Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.331.806
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: CPU chat tema
XXX kaže...

Kaj se plaćeš odma, LOL. Slike su bile prevelike za direkni upload pa sam tražio neki image hosting. Imaš gore sve. Koma ti je to, pre malo mjest za sjediti...ja na ovomn svojem čak ni ne sjedim, igram se iz fotelje/kreveta. Ovo tvoje je skroz skućeno, neestetski i djetinjasto 

Gdje su slike nevidim, daj link...

Inace imam 100kg i to pravih, pa imam dovoljno mjesta za sve, tesko da nema mjesta za sjedit.

EDIT:

Inace na misu imas sa razlogom dugme da povecas DPS, tako da netrebas stol od 2 metra da krilis kao veslac preko cijelog stola sa misem, just sayin 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 21:12 (Lucidius).
18 godina
odjavljen

Ne vidie se linkovi?

14 godina
CPU chat tema

Jbt nisam znao da postoje prave kile i ne prave.

9 godina
neaktivan
CPU chat tema

preporucujem vam da se prebacite u temu "Vas desk" i tamo se prepucavate, jer ce vam admini ionako obrisat offtopic postove 

10 godina
protjeran
XXX kaže...

Ne vidie se linkovi?

Kuciste koma, ne pricam o ovome sa straznje strane sta se vidi tu si donekle ogranicen, ali brate ovi kablovi preko maticne sta strse to mi je ko prst u oko.

Msilim ok, mainstream kutak nista posebno ali nije ni blesavo.

10 godina
protjeran
ivanzu kaže...

Tvoj problem sta sve shvacas doslovno, nauci citat između redaka... jedno je 100kg misica, drugo 100kg sala, misici daleko vece izgledaju na istoj tezini od sala, kao i cijela konstitucija covjeka od onog punog sala i vode. Meni ljudi konstantno daju oko 115kg.

Eto sada si i naucio nesto.

17 godina
odjavljen
CPU chat tema

Luci, ja sam imao vece otekline od komaraca nego je taj tvoj stol...

Freak Show Inc.
18 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
XXX kaže...

Ne vidie se linkovi?

Kuciste koma, ne pricam o ovome sa straznje strane sta se vidi tu si donekle ogranicen, ali brate ovi kablovi preko maticne sta strse to mi je ko prst u oko.

Msilim ok, mainstream kutak nista posebno ali nije ni blesavo.

Pa ne gledam u kućište, kao što nitko ne bi trebao ni gledati. Koga briga za kablove ako neometaju hlađenje i ne smetaju za čiščenje prašine. Koga briga kako izgleda matična ako je kvalitetna i vrijedi uloženo To kaj nema po sebi hrpu nepotrebne plastike i RGB sranja tim bolje. Kičeraj niš drugo.

Stjepan je dao OK info za tu ploču a jedino kaj ste vas dvojica znali napisat je da kak je ružna. Nije ružna nego je kak treba, neutralna.

14 godina
Lucidius kaže...
ivanzu kaže...

Tvoj problem sta sve shvacas doslovno, nauci citat između redaka... jedno je 100kg misica, drugo 100kg sala, misici daleko vece izgledaju na istoj tezini od sala, kao i cijela konstitucija covjeka od onog punog sala i vode. Meni ljudi konstantno daju oko 115kg.

Eto sada si i naucio nesto.

100kg perja i 100kg olova isto tezi, razlika je u gustoci materijala i volumenu koji doticni zauzima... Eto naucio si nesto, osoba sa 100kg misica izgleda manje nego ona sa 100kg sala po onome sto sam ja vidio, jedina razlika je u ramenima koja su sira kod onoga sa vise misica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 21:16 (ivanzu).
12 godina
odjavljen
CPU chat tema

Lol, kad smo već u OT-u... Kilo mišića zauzima oko 20% manje volumena, što vodi do toga da je salasti čovjek izgledom (volumenom) veći od mišićavog iste mase.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
10 godina
protjeran
ivanzu kaže...

100kg perja i 100kg olova isto tezi, razlika je u gustoci materijala i volumenu koji doticni zauzima... Eto naucio si nesto, osoba sa 100kg misica izgleda manje nego ona sa 100kg sala po onome sto sam ja vidio, jedina razlika je u ramenima.

Kod debelih ljudi salo se uglavnom grupira u predjelu trbuha i straznjice i tu su najveci, dok kod ljudi u treningu straznjica i trbuh su najmanji, a ostale skupine kao ruke, leđa, prsa su velike i definirane jer su kile otisle na pravo mjesto, tako da ce covjek u treningu uvijek djelovati vizualno sire i vece od onoga koji samo sjedi i jede i ima trbusinu a male rukice i neizgradena leda i prsa.

U tome je fora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 21:21 (Lucidius).
14 godina
protjeran
XXX kaže...

Nema problema...jedino kaj si trebao odmaknuti metar iza da se vidi malo šira slika. Inače stol ti je debelo pre mali za kućište na stoli, izgleda nefunkcionalno a po mraku kad ovo upališ smeta.

https://s33.postimg.org/w725byrcf/20171109_202919.jpg

https://s33.postimg.org/ccg3q34hr/20171109_202828.jpg

Kutak stvarno super izgleda, al te kablove bi stvarno mogao rijesiti bolje, tu nisu u pitanju lampice i ne znam sta nego doslovce urednost i bolji air flow.

Imam ja isto govno od kucista, ali da se to srediti kak spada klik.

14 godina
neaktivan
CPU chat tema

17 godina
Lucidius kaže...
ivanzu kaže...

100kg perja i 100kg olova isto tezi, razlika je u gustoci materijala i volumenu koji doticni zauzima... Eto naucio si nesto, osoba sa 100kg misica izgleda manje nego ona sa 100kg sala po onome sto sam ja vidio, jedina razlika je u ramenima.

Kod debelih ljudi salo se uglavnom grupira u predjelu trbuha i straznjice i tu su najveci, dok kod ljudi u treningu straznjica i trbuh su najmanji, a ostale skupine kao ruke, leđa, prsa su velike i definirane jer su kile otisle na pravo mjesto, tako da ce covjek u treningu uvijek djelovati vizualno sire i vece od onoga koji samo sjedi i jede i ima trbusinu a male rukice i neizgradena leda i prsa.

U tome je fora.

Ruku na srce ali da imas 100 kg cistih misica sada ne bi bio ziv. a koliko sam shvatio imas ukupno 100 kg?

Koliko kg zatim de na kosti, krv, organe itd..

17 godina
war3_tft kaže...
XXX kaže...

Nema problema...jedino kaj si trebao odmaknuti metar iza da se vidi malo šira slika. Inače stol ti je debelo pre mali za kućište na stoli, izgleda nefunkcionalno a po mraku kad ovo upališ smeta.

Kutak stvarno super izgleda, al te kablove bi stvarno mogao rijesiti bolje, tu nisu u pitanju lampice i ne znam sta nego doslovce urednost i bolji air flow.

Treba i dobar kejs za CM.

Recimo ja sam imao bolji CM sa Arctic XLom nego sada s ovim smecem od Corsaira a sad imam polumodularno napajanje a prije sam imao ne modularno napajanje.

Plan mi je uzeti opet neto kao nzxt s340 mislim da je to best buy. Ansha je prodavao super kucist koje sam mislio kupiti jedno vrijeme ali sam odustao radi drugih stvari.

Mozda vec u subotu uzmem nest bolje ali ne preskupo.

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
XXX kaže...

Stari ak buš ti 45.toj tak pratio hardveraj, gejmao i slago komp uz obiteljske obaveze skidam ti kapu😈

Niti mi je bitno kako izgledaju kablovi nito to ikoga zanima, mene još manje. Bitno da je funkcionalno + zalman je teško sranje od kućišta, kupio ga na nekoj akciji za 250 kn ali i takvo mi je overkil. Kućište prije ovoga imao sam preko deset godina, lol. Ne vidim baš nikav problem u strujanju zraka, proc na 47 stupnjeva max u gamingu, grafa ne takne ni 70 usred ljeta makar igrao par sati u komadu i to u gpo bound naslovima da nebi bilo priče o BN-u

Hebate kak dobro igramo, Grci ko zbunjole....😆

10 godina
protjeran
toxic kaže...

Ruku na srce ali da imas 100 kg cistih misica sada ne bi bio ziv. a koliko sam shvatio imas ukupno 100 kg?

Koliko kg zatim de na kosti, krv, organe itd.. 

Rekao sam kvalitetnih 100kg, naravno da posjedujem i kostur kao i ti. Necemo sad spamat sa glupostima.

17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Necemo sad spamat sa glupostima.

Da, to bi bas bilo neuobicajeno

Freak Show Inc.
14 godina
CPU chat tema

Ova tema 

14 godina
protjeran
XXX kaže...

Stari ak buš ti 45.toj tak pratio hardveraj, gejmao i slago komp uz obiteljske obaveze skidam ti kapu😈

Niti mi je bitno kako izgledaju kablovi nito to ikoga zanima, mene još manje. Bitno da je funkcionalno + zalman je teško sranje od kućišta, kupio ga na nekoj akciji za 250 kn ali i takvo mi je overkil. Kućište prije ovoga imao sam preko deset godina, lol. Ne vidim baš nikav problem u strujanju zraka, proc na 47 stupnjeva max u gamingu, grafa ne takne ni 70 usred ljeta makar igrao par sati u komadu i to u gpo bound naslovima da nebi bilo priče o BN-u

Imam i ja obitelj i obaveze i sve skupa pa mi nije bilo tesko izdvojiti sat vremena i sve fino uredno sloziti, a uz to mi je i bio gust to sve skupa raditi. To da je funkcionalno mozes uvjeravati tamo nekog tutleka, brisat prasinu u tome unutra je katastrofa, a sama cinjenica da hladna gtx1060 se priblizi 70 stupnjeva ti govori koliko je air flow los. Steta posto je kutak tako lijep da si ljen sredit to unutra kak spada.

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Lol, taj jedan kabel da bolje složim bi sigurno spustio temperaturu grafe. Oš da lupimo furmark i zadnji prime istovremeno pa da usporedimo tko ima bolji protok zraka? 😈

I prašina se ne briše, dovoljno je penzlom izprašiti par puta godišnje...pa ne ide valjda na izložbu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 22:38 (XXX).
14 godina
protjeran

Ma koji jedan kabel, to kao da je netko poslje kolinja crijeva ubacio unutra. 

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Kad želiš vrtiti samo se javi. Desetak minuta zadnji prime i furmark pokreni istovremeno, a u pozdini hwinfo pa da vidimo koliko je i koje kućište funkcionalno složno 

10 godina
protjeran
CPU chat tema

A dobro, vidis da je i sam rekao da je u 45toj i da ga ne zanima to, sjedne poigra nesto, pogleda vijesti i to mu je sve, nije da je neki hardveras i da prati to sve, razumljivo za covjeka u poznim godinama 

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Pa rekao sam da nisam više dijete u pubertetu  Kitim bor samo na Božić 

10 godina
protjeran
CPU chat tema

Sve mi je cudno da jos na forum dolazis...

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

I meni je ćudno za tebe sobzirom koliko su te puta izbacili 

14 godina
protjeran
XXX kaže...

Kad želiš vrtiti samo se javi. Desetak minuta zadnji prime i furmark pokreni istovremeno, a u pozdini hwinfo pa da vidimo koliko je i koje kućište funkcionalno složno 

Cek ti bi stvarno vrtio test sa totalno razlicitim komponentama, drukcijom sobnom temp itd i pravio usporedbe? Nikad ne bi rekao da covjek od 45 god moze izvalit takvu glupost, pogotovo iz razloga sto svaki dan prati informaticki forum. 

10 godina
protjeran
CPU chat tema

Za dobrim konjem prasina se dize...

18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
XXX kaže...

Cek ti bi stvarno vrtio test sa totalno razlicitim komponentama, drukcijom sobnom temp itd i pravio usporedbe? Nikad ne bi rekao da covjek od 45 god moze izvalit takvu glupost, pogotovo iz razloga sto svaki dan prati informaticki forum. 

Pa ti tvrdiš da mi kablovinje ometa protok zraka...ja ti tvrdim da mi sve radi savršeno i u najekstremnijim uvjetima u odlićne temperature bez obzira na glupu estetiku. Idemo usporediti da vidimo koliko to kod tebe kuha, ti si složio sve kako treba, zar ne? Odabrao si valjda i toplinski efikasne komponete, to je za očekivati od forumaša tvojeg  kapaciteta. Par stupnjeva različite sobne temperature više/manje. Ak želiš ja svoj komp mogu prisloniti i na vruči radijator 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 23:21 (XXX).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice