- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebali bi me placat ovi iz redakcije umjesto da jaucu i kukaju, ebate zivot kad sam ja na forumu broje se miljunski pregledi, ljudi otvaraju profile, klicu i vicu moje ime, hoce se privatno upoznavat... jedan mestar sa foruma iz dalmacije mi je posalo 5kg prsuta ovaj tjedan, kaze daj mi legendo da ti posaljem prsuta sad za blagdane sad imam kolko treba, zbpg tebe mi je dan ljepsi kad dođem na forum 
A ti si stjepanj attention whore 
Pa dok sam na banu bio par dana, jbg pola tvojih cime se hvalis je od civljenja moderatorima za mobing koji vrsim nad tobom 
To ti je zadnjih 6 poruka od moderatora za crvene
lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Ma jasno, svih 6 sam dobio odjedanput 
Daj Luci ne sramoti se lik dobio 6 poruka skoro svršio
lp
Prodajes krumpir preko foruma.
I mislio sam da će se vratit nakon Sv. Nikole. To mu poklon. 
Pitanje za ekipu sa G4560. Kolke su vam temp u idle-loadu? Meni 33-47°C, nečujan je Mugen 3. Inače imam wattmetar, komp i monitor mi troše u idle 65W, od toga samo komp 47W, a u loadu u gta 5, 153W. Na yt je 83W tako nešto. Govorim prosjek neki...
Ma komp troši ko štedna žarulja a po ljeti hladi sobu 
Imali bi ovdje psiholozi posla s narcisoidnim ponašanjem
Nego, što kažete na pomukli AMD potez: izdali su potiho slabiji RX 560 s manje CU, tj. 14, ali istog imena kao i ranije jači s 16 CU-a i 1024 SPU-a. Zamućivanje vode u stilu Nvidije i Intela.
https://www.pcworld.com/article/3240264/components-graphics/amd-quietly-radeon-rx-560-graphics-cards-worse.html
Update: AMD replied to our questions with the following statement:
“It’s correct that 14 Compute Unit (896 stream processors) and 16 Compute Unit (1024 stream processor) versions of the Radeon RX 560 are available. We introduced the 14CU version this summer to provide AIBs and the market with more RX 500 series options. It’s come to our attention that on certain AIB and etail websites there’s no clear delineation between the two variants. We’re taking immediate steps to remedy this: we’re working with all AIB and channel partners to make sure the product descriptions and names clarify the CU count, so that gamers and consumers know exactly what they’re buying. We apologize for the confusion this may have caused.”
Pa ne određuju prodavači ime, nego AMD. Mogli su dodati D na kraju imena kao i ranije.
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Zato se ja bojim zamucivanja vode i marketinskih trikova sa am4 socketom. Kao do 2085. ce bit am4 socket, al ce ti trebat novi chipset za ryzen 2 (ne mislim na ryzen+) pa na dalje, na taj nacin ne bi lagali za am4 socket, a fino bi zaje ekipu. 
Oces reci poput intela?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Oces reci poput intela?
Pa uče od najboljih u tome :)
Ako žele extra profit moraju se početi ponašati kao Intel.
Oces reci poput intela?
Pa da, nema tu previse postenja. 
Imali bi ovdje psiholozi posla s narcisoidnim ponašanjem
Nego, što kažete na pomukli AMD potez: izdali su potiho slabiji RX 560 s manje CU, tj. 14, ali istog imena kao i ranije jači s 16 CU-a i 1024 SPU-a. Zamućivanje vode u stilu Nvidije i Intela.
https://www.pcworld.com/article/3240264/components-graphics/amd-quietly-radeon-rx-560-graphics-cards-worse.html
Update: AMD replied to our questions with the following statement:
“It’s correct that 14 Compute Unit (896 stream processors) and 16 Compute Unit (1024 stream processor) versions of the Radeon RX 560 are available. We introduced the 14CU version this summer to provide AIBs and the market with more RX 500 series options. It’s come to our attention that on certain AIB and etail websites there’s no clear delineation between the two variants. We’re taking immediate steps to remedy this: we’re working with all AIB and channel partners to make sure the product descriptions and names clarify the CU count, so that gamers and consumers know exactly what they’re buying. We apologize for the confusion this may have caused.”
Pa ne određuju prodavači ime, nego AMD. Mogli su dodati D na kraju imena kao i ranije.
I rate that card 3.5/4 
kojoj stranici?
Ne kužim zakaj se trudiš to pokazivati. Svi znamo da je to izvrstan procesor sa odličnim temperaturama ali ako se delida. Isto tak znamo da tvornički ima smješno lošu žvaku od paste zbog koje dobiješ dvadesetak stupnjeva više temperature. Ili klokaš i trpiš grijanje ili ga potrgaš da bi bio zadovoljan. Ti si potvrđuješ to pravilo 
Ovo je bilo za par forumasa posto ima par nevjernih toma a nije mi bilo mrsko se stim zamarati.Sve stoji sto ti kazes da ga moras delidati mene zanima kako se jedan ryzen ponasa sa pasivnim hladjenjem on ima lem pa da razbijemo mit o grijanju i skupim coolerima jer 8 generacija je pokazala da ocito intel stavlja puno bolju kvalitetu paste za razliku prethodnih generacija.
A kaj te ima zanimati kak ryzen radi pasivno kad je svaki hladnjak od 250 kn na procesoru tiši od prosječne grafe kad se zalaufa, ili su oboje danas dovoljno tihi da to ne predstavlja baš nikakav problem. AMD je zalemio procesor i tu svaka usporedba staje. Napravili su maksimum koji su znali i mogli, nije bilo namjernog fušanja zbog sitne zarade na pasti.
pfff, ja nit nemam paste na svom privjesku, samo nisan brisa dno hladnjaka kad san posla na reklamaciju...skorilo se ali ko ga jebe, racunam da ce se opet otopit i rasirit po povrsini proca kad se i ako se ikad zagrije dovoljno....kupijo bih ja najradije onaj zalman lak za nokte, dvaput vec i jesam i oba puta mi dadose polupraznu bocicu, bice i oni tamo u linksa vole lakirat procesore...
Mi pričamo o pasti ispod IHS-a a ti pričaš o onoj ispd hladnjaka.
treba stavit mrezicu na front panel i odma netreba ništ delidat..
to se zove case modding..
(G)jokaCRO ingame
Također je i skuplja. Koliko para toliko muzike, ništa kupac Ryzena ne puši u odnosu na kipca i5-ce. Eto bilo je ryzena 1600 po 1260 kn na nedavnim akcijama 
Također je i skuplja. Koliko para toliko muzike, ništa kupac Ryzena ne puši u odnosu na kipca i5-ce. Eto bilo je ryzena 1600 po 1260 kn na nedavnim akcijama 
Šta brbljas ti, i3 8100 je 1000kn... zna se sta je bolje i jeftinije ovdje 
Pa je, pogotovo kad dođu jeftinije ploče. Ali taj proc je neusporediv sa ryzenom 6/12 po 1300 kn za koliko se dao kupiti. Pogle si usporedbu u krizi 3 na DF-u kak se 4/4 zaguši dok 6/12 za istu lovu(jeftinije ploča) to žvače bez problema. Nebo i zemlja.
pogle sliku 
plavi je naravno intelčić na 4.8 
Onda imaš vido onog tipa sa i5 8600k na 5.2 koji se žali na mikrotrzaje 
Kad je u pitanju frame time graf onda je nize bolje valjda, ne?
Kad je u pitanju frame time graf onda je nize bolje valjda, ne?
Ne valja kad ovak skače gore dolje ko parkinson