Alo wannabe stručnjak, jesi li ti ograničen? Nisi napisao "skidanje sa interneta" nego "upisivanje 40GB", niti sam ja uopće pisao o skidanju, a zapisivanje nije samo skidanje sa interneta. Ja ću ti kao obični korisnik prebacivanjem fajlova sa diska na SSD i obratno napraviti daleko više zapisivanja na SSD nego skidanjem... Također nisi pisao o trajanju nego o garanciji. Misaoni tok ti je nekonzistentan, ne znaš niti ti šta hoćeš da kažeš.
Tko ti je kriv kada ne znaš misli sročiti u smisleniju i razumljiviju rečenicu.
Neznam jesi ti udario nedavno glavom ili sta pa sve naopako i blesavo tumačiš ali to je tvoj problem ne moj!
Napisao sam skidanje sa interneta i to vise puta objasnio na koji nacin i koliko po danu i kroz koji period, a za garanciju sam rekao koliko dugo ce pokrivati disk i u kojim granicama njegove potrosnje. I sta brbljas gluposti, gdje ces ti sa obicnim prebacivanjem sa diska na disk natuc toliko zapisa, moras datoteke skinut kao prvo od nekud da bi ih prebacivao, i neces valjda jedno te istu datoteku prebacivati po 15 puta sa diska na disk 
I ono za dva tjedna moras bit specijalac da protumacis na nacin na koji si ti, kada je jasno da sam rekao da ciscenjem ubrzam sistem, kako onda ti uzmes zakljucak da tek nakon dva tjedna kada ga u međuvrmenu opet zatrpam ubrzam disk? 
Dosta sa smaranjem
EDIT:
Upravo skuzio da je Kolacic od neki dan kada sam ga preodgajao u temi ostao jako ranjen, djete mi je lupilo TD na svaki post u temi, hahahah krepah 

. Daj stavi pod moj pc i da si se pedagogijom počeo bavit.
...................................... funny facts