Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.356.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
eywa33 kaže...
XXX kaže...

U pa ti se stavrno naigraš na tom TV-u...kužim nebi se ni meni dalo češće prebacivati kantu 

Blaženo neznanje jelda? Da, i ja se pitam na kojoj bi konzoli/tv-u sad bio da nisam probao to zabranjeno voće zvano 144hz

Tko jednom proba vodoravno igranje nema nazad 

12 godina
odjavljen
XXX kaže...

Znam :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

Nista decki jos malo ce Bozic, vrijeme je mira i darivanja, idemo skupit pare i kolegi XXX -u nabaviti ovo.

18 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
XXX kaže...

Znam :)

LOL, pa ti si u duši i srcu konzolaš samo to još nisi shvatio 

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Nista decki jos malo ce Bozic, vrijeme je mira i darivanja, idemo skupit pare i kolegi XXX -u nabaviti ovo.

Kaj će mi to, to koriste profesionalni krevetari sa 120 hz televizorima. ja sam casual 

12 godina
odjavljen

Otvorio si mi oči, a ništa ekipa ajde bidajte mi komplet konfu, prelazim na ps4. Ostalo budem potrošio na tablete protiv vrtoglavice i glavobolje :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
18 godina
odjavljen

Pa znam da jesam, ali znao si to i sam podsvjesno 

14 godina
protjeran

Ne moze covjek s tobom ni lijepo ni ruzno, ocito najbolje nikako. 

18 godina
odjavljen

he he 

12 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Ne moze covjek s tobom ni lijepo ni ruzno, ocito najbolje nikako. 

Ma skužio sam ga još odavno... Troler je, al prvoklasni. Cijenim to i baš je onako... ko djedica.

12 godina
eywa33 kaže...

...ko djedica.

škrti djedica 

18 godina
odjavljen

Daj si kupi bolji tabure za ispod PC stola  

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 16:03 (XXX).
17 godina
picajzla0707 kaže...
eywa33 kaže...

...ko djedica.

škrti djedica 

Tak je nekak moj pokojni deda bio.

Kad smo buraz i ja bili klinci dao nam je brojit penziju, na srecu imali smo papigu koja je letjela po kuci slobodno i taman kad smo brojili pare evo nje, novci padali okolo pa deda dobio koju kunu izbrojanu manje..

Uvijek nekim cudom bio uskracen za koju kunu, nikad nije imao istu penziju :)

Pa ti budi škrt haha

18 godina
odjavljen

Djeluje kao cool lik 

12 godina
neaktivan

Ovo je nekad bila Ryzen tema, sad se raspravlja o veš mašinama, progres.

Battlelog: D3lBoy-00
16 godina
war3_tft kaže...

Ako covjek razmislja izmedu 8400 il 8600k ocito je na nekom ogranicenom budzetu, naravno da bi 8700k bio idealan, al 8600k ne zaostaje skoro nista, a i to malo sta zaostaje je iznad domene od 120 fps. Do izlaska coffee lejka je 7700k bio go to cpu za 144hz, pa nije da sve igre koriste 6 jezgara i ne znam koliko threadova pa da e 8700k jedini izbor, drzat ce mu taj 8600k godinama.

Ma ima prijatelj i5 2500k nije ga nikad ni klokao ali eto sad me pita sto da uzme ja sam mu preporucio i5 8600k i mislim da mu je to najbolja opcija zbog monitora koji ce imati mada nije los ni 8400 ako bas nije neki hard gamejer rekao sam mu prednosti i mane 

12 godina

Pa ako nije klokao 2500k nece valjda ni 8600k. Imati 2500k I makar, makar malo ga ne sibnuti gore je hereza.
Reci ti njemu 8400 je pun pogodak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 18:55 (Chico12).
17 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

Ovo je nekad bila Ryzen tema, sad se raspravlja o veš mašinama, progres.

Sjeti se što je bilo prije nego je HG-Spot propao: počeli su prodavati veš mašine. :)

Nope.
9 godina
protjeran

vidim ste se raspištoljili o veš mašinama... samo bosch tu dolazi u obzir, imam veš + sušilicu jednu na drugoj, plaćeno ko suho zlato, ali radi ko urica... nego da se vratimo na svakodnevne teme

evo na 5.2 1.3V malo p 95 sa novim coolerom

10 godina
protjeran
Re: CPU chat tema
Patrick_cro kaže...
Usporedujes high end platformu sa mainstream platformom, tak da ti usporedba nema ama bas nikakve veze. Ryzen 1600 je odlican proc za tu lovu. Ne igraju svi na fhd i 144hz. Za sve iznad fhd je ryzen puno bolji proc a i za razliku u cijeni koliko dodje novi i7 kupis si jacu grafu i opet si bolje prosao. Dam se kladiti da po cijeli dan gledas u lijevi korner koliko imas fps umjesto da uzivas u igri.

Kakve to veze ima sad jel mainstream platforma ili HEDT? sta to tocno treba HEDT predstvaljat bitno po tebi za usporedivanje u gejmingu  nemoj mi samo rec da bi mogucnost stavljanja 128GB rama na plocu za takav proc donjela prednost...

I 6700k je mainstream pa pojede 5820k u gamingu, i 8700k je mainstream pa ubije 7800k u svemu, isto tako nevidim ni razlike između Ryzena 1800x i thread rippera 1900x koji su jezgreno isti procesori pa ovome taj HEDT pod kojim se prodaje i bolja ploca nista ne pomaze...

Cinjenica je da je ryzen za gaming šupalj na sve strane i to je to, ove tvoje insinuacije i pokusaji nekih opravdanja su slaba politika.

EDIT:

I kaj je najbitnije u tom testu iz GTA V je R7 1700X koji je 8 core proc a 5820k 6 core.

I to je proc iz 2014te godine zaboravljen u vrmenu vec

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 21:48 (Lucidius).
13 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Kakve to veze ima sad jel mainstream platforma ili HEDT?

Kako si zelen jaooooo 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
protjeran
chaselol kaže...

Kako si zelen jaooooo 

Idi prati nesta sta razumijes, i ne krati postove vec procitaj do kraja zbog cega sam postavio to pitanje

14 godina
Lucidius kaže...
Patrick_cro kaže...
Usporedujes high end platformu sa mainstream platformom, tak da ti usporedba nema ama bas nikakve veze. Ryzen 1600 je odlican proc za tu lovu. Ne igraju svi na fhd i 144hz. Za sve iznad fhd je ryzen puno bolji proc a i za razliku u cijeni koliko dodje novi i7 kupis si jacu grafu i opet si bolje prosao. Dam se kladiti da po cijeli dan gledas u lijevi korner koliko imas fps umjesto da uzivas u igri.

Kakve to veze ima sad jel mainstream platforma ili HEDT? sta to tocno treba HEDT predstvaljat bitno po tebi za usporedivanje u gejmingu  nemoj mi samo rec da bi mogucnost stavljanja 128GB rama na plocu za takav proc donjela prednost...

I 6700k je mainstream pa pojede 5820k u gamingu, i 8700k je mainstream pa ubije 7800k u svemu, isto tako nevidim ni razlike između Ryzena 1800x i thread rippera 1900x koji su jezgreno isti procesori pa ovome taj HEDT pod kojim se prodaje i bolja ploca nista ne pomaze...

Cinjenica je da je ryzen za gaming šupalj na sve strane i to je to, ove tvoje insinuacije i pokusaji nekih opravdanja su slaba politika.

EDIT:

I kaj je najbitnije u tom testu iz GTA V je R7 1700X koji je 8 core proc a 5820k 6 core.

I to je proc iz 2014te godine zaboravljen u vrmenu vec

Forum je odmah proradio sada kreće prava paljba!!!!!! Ovo do sada je bila kamilica.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 21:51 (mislioc).
10 godina
protjeran
toxic kaže...

opet me hebes s naslovima koji mene ne zanimaju

ja niti je dan GTA nisam igrao..

DAkle SP igre me boli racku na koliko fpsa ce mi se vrtit.

Meni je bitno da se MP naslov vrte na vise frejmova 100hz-a bi meni bio dovoljan panel.

ne treba mi cak niti 144hz

imam takvu kombinaciju da jednostavno ce ryzen vrtiti sve sto trebam kako treba..

Pa logikom smanjivanja detalja ces i sa g4560 navuc 100FPS, poanata je u tome kolko ces toga samnjiti sa 8700k a koliko sa svojim procesorom, a dobro smo vidjeli u prilogu od covjeka koji je imao oboje koliko jedan ryzen dropa u nekoj ne zahtjevnoj sceni gdje je iza zida i puca (sta bi bilo da je trcao po mapi i da su bombe padale ), a ima cak i jaci model od tvoga, R7 

17 godina

Za razliku u cijeni koju bi morao iskesirati za Intela uzmem si jacu grafu ili bolji monitor i imam bolje gaming iskustvo nego ti sa slabijom grafom, tak da ti je usporedba 🍌 kao i obično. Sta se tice perilice ja bih rekao da je Miele najbolja ali Kosta ko svetog petra kajgana, ja sam si uzeo neku hoover za 400eur (8kg 1400okretaja) i pun klinac funkcija.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 22:56 (Patrick_cro).
17 godina

Luci !!!
Pa di si dosad, preimenovali temu, pričali o perilicama......užas !

10 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
Za razliku u cijeni koju bi morao iskesirati za Intela uzmem si jacu grafu ili bolji monitor 

Pa zato i7 nema svatko, nije to za budget konfe, to kupuju ozbiljniji korisnici kojima je i svaka druga komponenta na mjestu i koji nemoraju raditi prevage gdje i na cemu rezati.

8 godina
protjeran
Ja svoju ves masinu zlepnem povremeno da bolje radi.
10 godina
protjeran
Opalaa !! kaže...

Luci !!!
Pa di si dosad, preimenovali temu, pričali o perilicama......užas !

Sad cu ja to postrojit bez brige 

17 godina

Pa i7 isto spada u budžet konfu tako da ako hoces pravu platformu odi na x299 ili tr4 socket tako da kako god okrenes jos si u budžet konfi. Ja neznam jer ti uopće i igras sta ili samo bulji u fps counter po cijele dane, ali dam se kladiti da je ovo drugo.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 22:55 (Patrick_cro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice