- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Luci otisao po ventolin i normabel kad je vidio dery-jev setup...
I BTW, finalna potvrda - avx p95 je po temperaturama identican linx-u kod mene. Vrtio sam test sa puno vise memorije, opterecenje je konstantno i temperature su identicne.
Zakon mi je ovaj vent hladnjaka pod kutem od 30-35 stupnjeva - Tekno je dobio konkurenciju u domišljatosti 
Zakon mi je ovaj vent hladnjaka pod kutem od 30-35 stupnjeva - Tekno je dobio konkurenciju u domišljatosti 
Tekno je ipak u svojoj zasebnoj kategoriji. Mogao bi dobiti porina za zivotno djelo jbt...
To ga je savinuo da ima mjesta za kablove.
Inace, u dery-jevu obranu - takvi hladnjaci su bili popularni neko vrijeme tamo 2011-2012 mislim.
Takvi hladnjaci mogu lijepo ohladiti vrmove.
Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Krivo si me shvatio, nemam ja nista protiv 4k rezolucije, mislio sam da nemas problema po pitanju procesora posto do tih nekih 60 FPS svaki moze vrtit, to si i sam vise puta rekao...
Shvatio sam ja tebe skroz samo pitam sada zašto ljudi sami sebi rade probleme.
Po meni je bolje 4k reza, solidna ploca i super grafa nego super proc super grafa i super extra skupi monitor za 144hz
4k rulez i to je to.
Po meni je bolje 4k reza, solidna ploca i super grafa nego super proc super grafa i super extra skupi monitor za 144hz
4k rulez i to je to.
A gle sve ti je to stvar ukusa, tebi 4k rulez, drugima je 60hz bolno gledati.
4k rulez i to je to.
A gle sve ti je to stvar ukusa, tebi 4k rulez, drugima je 60hz bolno gledati.
A hrpa ovih ima jos uvijek 60hz monitore pa ne kuzim :)
par forumaša ima više hz monitore a ja osobno znam da 60hz uopce nije loše.
Naravno više je bolje ali...
Lako ti je bit majstor kad imaš lijepo složeno aj se snajdi ovde gdje je šta. Da dosegneš te razine ti trebaš još puno soli papat
ma i meni je veći gušt 4k, možda više iz razloga jer mi paše veliki ekran...
ovi monitori mi ionako stoje bez veze, doduše nisu moji, frend naviga u 3-3 režimu, sram ga priznati da mu je žena rekla da ih makne, pa ko fol nema mjesta gdje ih staviti, pa nek ih ja spremim kod sebe u spremište 
evo skoro pola godine stoje kod mene, a bez pravog motora za pokrenuti ih... sjest će neke dnevnice pa je zamjena r5/coffee ovaj mjesec gratis
e da naručena MBO ipak ova boje govna, ledice me ne pale
ko viator ću benchati bf1 na 1080p medium sa 200 fps-a 
Onda opravdano.
Ja narucio danas iz Future, naj naj trgovine, i5 8400 i Asrock z370 Extreme 4. Tog maloga miseka cemo hladiti s AC Liquid 120 kulercicem a on ce hraniti 2 x 1070...
...naravno, 4k monitorac
Ja narucio danas iz Future, naj naj trgovine, i5 8400 i Asrock z370 Extreme 4. Tog maloga miseka cemo hladiti s AC Liquid 120 kulercicem a on ce hraniti 2 x 1070...
...naravno, 4k monitorac
pics or it didn't happen
...naravno, 4k monitorac
pics or it didn't happen
Navecer!!!
\o/
ja sam gledao u futuri, imaju samo i3 8100 ili nešto krivo gledam???!?!?!
Mislim da sam ja narucio zadnjeg
Novi port misliš ?
Sve su portovi osim mmo i strategija.
Nova igra.

welcome to 2017/2018
Evo da updejtam svoj problem koji je, Bogu fala, rješen... Ugl. matična je bila neispravna (asrock extreme 4…). Zamijenjena sa Asus Maximus X hero. Reko kad već idem sa stare gaming 7 od Gige, da budem na razini i sa kavom.
Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Al smo se zaredali sa tim kavama...
Trendovska cool matična...plastika izgleda super. Definitivno entuzijast!