probaj ti svog r5 1600 dignuti na 4.2ghz i uradi aida fpu pa ces saznati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aj sad plz stavi 5.0GHz il 5.1Ghz na nekom stabilnom naponu i odvrti malo prime da vidimo temp.
Aj sad plz stavi 5.0GHz il 5.1Ghz na nekom stabilnom naponu i odvrti malo prime da vidimo temp.
to budes pricekao, ovo sam sad slozio sve na silu i brzinu.lp
probaj ti svog r5 1600 dignuti na 4.2ghz i uradi aida fpu pa ces saznati
Ne zelim gledati plavu boju
Kako bi ti znao pitat: a jel prolazi cinebench na tom taktu? 
Kako bi ti znao pitat: a jel prolazi cinebench na tom taktu? 
a ne, to sam jednom pitao Friday-a nemoj zajebavat
,
vrtim ovu aidu64 fpu test, koliko to traje?
napon je fiksan na 1.2V i LLc na 4 levelu(neznam jos koliko dodaje pa neznam tocan napon).lp
Mislis 4.025ghz?
No, koji je CB skor na 5+ ghz?
EDIT:
CPU Fan na 5400 okretaja. Kontam da susjedi misle da svira zracna opasnost...
EDIT:
izletit će iz kućišta i nekom razbit šajbu na autu. 
EDIT:
to je sigurno vodena pumpa
Jedna kava je dns već prdnula na rosu
,ne hrani ubojicu...pogotovo na 5.4 Ghz...
Evo:
http://hwbot.org/submission/3702231_stjepanj_cpu_frequency_core_i5_8600k_5402_mhz
mislim ono samo 2 skora?
to bas i nije popularno ili je ostatak svijeta siromasan
?
Trenutno 4 naj OC s i5 8600k na Cpu-z ljestvici
LP svima
I to sve na onoj buđet MSi ploči. 
Nemam riječi. Ja kakve sam kur*eve sreće ne bih mogao ni onaj binani natjerat na toliko.
Sad umjesto evil inside stavi great OC-er inside.
Si vidio? a neki su mislili da je u izgledu sva tajna
edit.
no to nije sve, stao sam tek na 1.470V i 5.4ghz
znoj tek slijedi
.
Molim da mi se doda jos jedna zvijezdica i makne ovaj zuti bilo bi ok
LP
Znam da sam sad naporan no evo trazili ste i na 5.2 CB skor
, valjda je to uredu nisam stigao pogledati, nb freq na 4.5ghz(probao na 5ghz nije islo), memoriju sam za prvi put overklokao za 700mhz(3100mhz), procesor radi na "bijednih" 1.3V( nisam jos za sad popratio koliko ide najnize da je stabilan).Najvisa temperatura je bila 73°c!
Ja mislim da je intel ovaj put napravio odlicnu stvar pogotovo za overklokere i ljude zeljne zabave s svojim HW, eto svaka preporuka tko moze i ako vas jos kaj zanima pitajte
lp
Trenutno 4 naj OC s i5 8600k na Cpu-z ljestvici
LP svima
Pa kad vas je petorica uspjela kupiti taj CPU 
Znam da sam sad naporan no evo trazili ste i na 5.2 CB skor , valjda je to uredu nisam stigao pogledati, nb freq na 4.5ghz(probao na 5ghz nije islo), memoriju sam za prvi put overklokao za 700mhz(3100mhz), procesor radi na "bijednih" 1.3V( nisam jos za sad popratio koliko ide najnize da je stabilan).
Najvisa temperatura je bila 73°c!
Ja mislim da je intel ovaj put napravio odlicnu stvar pogotovo za overklokere i ljude zeljne zabave s svojim HW, eto svaka preporuka tko moze i ako vas jos kaj zanima pitajte
lp
Aj kad ces moci nabaci malo bf1 na 5.0-5.1 Ghz da vidimo kako se temperature ponasaju u njegovom prirodnom okruzenju, cisto onako da se nasmijemo na fanboyevski mit o delidanju. 
Nemam bf1, imam bf3/4, budem cim igre snimim a i koliko mogu biti na 1.2v?
lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Stavi onda na 5.1 i 1.3v da nebi ekipa plakala kako nije realno to sve skupa.
Đaba ti je, plakaće ekipa svejedno
kako tko.
meni je ultra super drago kada postoje ovakvi procesori a jos bolje kada netko od poznati ako vec ne ja osobno dobije super primjerak.
Meni je taj i5 takoder top pick i ne bih isao na i7 osim da imam ipak viska love
Vidiš kako si dobro učinio stipane. Luci će svog odmah na njuškalo kad ovo vidi.
Cekamo ramboxa da dodje proljevati zuc kako taj zutanjak nista ne valja...
Proc je bomba, ko kaze drugacije - feget!
ja sam zadnji puta korisito prime na 10 minuita nikad pa ni tad.
mislim maks koji vrtim je cca 5 minuta, i onda pc koristim za redovan rad par dana. ako vidim da sve sljaka s zeljenim taktom to je to.
Ako mi se u tih par dana crasha samo za stepen gore napon i to je to..
To nema nikakve veze sa temperaturama po raznim recenzijama na koje sam se ja referirao. Ako testiraš proc onda ga valjda testiraš u softveru koji ga iskoristi kak spada. Tak možemo isprobacati sa CSGO i napistai ne grije se jer to je realno. Ako ne želi prime onda crysis 3 nivo visoka trava, i to bi bilo prihvatljivo pod gaming scenarij.
To nema nikakve veze sa temperaturama po raznim recenzijama na koje sam se ja referirao. Ako testiraš proc onda ga valjda testiraš u softveru koji ga iskoristi kak spada. Tak možemo isprobacati sa CSGO i napistai ne grije se jer to je realno. Ako ne želi prime onda crysis 3 nivo visoka trava, i to bi bilo prihvatljivo pod gaming scenarij.
Poceo si se gubiti, prime softver koji iskoristi proc kak spada? Pa to su worse case scenario uvjeti koje taj procesor nikad nece ni vidjeti. Evo ti jedan real life scenarij od strane kolege s foruma gdje softver iskoristi proc kak spada klik, u pitanju je cak 8700k koji se vise grije i temperature su opet odlicne.
Stjepanj moze slobodno odvrtiti prime na tih 5.0-5.1 GHz pa ce samo potvrditi da su one mitoloske temperature koje su se ovdje spominjale cista glupost.
Referirao si se ti i na neke temperature u gamingu koliko se ja sjecam, drugi put se referiraj na kvalitetne kanale pa nece biti problema i sramocenja.