Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.364.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
Stjepanj kaže...
 bitno da on ima PREMIUM ENTHUSIAST PC

Sad će on njega staviti na 7 GHz i još će biti u plusu.

Ne možemo mi protiv njega.

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

bitno da on ima PREMIUM ENTHUSIAST PC a u potpisu combo tipkovnica+mis od 30kn tj da me pitao poklonio bi mu novi nije morao kupovati ali kako on veli zna tocno kaj njemu treba a ja velim nije zvaka za seljakalp

Zvucnici od 15$

taj combo set od 10$

PREMIJUM™

p.s. taj combo set je inace dobar jer ima osvjetljenje, zisku? 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
protjeran
Gledam malo kaj pricaju o tom patchu i po pitanju gaminga ne bi trebalo biti problema, evo hw unboxed ce napraviti test na novom patchu pa ce se vidjeti taj utjecaj. Opcenito jos sve skupa treba pricekati, nakon onih bajki o ryzenu na 5.0ghz treba ovakve stvari uzeti s debelom rezervom ;)
12 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Dok se ne srede sve te gluposti, meni je updejt izgašen ;) ... sve do windows 10ke nisam koristio updejte NIKAD. Na 10ki su po defaultu nužni pa sam ih evo do sad i dozvoljavao... no sa dva klika iz izgasiš. Što se tiče sigurnosnog rizika, pitam se samo gdje su pusti sigurnosni breechevi do sad bili? Par virušćića mi nekako upalo, rješeno preko task managera i tipku delete... 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
10 godina
protjeran
hrvooje kaže...

Kako patchiranje nije potrebno, vidjeli smo na primjeru nedavnog propusta na smb1 itd. Izjava ti je 

Pa eto vidis nije potrebno dok ne ustanovis da nesto nije kako treba, dok radi ne diraj. Taj smb1 kaj ti spominjes nije nikakva krucijalna stavka niti ikome nesto odnosi od performansa, win update radis dok vidis da ima neke koristi od njega, ostavit ga automatski da navlaci koje kakve gluparije je skroz nepotrebno, kada vidis neki update da donosi nesto od cega ce ti koristiti onda ga sam skines i instaliras, dotle pratis situaciju, d ase ne uvalis u govna o kakvima sad pricamo 

Stjepanj kaže...

bitno da on ima PREMIUM ENTHUSIAST PC a u potpisu combo tipkovnica+mis od 30kn tj da me pitao poklonio bi mu novi nije morao kupovati ali kako on veli zna tocno kaj njemu treba a ja velim nije zvaka za seljakalp

Pa naravno da imam, nisam kao ti da furam kuciste od 300kn zbog kojeg moram kupovat 120mm umjesto 240mm AIO da se mogu hvaliti da imam vodu u sistemu...  Meni nikakva posebna perfierija kaj se tice tipkovnice i miša netreba jer se ni ne bavim pucačinama, ako ih odigram to je single player gdje mi je svejedno sa cime igram, vecinu toga sta mene interesira prelazim gamepad-om. Ako cu kupovat skuplju periferiju to ce biti samo zbog izgleda sistema nista drugo 

Valentin17 kaže...

Ne možemo mi protiv njega.

Naravno, jos cekam tvoje silne nadogradnje procesora koje si mi obecavao od pre godinu dana da ces imati jaci sta god da ja kupim, eto dosla i 2018ta i kako sam i predvidio i dalje nista od tebe, samo jezik puno radi, dok sma ja vec 3 komada promjenio, a i cetvrti nije daleko ako intel ne zajebe 

chaselol kaže...

Zvucnici od 15$

taj combo set od 10$

PREMIJUM™

p.s. taj combo set je inace dobar jer ima osvjetljenje, zisku? 

Hahahah opet ovaj, bogte mazo moj miš je skuplji od tvoje graficke  sta se ti kome javljas nesreco, suti sa tom krntijom da se ne udavim od smijeha 

EDIT:

I jos si nadogradio na Nvidia-u, jbg bjezite svi sa broda koji tone...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 20:54 (Lucidius).
17 godina
odjavljen

Provocirate Lucija pa ga prijavite kad odgovori. 

Ostavite se ćorava posla.

Nope.
10 godina
protjeran

Kakve tetke, pricam ja to odavno, nemogu da se pomere samnom pa kukaju i placu 

14 godina
protjeran

Za razliku od nas on to ozbiljno misli a vi to tolerirate i daljelp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 21:22 (Stjepanj).
15 godina
Lucidius kaže...
 Naravno, jos cekam tvoje silne nadogradnje procesora 

Ma ne mogu se ja mjeriti sa tobom, nitko ne može.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Provocirate Lucija pa ga prijavite kad odgovori. 

Ostavite se ćorava posla.

Naziv teme:

mi smo samo uputili sugestiju za jeftikanersku periferiju napravljenu od skripuce plastike, to je to.

Nije to provociranje, samo hocemo da ga usmjerimo u pravom smjeru (bog zna da je odavno zalutao)

@luci sto si toliko agresivan i sto te vrijedja moj komp?

Ako mislis da si superioran i iznad svih, izaberi igru na steamu da odmjerimo malo snage, tj ako mozes da priustis non jogurt verziju necega 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 21:31 (chaselol).
10 godina
protjeran
chaselol kaže...

@luci sto si toliko agresivan i sto te vrijedja moj komp?

Ako mislis da si superioran i iznad svih, izaberi igru na steamu da odmjerimo malo snage, tj ako mozes da priustis non jogurt verziju necega 

Pa i ja sam tebi uputio sugestiju sta trebas pojacat, ja sam objasnio da meni tipkovnica i mis sluze samo zbog neke estetike vecinom. Ako si dobar u Dark Souls serijalima, NIOH complete edition, i tim hard core RPG-ovima, javi pa cu te sa gustom precvikat macem na pola 

17 godina
odjavljen

Ja sam se odavno pomirio s time da, bez obzira na to kako moćan hardver imao, Lucijev je uvijek moćniji. To je tako u životu i s tim treba navečer u krevet.

Da sad dobijem Ryzen 3 u ruke, CPU koji nema bug zbog kojeg je 30% sporiji od početka 2018., opet bih imao sporiji CPU, iako je u benchmarcima brži 15% od 8700K... 

Ok, ok, šalu na stranu, ostavite se samo tog o tome tko što može priuštiti. Nitko ne zna što ga čeka u životu i kad će ga neka nova kriza smjestiti u kartonsku kutiju. Budite malo obzirni. Imati je dobro, ali ne treba zbog toga postati bahat.

Nope.
12 godina
odjavljen

Ne stoji ti argument "miš i tipka mi služe samo zbog estetike". To su dva komada hardvera koja koristiš kad god sjedneš za svoj "premium enthusiast pc". Sve je to dio PC-a, i na kraju krajeva ta devastator tipkovnica može estetikom biti privlačna eventualno adolescentu s tim gaming gimmickom. Ništa Luci, valja ti ili promijenit opis pc-a ili kupit periferije za barem soma kuna. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
10 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Ne stoji ti argument "miš i tipka mi služe samo zbog estetike". To su dva komada hardvera koja koristiš kad god sjedneš za svoj "premium enthusiast pc". Sve je to dio PC-a, i na kraju krajeva ta devastator tipkovnica može estetikom biti privlačna eventualno adolescentu s tim gaming gimmickom. Ništa Luci, valja ti ili promijenit opis pc-a ili kupit periferije za barem soma kuna. 

Ne budali, bas je hardcore kombo setup, za tipkanje i dominiranje na foumu dušu dao 

Bolje ti uredi svoju estetiku untar te urušene katedrale od kučišta nego da se izrugujes legendarnom devastatoru 

17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Ako si dobar u Dark Souls serijalima, NIOH complete edition, i tim hard core RPG-ovima, javi pa cu te sa gustom precvikat macem na pola 

Nema sto.. Pravi hard core RPG

13 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Pa i ja sam tebi uputio sugestiju sta trebas pojacat, ja sam objasnio da meni tipkovnica i mis sluze samo zbog neke estetike vecinom. Ako si dobar u Dark Souls serijalima, NIOH complete edition, i tim hard core RPG-ovima, javi pa cu te sa gustom precvikat macem na pola 

Ja sam igre tog karaktera (arkade) prestao igrati kad sam presao sa PS2 na PC.

Jer je dark souls na kraju dana, ipak, arkada.
Hit, dodge dodge dodge and repeat 

Ocekivao sam ozbiljne igre, sad si me jos vise razocarao. 

16 godina
protjeran
chaselol kaže...

Ocekivao sam ozbiljne igre, sad si me jos vise razocarao. 

Svi su ti komentari glupi, al ovaj se istice, bravo!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 22:04 (ansha).
10 godina
protjeran
chaselol kaže...

Ma je naravno, stamina se ne trosi, samo udras i mases, nemoras uopce procitat neprijateljeve kretnje i napadem, hm da nisi ti od onih sta sa gitrom i bubnjevima prelaze te igre 

EDIT:

Takvih igara nije ni bilo na PS2, Dark souls je krenuo od PS3

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 22:08 (Lucidius).
10 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...

Zato ih i ne igrate jer nemrete obicnog kostura sredit, jbg imate COD i takve teenager igre pa uzivajte, cemu gubit zivce sa igrama za odrasle 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 22:07 (Lucidius).
13 godina
neaktivan
Lucidius kaže...
chaselol kaže...

Ma je naravno, stamina se ne trosi, samo udras i mases, nemoras uopce procitat neprijateljeve kretnje i napadem, hm da nisi ti od onih sta sa gitrom i bubnjevima prelaze te igre 

EDIT:

Takvih igara nije ni bilo na PS2, Dark souls je krenuo od PS3

Rekao sam arkada, igra nije nista drugo nego crash bandicoot s healing potovima i malo ljepsom grafikom

@ansha, previse si star da bi shvatio gaming svijet.

16 godina
protjeran
chaselol kaže...

Zato sta sam puno duze gamer od tebe? Makes sense, kao i svaki tvoj komentar.

17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Zato ih i ne igrate jer nemrete obicnog kostura sredit, jbg imate COD i takve teenager igre pa uzivajte, cemu gubit zivce sa igrama za odrasle 

A znaci DS je igra za odrasle ? Znaci tako se postaje prava muskarcina kao ti ? Nije niti cudo sto to igra moj susjed od 12 godina

10 godina
protjeran
chaselol kaže...

Rekao sam arkada, igra nije nista drugo nego crash bandicoot s healing potovima i malo ljepsom grafikom

Tolko maloumnih gluposti nisam dugo cuo, vidi se da nikad nisi ni igrao nijednu od njih pa lupas ko grom iz vedra neba.

12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Ne budali, bas je hardcore kombo setup, za tipkanje i dominiranje na foumu dušu dao 

Bolje ti uredi svoju estetiku untar te urušene katedrale od kučišta nego da se izrugujes legendarnom devastatoru 

Ovu estetiku? Evo jadna mi konfa oronula, moram gletovat side panel 

10 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...

A znaci DS je igra za odrasle ? Znaci tako se postaje prava muskarcina kao ti ? Nije niti cudo sto to igra moj susjed od 12 godina

Pa moze to igrat svakava šuša, smao je pitanje dokle ce doc, kao i svaku ostalu igru, predbacivanja su ti za ranit se 

COD i te ostale soft gluposti i jesu nastale na klincima i zbog njih se i izbacuju ko blesave svake godine drugi naslov, ista radnja...

EDIT:

I drago mi je da se druzis sa svojim susjedom od 12 godina pa komentirate tko sta igra i vodite slicne rasprave u slobodno vrijeme na ferju 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 22:26 (Lucidius).
10 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Daj otvori stranicu i slikaj pod svijetlom da bolje vidim tu hobotnicu unutra 

12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
eywa33 kaže...

Daj otvori stranicu i slikaj pod svijetlom da bolje vidim tu hobotnicu unutra 

Što se ne vidi - ne smeta :)

Uostalom, kakva hobotnica. Tubing je cakum-pakum.

10 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Uostalom, kakva hobotnica. Tubing je cakum-pakum.

Tubing ok, ali brate mili ovi kablovi od napajanja i kucista na sve strane vire, to me izuzetno nervira, pola ovih kablica si mogao podvuci ispod maticne prije nego si ju usrafio sa svim standofsima i skoro u potpunosti ih eliminirati od pogleda, i mogao si bolje odabrati rupe kroz koje si koji provukao. Kabel od grafe si bezveze vozio iznad grafe, mogao si ga elegantno potfrknut ispod nje i odma uvuc u rupu ispod grafe da ga se i ne kuzi prakticki.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 22:54 (Lucidius).
13 godina
neaktivan
ansha kaže...
chaselol kaže...

Zato sta sam puno duze gamer od tebe? Makes sense, kao i svaki tvoj komentar.

Ne racuna se benchanje deda.

Pomiri se, omatorio si, nisi za te stvari, skuvaj caj i igraj minesweappera, za drugo nisi.

Lucidius kaže...
chaselol kaže...

Tolko maloumnih gluposti nisam dugo cuo, vidi se da nikad nisi ni igrao nijednu od njih pa lupas ko grom iz vedra neba.

Ne razumijes luci sine, pripadas twitch generaciji koja misli da je DS nesto posebno, a to je igra koju mozes preci bukvalno bez i jednog itema equipanog, rpg element ne postoji jer ti odluke nista ne znace vec hit run dodge dodge hit and repeat.

Znas da sam u pravu, a ti kao tinejdzer se rasipas s rijecima koje ne znas sta znace, kad sam te izazvao da se poigramo u nekoj igri ti pominjes DARK SOUL - znaci kakav n00b ne mogu vjerovati.

Aj i ti s Anshom malo Minesweappera, za kompetativne igre nisi prljavi konzolasu 

P.S. Odigrao prvi DS kad je izasao, srednja zalost nista posebno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.1.2018 7:19 (chaselol).
10 godina
protjeran
chaselol kaže...

Ne razumijes luci sine, pripadas twitch generaciji koja misli da je DS nesto posebno, a to je igra koju mozes preci bukvalno bez i jednog itema equipanog, rpg element ne postoji jer ti odluke nista ne znace vec hit run dodge dodge hit and repeat.

Znas da sam u pravu, a ti kao tinejdzer se rasipas s rijecima koje ne znas sta znace, kad sam te izazvao da se poigramo u nekoj igri ti pominjes DARK SOUL - znaci kakav n00b ne mogu vjerovati.

Gle fora je kad trolas a znas to radit, ovo tvoje je cisto glupiranje gdje ispadas glup i ljudi ti se smiju i lupaju . Svaki Dark Souls ima nekoliko nacina zavrstetka kao prvo, a kao drugo svaku igru mozes preci bez icega i sa prvim levelom ako si majstor i imas bezbroj sati u igri i znas sve napamet od protivnika nadalje.

I to tvoje hit and run je teska smijalica, jednostavno zvuci ali daleko ej to od toga jer si preskociju cihjelu bibliju stvari između toga kao sta je poznavanje napada protivnika (kljucno), taktika, ocuvanje stamine, prikladno oruzje jer ne oistecuje svakog protivnika isti element.

DS serijali i ostale izvedenice su jedine igre gdje mozes sjest i igrat a da ti nije sve hack and slah kao u ovim ostalim igricama gdje da te netko ubije moras bit zesci specijalac i sve se svodi samo na mahanje oruzjem bez glave ili imas mogucnost pasti sa neke litice.

Ajde navedi mi ti neku igru sta ti igras? da nije nije mozda COD ili BF i slicne teen igrarije??

Cinjenica je da to nije igra za ljude niske inteligencije i zakljucivanja, zato ju vecina i odustane nakon 3 sata igranja dok dođu vec do prvog boss-a, i bavi se ovim laganica igrama kao Witcher, BF, COD, auti i sl., a po youtube-u imas pun kanal ispitivanja kako sredit ovog kako sredit onog boss-a, a snimaka umiranja imas vise nego sta si trepnuo od rođenja.

Drz se ti neceg jednostavnijeg nisi kapacitet za ovo 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice