristio sam bez ukljucenog gsynca, nikad stuttera vidio, u stvari ne sjecam se da sam ikada dozivio stutter i tearing u zivotu :D
ako imas adekvatan stroj za monitor koji koristis bilo koja vrsta synca je nepotrebna, ULMB je vrhunska stvar
vidjet cemo sada kada dodu ovi 4K 200Hz monitor kakvi ce biti 
Overshoot je prisutan i na 27" sa overdriveom na extreme. Na normalu je ok. Ulmb nije toliko važniji kad imaš jako mal ghosting. Pogotovo nije isplativ kad košta i brightnesa i 24/45hz i najvažnije - gsynca. a sve to samo zato da smanjis ghosting koji je ionako jako slab... govorim o ovom au optronics panelu u 27". Ovaj 34" panel je slabiji, ali je uw i to je trade-off kojeg će netko prihvatit, drugi ne... na temelju preferencije i zahtjeva. Iskreno, extra sam zadovoljan ovim panelom i nemam prijeku potrebu za promjenom. Promjena će vjerojatno bit 4k@144 kad jedna kartica to bude mogla gonit. Dao Bog da to bude još ove godine, al svi znamo da neće. 4K@60hz mi je meh... doživio bi to kao downgrade.
Tek na 120Hz je ok, dok je 27" na cijelom rasponu bolji, čak i kad je 34 na 120, opet je PG bolji panel po svim metrikama, čak i na 165.
ULMB je znatno bolji i korisniji od bilo kojeg non-ULMB moda, probaj. Brightness je ok, tbh, ako se ne igraš na balkonu, a 120Hz je ionako opet više nego 100 ili istih 120 kao taj.
G-Sync ti ne treba kad imaš dovoljno jak hardver. Ionako ne radi u tom slučaju. G-Sync služi ublažavanju posljedica sporog hardvera, dakle, malog frameratea. Čim ti je framerate 120 ili 144 (ovisno koji monitor imaš), G-Sync ne radi, ugašen je. A valjda je cilj "premium gejmanja" imati i visok framerate. Gurni 1080Ti u komp i nemaš više problema.
Ma kakvo gubljenje 80% svjetline? Odakle ti to? Tko ti je to napisao?
Dropova nema kad imaš dovoljno brz hardver. Cilj je minimum framerate na maximumu monitora, npr. 120. To je sasvim lako postići na 1440 piksela vert. rezoluciji u svim igrama.
Motion blur nije uopće malen ni na najbržima. Tu je, eno ti slika jasno pokazuje koliki je. Kažem: probaj pa vidi, svidjet će ti se.
A sad moram proći tri stranice rasprave da vidim tko sve dobija crveni karton.