Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.332.384
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: CPU chat tema
XXX kaže...

Priznam, nisam više dijete.

Ja imam djecu pa me opet veseli. Trebas imat svoje veselje a ne se opterecivat time sta je za djecu a sta za odrasle...

18 godina
odjavljen
ansha kaže...
XXX kaže...

Priznam, nisam više dijete.

Ja imam djecu pa me opet veseli. Trebas imat svoje veselje a ne se opterecivat time sta je za djecu a sta za odrasle...

Da se opterecen pazio bi kako mi izgleda matična 😂

10 godina
protjeran
Viator kaže...
lav1000 kaže...

Daj ga meni za 2800 i napravit cemo anti ryzen party, bacit cu r5 na rostilj svi ste pozvani

Može lave za tebe 2800kn,onda imamo godišnje ritualno spaljivanje AMD procesora u Velikoj Loži Golden member Gentleman premuim pass kluba pod vodstvom Velikoj Majstora Lucidusa,onoga koji izlazi na Istoku i zalazi na Zapadu,ruka ruci kroz stoljeća.

Zahvaljujem, međutim bio bi red da prvo stavimo na spisak vlasnike kave sa foruma da znamo rezervirati dovoljno veliku halu za takavu gospodsko premiumsku manifestaciju... primjerak ryzena za spaljivanje ce se lako nac, ionako imamo vec finu brojku preletaca i nezadovoljnika 

Trenutni premium class membership:

Visoko vijece:

Lucidius (8700k), augi80 (8700k), Viator (8700k), eywa33 (8700k)

Ostatak drustva:

Stjepanj (8600k, za njega cu jos odlucit hoce li biti nazocan), Insomia (8600k), 

Ostatak drustva jos iscekuje posiljke...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 19:42 (Lucidius).
13 godina

Treba biti ok s djetetom u sebi, metaforički naravno.

Svatko ima svoje veselje, iako je izgled kompa 100% nebitan za performanse, naravno ako su kabeli i hlađenje uredni.

coffe,coffe,coffe.....
12 godina
odjavljen
CPU chat tema

Ansha nemaš pojma. Kad si zreo, onda nemaš vremena za igru, faca ti mora uvijek bit ozbiljna i namrštena, jer razmišljaš o ozbiljnim i zrelim stvarima, a igre to nisu, kamoli estetika. Brinuti se o estetici u svojim 30im 40im godinama? Pa to je vrhunac neozbiljnosti... shame on...us

sark. off

ps luci nemoj sad opet po karton. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
10 godina
protjeran
eywa33 kaže...

To me svi mole...

13 godina
CPU chat tema

Mislim da bi tonči trebao biti predsjednik Intel društva po hardwareu, iako nema volje, a zamjenik Viator sa 2x kava 8700k. 

coffe,coffe,coffe.....
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Da, inače nisi entuzijast jer nemaš faking lightshow u kućištu kojeg držiš na stolu 😨

Edit, Vitor je predsjednik jer jma dva komada i to još dobio kao poklon od žene.meni moja nakon dvadest godina braka pokloni vodicu poslije brijanja  a ja njoj ništa

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 19:52 (XXX).
14 godina
neaktivan
CPU chat tema

.

10 godina
protjeran
XXX kaže...

Da, inače nisi entuzijast jer nemaš faking lightshow u kućištu kojeg držiš na stolu 😨

Kkave veze imaju LED-ice i bilo kakva svijetlost unutar kucista sa estetikom i urednim kablovima te planski odabranim hardverom? pogledaj recimo ovo KLIK

Cinjenica je da ovdje ljudi u velikoj vecini nisu ni sami komp slozili a kamoli da znaju sloziti uredan i zanimljiv sistem, pogotovo kada bacas poveliku lovu na to sve, nemogu si zamislit da neko ulozi velke pare a komp mu izlgeda kao ruglo, odma gubi na svom tom prestizu i atraktivnosti u oku promatraca.

Od ljudi koji sjede po doma i uzmu komp da imaju i ne prate forum ni dogadanja iz tog svijeta mi ej prihvatljivo da ne mare za te stvari, ali kao stalni gost foruma i dezurno piskaralo ocekuje se da se vodi prica oko tih stvari jer ujedno sami gust predstavlja upravo i to slaganje kompa i eventualne nadogradnje.

8 godina
protjeran
Lucidius kaže...
eywa33 kaže...

To me svi mole...

Na stranu sprdnju sa kartoniranjem dotičnog, no jedna me stvar zanima.

Šta točno toliko skrivi da je do sad skupio više žutih i crvenih kartona od svih stopera Juventusa u zadnjih cca 10 godina ?

Ne vidim razliku u pisanju dotičnog i ovog boljševika sa titinom slikom, čak mi se čini da boljševik puno više serenda kad ga se intelektualno nadjebe, no očito ima neki kredit kod moderatora.

12 godina
Jedino sto je ovdje djetinjasto jest srat po drugima i njihovim gustima ili izboru, pa bio to lightshow i sljokice koje niti ja osobno ne mogu smisliti ili s druge strane izbor komponente za koju te briga jel govnasta ili lici na cuspajz od poriluka
16 godina
protjeran
XXX kaže...

Edit, Vitor je predsjednik jer jma dva komada i to još dobio kao poklon od žene.meni moja nakon dvadest godina braka pokloni vodicu poslije brijanja  a ja njoj ništa

Mozes pazit na izgled a da nemas ledice, izgled =/= rgb

18 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
XXX kaže...

Kkave veze imaju LED-ice i bilo kakva svijetlost unutar kucista sa estetikom i urednim kablovima te planski odabranim hardverom? pogledaj recimo ovo KLIK

Cinjenica je da ovdje ljudi u velikoj vecini nisu ni sami komp slozili a kamoli da znaju sloziti uredan i zanimljiv sistem, pogotovo kada bacas poveliku lovu na to sve, nemogu si zamislit da neko ulozi velke pare a komp mu izlgeda kao ruglo, odma gubi na svom tom prestizu i atraktivnosti u oku promatraca.m

Od ljudi koji sjede po doma i uzmu komp da imaju i ne prate forum ni dogadanja iz tog svijeta mi ej prihvatljivo da ne mare za te stvari, ali kao stalni gost foruma i dezurno piskaralo ocekuje se da se vodi prica oko tih stvari jer ujedno sami gust predstavlja upravo i to slaganje kompa i eventualne nadogradnje.

Kakve veze složeni kablovi imaju sa rgb svjetlom i plastikom po ploči koja izgleda nakaradno? To ovisi o kućištu i napajanju, usotalom na linku koji si dao matična jedva da je vidljiva.

Činjenca je današnje ploče sa idu do apsurda po izgledu ali je i očito da ih to prodaje. Eto ljudi se tome vole klanjati iz nekog razloga. Ja ti poslikam svoje "radno mjesto" sa kućištem ispod stola i postam ovdje ako te zanima. Napravi i ti to isto pa neka ljudi procjene kaj je uredno i istetski prihvatljivo a kaj je kič. Može?

10 godina
protjeran
XXX kaže...

Kakve veze složeni kablovi imaju sa rgb svjetlom i plastikom po ploči koja izgleda nakaradno? To ovisi o kućištu i napajanju, usotalom na linku koji si dao matična jedva da je vidljiva.

Činjenca je današnje ploče sa idu do apsurda po izgledu ali je i očito da ih to prodaje. Eto ljudi se tome vole klanjati iz nekog razloga. Ja ti poslikam svoje "radno mjesto" sa kućištem ispod stola i postam ovdje ako te zanima. Napravi i ti to isto pa neka ljudi procjene kaj je uredno i istetski prihvatljivo a kaj je kič. Može?

Sav RGB se da potpuno iskljucit na svakoj ploci i komponenti pa kome po volji... slika sa linka je poanta da netrebas nikakvo svijetlo na koje se referiras od pocetka, i nije bitna jedna komponenta vec kako sve izgleda u cijelini 

Poslikaj mi kuciste otvoreno iznutra, ja sam svoje vec milju puta slikao i objavljivao, ne zanima me tvoj namjestaj pricamo o kompu.

Jedino kaj ovo nije bas pravi forum da ja nesta pokazujem u usporedbi sa tobom jer ima puno trolova kojima konstantno stajem na rep pa ce lupati TD kaj kod da stavim... al nema veze.

Evo moj komp KLIK

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 20:07 (Lucidius).
12 godina
Sljedece usporedite parkete, bez toga ne priznajemo natjecanje :p
14 godina
protjeran
CPU chat tema

Kad se kupuju budzet komponente onda je najveci naglasak na funkcionalnosti, ako si vec ogranicen nekom svotom odna barem zelis da taj komad svoj posao odraduje kak spada. Evo recimo ova asrock pro 4 je lijepsa ploca, al cemu to kad heatsinkove kao da je dijete ljepilo po ploci, a cak i sa max LLC-om imas uzasan v-drop. Validacija na nekom 5.2GHz + kloku u cijeloj prici nije bitna, bitno je da ce vrm na toj MSI ploci ostati hladniji pod opterecenjem kad ce vrtit igre na nekih 5.0GHz, kod Stjepanj -a je to jos dodatno vazna stvar jer u skucenom Z3 plus ovaj lf 120 prekriva heatsink ploce pa jos dodatno otezava air flow.

Kad se kupuju nesto skuplje komponente tu se slazem da bi onda trebalo malo pripaziti na estetiku, konkretno maticne vec u srednjem segmentu imaju bolje rijesene heatsinkove i vise faza, bolji zvuk, konekciju itd pa se covjek toliko oko tih stvari ne mora brinuti i zato bi barem tu trebao obratiti pozornost da se sve skupa lijepo uklopi sa ostatkom, pogotovo oni koji imaju prozirne stranice na kucistu.

Lucidius kad vec radis popis ljudi kao sto si u onom "vijecu" (nelosa fora moram priznat) pokazi neke osnove kulture pa stavi sebe na zadnje mjesto, bez ispada sad molim, ali to ti tak inace ide. 

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Joj daj, rekao sam širu sliku radnog mjesta a ne to božoćno drvce  Meni se ni ne vidi kaj je u kućištu niti to itko gleda uključujući i mene.

10 godina
CPU chat tema

ako išta mrzim onda su to ta priglupa svjetla... moga bi komp u neku prastaru bilu kantu stavit i bit će mi isto 

hh
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 20:14 (petarjukic).
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Prije je imao žarko crvena, da si tek to vidio 

10 godina
protjeran
war3_tft kaže... 

Lucidius kad vec radis popis ljudi kao sto si u onom "vijecu" (nelosa fora moram priznat) pokazi neke osnove kulture pa stavi sebe na zadnje mjesto, bez ispada sad molim, ali to ti tak inace ide. 

Radio sam popis po tome kada je tko kupio proc, najstariji su uvijek prvi kao i u vampirskom carstvu 

10 godina
protjeran
XXX kaže...

Joj daj, rekao sam širu sliku radnog mjesta a ne to božoćno drvce  Meni se ni ne vidi kaj je u kućištu niti to itko gleda uključujući i mene.

Pa sta ti pricas onda, ne kuzim, odi na stranicu od INKEA-e pa ljepi sliek svog kutka, ovdje smo dosli konfe gledat.

Poakzi nam malo te kablove i ostalo, oko toga smo i pricali i oko svijetla u konfi, kakve veze ima najmestaj i tvoja soba sa time.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 20:18 (Lucidius).
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Može, nakon što nam poslikaš sve u globalu. Udovolji ti meni pa ću ja tebi, nema ja problem kako su kablovi posloženi i kako mi izgleda matična.

10 godina
protjeran
XXX kaže...

Može, nakon što nam poslikaš sve u globalu. Udovolji ti meni pa ću ja tebi, nema ja problem kako su kablovi posloženi i kako mi izgleda matična.

Eto KLIK

Sada ti, prvo kuciste iznutra, pa cijeli kutak 

14 godina
CPU chat tema

Sve se crveni , a teski intelas.

10 godina
protjeran
CPU chat tema

Crveno-bijelo kao šahovnica, a crno kao crna legija 

Kaj je sa XXX? valjda cisti prasinu i sakriva kablove 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 20:33 (Lucidius).
18 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
XXX kaže...

Eto KLIK

Sada ti, prvo kuciste iznutra, pa cijeli kutak 

Nema problema...jedino kaj si trebao odmaknuti metar iza da se vidi malo šira slika. Inače stol ti je debelo pre mali za kućište na stoli, izgleda nefunkcionalno a po mraku kad ovo upališ smeta.

https://s33.postimg.org/w725byrcf/20171109_202919.jpg

https://s33.postimg.org/ccg3q34hr/20171109_202828.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 20:44 (XXX).
14 godina
protjeran

Ok za siru sliku kaj si trazio, al brate sad ga pretjerujes, mogao si mu komotno reci da kuhinju poslika...

10 godina
protjeran
XXX kaže...

Nema problema...jedino kaj si trebao odmaknuti metar iza da se vidi malo šira slika.

Cek jel mislis trolat pa da ti prijavim post ili kaj? dobio si sta si trazio vidis moj kutak, od tebe jos nijednu sliku ne vidim... 

EDIT:

Vise od ovoga nemas ni za vidjet jer mi je krevet odma pored.

Zaljepi slike i ne trolaj i spamaj, ako ih ne zaljepis prijavljujem te sta radis budalu od mene i trolas me napmjerno i spamas temu nepotrebnim porukama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 20:44 (Lucidius).
18 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
XXX kaže...

Nema problema...jedino kaj si trebao odmaknuti metar iza da se vidi malo šira slika.

Cek jel mislis trolat pa da ti prijavim post ili kaj? dobio si sta si trazio vidis moj kutak, od tebe jos nijednu sliku ne vidim... 

EDIT:

Vise od ovoga nemas ni za vidjet jer mi je krevet odma pored.

Zaljepi slike i ne trolaj i spamaj, ako ih ne zaljepis prijavljujem te sta radis budalu od mene i trolas me napmjerno i spamas temu nepotrebnim porukama.

Kaj se plaćeš odma, LOL. Slike su bile prevelike za direkni upload pa sam tražio neki image hosting. Imaš gore sve. Koma ti je to, pre malo mjest za sjediti...ja na ovomn svojem čak ni ne sjedim, igram se iz fotelje/kreveta. Ovo tvoje je skroz skućeno, neestetski i djetinjasto 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice