Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.350.785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera

To mozda u zeljezariji nades il eventualno u bauhausu.

14 godina
protjeran
Na otpadu starog zeljeza..😂lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
10 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

Ma vidio sam ja tih materijala dok sam pretrazivao, ali uglavnom nemaju prorez rupa kakve trazim.

EDIT:

Raspitat cu se u nekoj trgovini za građeviski materijal oni bi trebali znati gdje se to moze kupiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 11:38 (Lucidius).
14 godina
protjeran

Na koje to kuciste mislis stavljati? Kaj nema ovo tvoje stakleni prednji panel?

17 godina
Pogledaj i mrežaste kante za smeće, mozda nadjes neku sa odgovarajućim rupama.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Ma vidio sam ja tih materijala dok sam pretrazivao, ali uglavnom nemaju prorez rupa kakve trazim.

EDIT:

Raspitat cu se u nekoj trgovini za građeviski materijal oni bi trebali znati gdje se to moze kupiti.

Luci ako nađeš išta uzmi i meni komad, dam ti pare dođem po to,  da i ja malo moddam ovo svoje čudo, da uđe svježeg zraka :)

17 godina
neaktivan
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 12:29 (boxer).
10 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Na koje to kuciste mislis stavljati? Kaj nema ovo tvoje stakleni prednji panel?

Napravio bi na svom, tako da mogu roknut u push pull debeli prednji radijator bez da mi onda prednji ventovi koje bi morao stavit sa prednje strane blizu stakla budu ograniceni uvlacenjem zraka...

Evo neke slike kako ovo kuciste bolesno izgleda sa custom water loop sistemom KLIK, KLIK 2  KLIK 3KLIK 4

14 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Napravio bi na svom, tako da mogu roknut u push pull debeli prednji radijator bez da mi onda prednji ventovi koje bi morao stavit sa prednje strane blizu stakla budu ograniceni uvlacenjem zraka...

Evo neke slike kako ovo kuciste bolesno izgleda sa custom water loop sistemom KLIK, KLIK 2  KLIK 3KLIK 4

Aha, to bi ti onda staklar rjesavao.

Ovo boldano kaj si napisao o tome sam ja pricao preko u temi za kucista, tesko je ventilatorima vuci zrak pod 90 stupnjeva sa strane, mesh je po tom pitanju zakon, gubi se na tisini, al ne moze se sve imat...

Kaj nisi ti rekao da nisi bas fan custom loopova, da ti fittinzi ne izgledaju lijepo itd?

10 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Aha, to bi ti onda staklar rjesavao.

Ovo boldano kaj si napisao o tome sam ja pricao preko u temi za kucista, tesko je ventilatorima vuci zrak pod 90 stupnjeva sa strane, mesh je po tom pitanju zakon, gubi se na tisini, al ne moze se sve imat...

Kaj nisi ti rekao da nisi bas fan custom loopova, da ti fittinzi ne izgledaju lijepo itd?

Sta ce mi staklar kao da ja neznam razbit staklo (sumnjam da se moze odljepit) i naljepit taj mesh naprijed 

Ja na svom kucistu nebi morao nista rezat kao kod define s vec bi samo trebao razbit staklo i sa prednje strane zaljepit mesh, to nije nikakav poseban posao.

U vezi boldanog, nisi me razumio dobro... ja kad bi stavio prednji debeli radijator naprijed, morao bi micat ventove naprijed tako da budu nabijeni do stakla, tj da zrak iz rebara prakticki i ne dolazi do njih jer bi stajali sa maskom preko rebara KLIK (znaci pomaknuo bi ventove gdje je zaokruzeno)

Vodeni sistemi se meni sviđaju, samo to treba biti majstorski smisljeno i slozeno sa stilom, a ne samo nabacano a crijeva bez ikakavog plana samo nastrkana da dođu od rupe do rupe, uglavnom kod nas na forumima su tako slagane konfe sa WC.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 12:58 (Lucidius).
14 godina
protjeran

Aha ti mislis skroz maknut staklo, to je onda druga prica.

Skuzio sam ja tebe, u tom slucaju bi ventilatorima jos teze bilo vuci zrak, ja sam rekao opcenito cak i kad nisu nabijeni uz panel da isto tako ne mogu uvuci volumen zraka koji bi inace mogli.

To za nabacana crijeva se slazem, opcenito mi taj soft tubing nije napet, ne izgleda mi to. Ajd razumijem kad netko prvi put slaze pa da se malo ufura u dovod/odvod, fittinge itd, al nakon toga onda se treba uzet vjezbe sa grijacem i tvrdim cijevima i to lijepo slozit.

10 godina
protjeran
war3_tft kaže...

To za nabacana crijeva se slazem, opcenito mi taj soft tubing nije napet, ne izgleda mi to. Ajd razumijem kad netko prvi put slaze pa da se malo ufura u dovod/odvod, fittinge itd, al nakon toga onda se treba uzet vjezbe sa grijacem i tvrdim cijevima i to lijepo slozit.

Ako se radi majstorski i kako bog zapovijeda onda se nacrta skica sistema prije slaganja, znaci prvo se sve mora nacrtat na papir i napravit plan kako stoje radijatori, poziciju za pumpu i rezervar, kako ces sloziti cijevi i koliko ceti fitinga i gdje trebati da ti je estetski najprivlacnije, onda ubaciti na sve to poziciju za ispustanje tekucine...

Tako se slazu pravi sistemi 

17 godina
odjavljen

Za razliku od overclockanja, case modding treba i nešto vještine i znanja - otvorite obrt za to i ide para. :) Ja osobno bih rado platio pametno i lijepo složen custom loop. :) 

Nope.
14 godina
protjeran

Ima ekipe koja stvarno ima dara za te custom loopove, evo primjer covjeka koji je slozio loop sa dva radijatora (360 i 240) u kiciste koje i nije bas "custom loop friendly" klik1, klik2, mislim svaka mu cast...

9 godina
protjeran

Luci kad ideš u projekt moddinga?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 14:37 (lav1000).
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Za razliku od overclockanja, case modding treba i nešto vještine i znanja - otvorite obrt za to i ide para. :) Ja osobno bih rado platio pametno i lijepo složen custom loop. :) 

Premalo trziste, ne isplati se.

Onako sa strane raditi da, to je sasvim ok ali nesto vise.....

Jedino kad bi radio za neku jacu firmu i da oni ponude tu opciju, to bi se i njima isplatilo a i ti bi dobio posao tamo pored sastavljanja hardvera.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
odjavljen

Cijela EU nam je tržište, a može biti i BiH i Srbija, Crna Gora... Treba izračunati, sondirati potražnju malo.

Nope.
13 godina
neaktivan

Meni je to previse osjetljivo za shipping 

16 godina
chaselol kaže...

Tko ima volje nađe načina, tko nema nađe ispriku

It is always darkest just before the dawn.
18 godina
lav1000 kaže...

sad ce za zimske praznike, ako ne bude snijega vani i ne ode se grudati sa frendovima iz razreda

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
9 godina
protjeran

super, a s čim ćete se ti i tvoji frendići iz razreda igrati?

13 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
chaselol kaže...

Tko ima volje nađe načina, tko nema nađe ispriku

Aj ovako, bil ti uzeo custom water loop da ti shipuju preko 1500km 
To je "fizicki" previse osjetljivo, ja nikad ne bih.

lav1000 kaže...

Awww luci ima simpatiju na forumu 

18 godina
lav1000 kaže...

u gastarbajterstvu nema previse vremena za igru

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
10 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Pa ja bi ovo uzeo cim prije, samo moram uzeti mjere koje mi trebaju i dogovorit se sa covjekom za cijenu, 250kn ne mislim davat za cijeli onaj komad os 2 metra...

10 godina
protjeran
nixass kaže...

sad ce za zimske praznike, ako ne bude snijega vani i ne ode se grudati sa frendovima iz razreda

Ili ako prije toga ne saznam iz koje si rupe tako hrabar pa te nasopam za kaznu i to sa žutim snjegom 

9 godina
protjeran

metar x metar nam je sasvim dosta, s viškom ćemo našopati ove gastarbajtere i ryzenljupce 

9 godina
protjeran

složit ćemo se mislim svi ovdje da Luci nije baš uvijek u normal modu, ali brate pokrene normalnu raspravu, nikog ne vrijeđa i sl. i nađe se neki pametan da krene s podjebavanjem...

onda i taj zaslužuje da mu se vrati isto 

10 godina
protjeran
lav1000 kaže...

metar x metar nam je sasvim dosta

Zovi čovika! 

8 godina
neaktivan

Prepoucite žičani miš do 400 kuna, ovaj zadnji je vidio zid. (srot od 40kn)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice