Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.330.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Kaj mislite o ovome, nekak me frka kak je tak jaftin 

16 godina
Re: CPU chat tema

Eto kupi pa nam javi sto si dobio 

15 godina
XXX kaže...

Pa ako te privjesak žulja, slobodno kupuj. Za tu cijenu.....odličan deal

A ionako uvijek možeš tražiti refund sa Ebaya, čak i kad se selleri prave mutavi

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
protjeran
XXX kaže...

Nema razloga da to bude legit tako da je zajeb...

15 godina
neaktivan
XXX kaže...

Kloni se toga

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

ma i meni je presumljivo 

13 godina
neaktivan
CPU chat tema

/salt

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
protjeran
chaselol kaže...

/salt

/sanjam i nikako da se probudim

Ako malo logicki pogledamo ustvrdit cemo da ta igra dobro iskoristava cpu tj broj jezgara i frekvenciju sto u prevedenom znaci da 4/4 cpu sa maksimalnim taktom od 4.0ghz jedino u dubokim snovima moze biti jednako brz kao i 4/4 cpu sa taktom od 4.9-5.0ghz koji k tome ima bolji IPC i ring arhitekturu koja je koliko ja shvacam pogodnija za gaming. 

17 godina
191x7 kaže...

i3 8100/140$ + Asrock Z370M Pro4 + 16GB DDR4 2400 MHz

vs

Ryzen 5 1400/164$ + Asus B350-Plus + 16GB DDR4 2666

Opet sam počeo razmatrati nadogradnju. Jeftiniju.

Osim šta je slična cijena, zakaj si uopče u obzir ubacil taj zaključani Intel 4/4 žutanjak+jeftina INtel Z370 matična?Sjeti se malo prošlih vremena, dakle tu su linkovi pa vidi da u današnje vrjeme/cjenovna razlika taj Intel žutanjak nema nikakvog smisla.

https://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-chat-tema/224306.aspx?page=401&jumpto=5504878&sort=asc&view=flat

https://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-chat-tema/224306.aspx?page=406&jumpto=5508472&sort=asc&view=flat

Ak oš 4/4 proc tu je R3 1200 dakle 110$, ali to baš i nije(u gejmingu da)neka nadogradnja s obzirom na tvoj sadašnji proc.

Nadogradnja za sljedečih nekoliko godina, pa to ti je R5 1600 pa nema frke.

Intel=pokvareni podmukli smradovi!
13 godina
neaktivan
war3_tft kaže...

/sanjam i nikako da se probudim

Ako malo logicki pogledamo ustvrdit cemo da ta igra dobro iskoristava cpu tj broj jezgara i frekvenciju sto u prevedenom znaci da 4/4 cpu sa maksimalnim taktom od 4.0ghz jedino u dubokim snovima moze biti jednako brz kao i 4/4 cpu sa taktom od 4.9-5.0ghz koji k tome ima bolji IPC i ring arhitekturu koja je koliko ja shvacam pogodnija za gaming. 

Sama frekvencija nije toliko bitna, bio cpu na 4 ili 5ghz u nekim naslovima, doduse ako gledas prastari CS:GO tu je veoma bitno :D

9 godina
protjeran
CPU chat tema

Ekipa moram vaditi van ryzena, da se kuciste pripremi za kavicu

U koju marinadu da ga stavim pa mozda lem uspijem smeksati da se bolje ispece? Antiryzen party iduci vikend 

14 godina
XXX kaže...

Klikni na sellera i pogledaj više o njemu.

Ako ima svega 130-140 pozitivnih fb i sve nedavno to je fejk 100%

Mislim i ako te zezne dobit češ ti nazad novce of ebaya.Zaštićen si 120 dana preko ebaya ili tako nešto,i 180 preko pp ako s njim kupuješ

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
neaktivan
lav1000 kaže...

U koju marinadu da ga stavim pa mozda lem uspijem smeksati da se bolje ispece? Antiryzen party iduci vikend 

Koju kavu si uzeo i matičnu?

12 godina
neaktivan
CPU chat tema

Zna li netko ovdje odgovoriti na pitanje, ako kupim komponente u Americi ( recimo proc i grafu ) u slučaju kvara vrijedi li jamstvo u hrvatistanu/eu  ili moram reklamirati tamo gdje sam kupio.

14 godina
lega72 kaže...

Zna li netko ovdje odgovoriti na pitanje, ako kupim komponente u Americi ( recimo proc i grafu ) u slučaju kvara vrijedi li jamstvo u hrvatistanu/eu  ili moram reklamirati tamo gdje sam kupio.

Kojom logikom ti jamstvo vrijedi u RH ako si kupio tamo?

