Opa nicky sta se to sprema?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Opa nicky sta se to sprema?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Ništa se ne sptema samo mi crkava h100i. Moran ga kucnit da krene pumpa kad palim komp.
MISCREATED
Sam sebe kartoniraj jer si debelo otišao u offtopic, provociraš namjerno a moderator si. I sada vidim ostali te slijede. Užas!
Ovo ti je chat tema za ljubitelje procesora. Slobodno trolaj i ti ako ti se čini ok. Ovdje čak ni Luci ne može dobiti lako karton. 
Ako si član kluba bogatih koji kupuju puno jezgara, normalno da si tu, ali primamo i siromašne koji moraju kešom kupovati jeftine 6-jezgrene, jer nemaju primanja da im odobre kreditnu. Nema diskriminacije.
Ako si član kluba bogatih koji kupuju puno jezgara, normalno da si tu, ali primamo i siromašne koji moraju kešom kupovati jeftine 6-jezgrene, jer nemaju primanja da im odobre kreditnu. Nema diskriminacije.
Placem 
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Sam sebe kartoniraj jer si debelo otišao u offtopic, provociraš namjerno a moderator si. I sada vidim ostali te slijede. Užas!
Ovo ti je chat tema za ljubitelje procesora. Slobodno trolaj i ti ako ti se čini ok. Ovdje čak ni Luci ne može dobiti lako karton. 
Ja sam siromašan i sve kupujem na 24 rate dok je god to moguce. Zato imam Ryzena
Za ništa ne dajem čisti keš osim na hranu i režije i kredite i benzin i vrtiće itd....
Ne znam koje su to fore tu o kupnji neceg i tko koliko love ima..
Bemti krv da danas hocu otisao bih i kupio par komada i7 8700k i to na 24 rate.. ionak imam mjesecno na mastercardu sitnih 3500 kn koje svaki mjesec trebam platit pa ovih 500 kn gore mjesecno necu niti osjetit.
Eto taman 5 komada po 3500 kn me dodje cca 700 kn mjesecno..
zanimljiva rasprava se vodi, a nema Lucija da potpiri vatru dodatno 
Ja sam siromašan i sve kupujem na 24 rate dok je god to moguce. Zato imam Ryzena
Za ništa ne dajem čisti keš osim na hranu i režije i kredite i benzin i vrtiće itd....
Ne znam koje su to fore tu o kupnji neceg i tko koliko love ima..
Bemti krv da danas hocu otisao bih i kupio par komada i7 8700k i to na 24 rate.. ionak imam mjesecno na mastercardu sitnih 3500 kn koje svaki mjesec trebam platit pa ovih 500 kn gore mjesecno necu niti osjetit.
Eto taman 5 komada po 3500 kn me dodje cca 700 kn mjesecno..
Baš si padobranac kad nisi skužio ili te dugo nije bilo, ali cijela priča o siromašnima i bogatima u mojim komentarima je satirična. Isto vrijedi i za keš. Iz tog razloga se kolega gore i smije i onaj prethodni post ima thumbsupove. Taman posla da bih se genuinely [see what I did here? Intel Genuine...] rugao siromaštvu, pogotovo jer smo svi mi skupa zapravo siromašan narod. Naša prosječna primanja su socijalna pomoć dvočlane obitelji u Njemačkoj.
Baš si padobranac kad nisi skužio ili te dugo nije bilo, ali cijela priča o siromašnima i bogatima u mojim komentarima je satirična. Isto vrijedi i za keš. Iz tog razloga se kolega gore i smije i onaj prethodni post ima thumbsupove. Taman posla da bih se genuinely [see what I did here? Intel Genuine...] rugao siromaštvu, pogotovo jer smo svi mi skupa zapravo siromašan narod. Naša prosječna primanja su socijalna pomoć dvočlane obitelji u Njemačkoj.
Tak nekak, no o čem se radi? Jesam aktivan na forumu no očito je da ne stignem sve popratit. Skužio sam samo da se čovjeku rugate iz nekog xy razloga. Nije to sam ovo nego i nekakvi fucking parketi..
Ma kuzim ja to sve, naveo sam covjeka kao primjer jer dosta ekipe kuler uzmu radi esettike cak i kad ti ne treba kao npr na jednom ryzen 1600. Prica se vise odnosila na skuplje procsore i opcenito na to da je kupnja dobrog kulera uvijek pametno ulaganje.
Inace po meni, poseban krug pakla je za one sa 6+ kora i stock hladjenje (da ne pricam 8+)
Ali onaj r5 1600 stock izgleda fancy skroz 
Tak nekak, no o čem se radi? Jesam aktivan na forumu no očito je da ne stignem sve popratit. Skužio sam samo da se čovjeku rugate iz nekog xy razloga. Nije to sam ovo nego i nekakvi fucking parketi..
Ne znam o kojem čovjeku govoriš, ali generalno govoreći, posve je nepotrebno u društvu (kavana, birtija, pivnica, forum...) isticati eksplicitno kako imaš mnogo novca i kako si superioran članovima tog kruga jer imaš mnogo novca. Usudit ću se napomenuti da, ako već imanje mnogo novca smatraš bitnim, onda tu ne svrstavaš nešto u vrijednosti od parsto eura. Ne znam puno o parketima, ali pretpostavljam da je kod snimanja videa u kućnoj radinosti, jako važno da ti parketi, zvučna kulisa i kvaliteta snimke, odražavaju hvaljeno bogastvo u riječima. Kladim se da u suprotnom autor izjava "bogat sam" i videa s lošim parketom ili zvučnim okruženjem koje (očito) nije pod kontrolom, ispada smiješan.
Svakako, problem se svodi na kulturu diskursa. Kao moderator, zaista želim izbjeći kartoniranje pa dopuštam visoku razinu off-topica i umjesto kartoniranja, radije bih pribjegao kontra-provokacijama. Ne mislim da je sila odgovor na sve; ponekad je to i zajebancija u društvu. Da se vodimo strogim pravilima, ova tema bi davno bila zaključana, desetak ljudi trajno uklonjeno s foruma, a ostalo bi deset postova s tehničkim specifikacijama Ryzena.
Chat tema omogućava virtualnu birtiju za okupljanje ljudi koji se druže oko istih interesa (hardver primarno, procesori uže) i stoga otprilike dozvoljavam i birtijaški diskurs na ovoj temi.
*ebeš mi sve, temu bi trebalo preimenovati u "CPU, trolanje i parketi".
*ebeš mi sve, temu bi trebalo preimenovati u "CPU, trolanje i parketi".
CPU n Dom i dizajn - interijeri, arhitektura, vrt i namještaj
Mama, tata, braco, seka.
Sviđa mi se mama.
Složio bih joj kablove, ispuhao komponente, ma i delidao procesor, apsolutno besplatno.
a da mi Luciju dogovorimo dejt sa Marijanom Mikulec???
prilog u emisiji: "kako urediti dom mladog intel playboya"
a da mi Luciju dogovorimo dejt sa Marijanom Mikulec???
prilog u emisiji: "kako urediti dom mladog intel playboya"
Uredite meni spoj s njom ja se neću bunit
Molio bih sve clanove prije pisanja u ovoj temi da stave sliku svojega parketa inace nisu mjerodavni.
Jes ti siguran da je to tvoje parket ?
Molio bih sve clanove prije pisanja u ovoj temi da stave sliku svojega parketa inace nisu mjerodavni.
A jel možemo mi siromašni laminat pokazivat ?
Važi se pod parket ? 
važi se ko i ryzen pod gaming procesor 
a u racku ja ne smijem komentirati ovdje jer imam laminat i plocice te brodski pod po kuci. Parket 0 bodova.
inace ovako se to radi, i jedan od boljih setupova uopce na ovom forumu.
Ukupno gledano soba, periferija, urednost, pc
Važi se pod parket ? 
Ja zivim u kuci od 450.000 eura i imam laminat.
I zutanjka sa majonezom 
Jes ti siguran da je to tvoje parket ?
Siguran sam da nije, nisam dovoljno bogat za parket vidis da ni za kavu nemam.
pri mene smo bogci, u nas je pod od zbite zemle...gdo je videl hrasta čerepati i na pod desti...
a procesor mam Cyrix, onaj štrti, peti Cx5x86, nije Pentium, al je kak Pentium...
jel smijem ja biti pajdaš z vami bogatunima, koji dok labrnje otpru im pečeni piceku z neba vnuter opadnu i imate intelije 8700 K(urac-palac)?
Važi se pod parket ? 
Ja sam u najmu u kuci od 450.000 eura i imam laminat.
I zutanjka sa majonezom 
Fixed, hahaha
Ja zivim u kuci od 450.000 eura i imam laminat.
I zutanjka sa majonezom 
pridruzujem se klubu "laminat" 
pri mene smo bogci, u nas je pod od zbite zemle...gdo je videl hrasta čerepati i na pod desti...
a procesor mam Cyrix, onaj štrti, peti Cx5x86, nije Pentium, al je kak Pentium...
jel smijem ja biti pajdaš z vami bogatunima, koji dok labrnje otpru im pečeni piceku z neba vnuter opadnu i imate intelije 8700 K(urac-palac)?
Ja sam ga imao. Moj prvi PC.
Nekih 118 Mhz - ekvivalent 486-ici jel nije imao pentium instrukcije, tj. nisi mogao pokrenut igre koje traže min pentium.
Jeftinjara, ali dušu dao za Warcraft.
...samo ga je Cyrix reklamirao kao ekvivalent Pentiumu 75.....
ali zbilja nije bio..
neki ovdje zaista jesu Bogati.
eto onaj ima kuću od 450 tisuca eura.
Ja sam za svoju Bogu iza nogu platio 42 i to na 30 godina..
ali on svaki dan gleda ples šepavih ovaca....
to vrijedi taj faktor 10
neki ovdje zaista jesu Bogati.
eto onaj ima kuću od 450 tisuca eura.
Ja sam za svoju Bogu iza nogu platio 42 i to na 30 godina..
WTF??? Pa zivim u toj kuci, nije moja... Kao da kazem da se vozim u vlaku a ti odmah mislis da sam kupio vlak.