imao sam gomilu smeca od hardvera, ili sam bar tako mislio od tome, dok nisam skuzio jednu stvar, a ta je da samo neupuceni vode "ratove"...
korisnik koji ima potrebu za 6 diskova treba kupiti plocu koja ima 6 sata utora, kuciste sa 6 utora za diskove i napajanje sa 6 sata konektora...
korisnik koji zeli "vrtit" neki odredjeni softver triba pogledat koji je minimum ili recommended requirement za taj softver i na osnovu toga kupiti cpu, ram i grafu...
i kraj price, sve ostalo je samo izdrkavanje...i komp deset godina star vozi jednako kao i moderni ono za sto ispunjava requiremente i ni po cemu nije losiji niti bolji...
jednostavno je komad hardvera namijenjen za nesto, bilo to novije ili starije. Ako zelis vrtit directx 12 igru, neces kupit directx 9 grafu, ili instalirat sedmicu (dx9) isto kao sto je 16 jezgri nepotrebno za cs:go...
kad i ako se pojavi potreba za nekim hardverom, dakle zbog nekog softa, ili obrnuto, za neki hardver se napravi soft, onda kesnesh lovu za to i to je kraj price...

Jednostavno neide.
... Brat mi zaigrao witchera na mom pc-u, veli totalno novo iskustvo u odnosu na konzolu... Valja probat, a onda je ko droga :)
AMD AntiBoy

... Ako si u stanju ovako igrat, brate prodaji taj stroj i otiđi na zimovanje. Ako već ideš, podigni razinu i otiđi negdje ekskluzivnije ;)