16 godina

Čini mi se da je za procesor moguća direktna reklamacija Intelu ili AMD-u. Neki kupci su tako dobili zamjene za Ryzen procesore sa Segfault greškom.

9 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
lega72 kaže...

Kojom logikom ti jamstvo vrijedi u RH ako si kupio tamo?

ako proizvod ima world wide jamstvo onda ti vrijedi u EU (uz neke iznimke i uvjete, pise ti u papirima)

9 godina
protjeran
Viator kaže...
lav1000 kaže...

Koju kavu si uzeo i matičnu?

Nescaffe crema senzacione 😂 tko voli kavu mora probati

Uzeo sam onu MSI boje govna, pro-a ili kako vec se zove...

Kavu ovu slabiju sto ide na 5 ghz ali stignem ja otkazati ako ti mislis aktualizirati onu svoju ponudu sto si spomenuo

18 godina
CPU chat tema

Nekako su zamrle teme o procevima...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
14 godina
neaktivan
CPU chat tema

Ako ti je primarno rendanje fps-a u igrama onda je to super kombinacija 

Ponuda je još aktualna i7 8700k za 2800kn.

..trebalo bi dodati gif klokana među ove smajliće.

10 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Nescaffe crema senzacione 😂 tko voli kavu mora probati

Uzeo sam onu MSI boje govna, pro-a ili kako vec se zove...

Kavu ovu slabiju sto ide na 5 ghz ali stignem ja otkazati ako ti mislis aktualizirati onu svoju ponudu sto si spomenuo

Ha bokte pa svi prodaju rizu, sta je ovo... Nije se u temi dugo ni spomenulo nesto oko ryzena, stiglo bolje i modernije za siru masu kraj se nazire polako.

14 godina
CPU chat tema

Kraj se sigurno nazire polako, samo ne nečega nego nekoga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 17:39 (ivanzu).
10 godina
protjeran
CPU chat tema

Apeliram da se preimenuje tema u "coffee lake owners deluxe club"

9 godina
protjeran
Lucidius kaže...

to zahtjeva posebnu temu, ti i stjepko moderatori teme

8 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Ha bokte pa svi prodaju rizu, sta je ovo... Nije se u temi dugo ni spomenulo nesto oko ryzena, stiglo bolje i modernije za siru masu kraj se nazire polako.

Ko prodaje sem par entuzijasta koji ni sami neznaju šta bi sa kompom radili ?

Ko god prodaje nedavno kupljen ryzen da bi kupio kavu, a nema 144hz monitor i bar GTX 1080 je teški redikul, a ako je imao GTX 1080/ti i 144hz monitor, a kupio je ryzen, opet je redikul i zaslužio je malo po džepu dok se prešalta na intel.

Nije mi samo jasno zašto nakon izlaska Kave isti ti entuzijasti od Ryzena odjednom rade FX procesore.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 18:32 (honor8).
13 godina
neaktivan
honor8 kaže...
Lucidius kaže...

Ko prodaje sem par entuzijasta koji ni sami neznaju šta bi sa kompom radili ?

Ko god prodaje nedavno kupljen ryzen da bi kupio kavu, a nema 144hz monitor i bar GTX 1080 je teški redikul, a ako je imao GTX 1080/ti i 144hz monitor, a kupio je ryzen, opet je redikul i zaslužio je malo po džepu dok se prešalta na intel.

Nije mi samo jasno zašto nakon izlaska Kave isti ti entuzijasti od Ryzena odjednom rade FX procesore.

kako ti nije jasno?

prodaju ryzen, kupuju intel jer ne zele vidjeti na svojim 60Hz monitorima 100FPS vec 130FPS 

13 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

qrc bi ti kupio 6 jezgri od intela da amd nije izbacio ryzena 

12 godina
CPU chat tema

Prodati ryzena i uzeti kavu da bi dobio par sličica u određenom naslovu može samo debil. Razumijem prelazak sa fx-a ili nehalema na coffee lake, ali sa ryzena, pa ne baš, ono... fanbojevski debilno. Dobro, svako je gospodar svog džepa, ali to su mi baš bezze potrošene pare. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 19:19 (Chico12).
14 godina
protjeran
lav1000 kaže...
Lucidius kaže...

to zahtjeva posebnu temu, ti i stjepko moderatori teme

nemoj mene trpati u isti kos s njim..molim te ja ovakve budalastine nisam nikada pisao niti ikome nabijao "neimastinu" na nos, da sam ja moderator druga recenica o tome i bi bio protjeran s foruma.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
protjeran
chaselol kaže...
Lucidius kaže...

qrc bi ti kupio 6 jezgri od intela da amd nije izbacio ryzena 

Intel od davno ima 6 jezgri po cijeni 8700K...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice