Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.345.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: CPU chat tema
dreadmoore kaže...

Ne bih se slozio stobom evo test od 1h Blender prime 95 i aida 64 fpu koja je razlika u testovim pa 1°C tako da ti ta izjava ne pije vode

S kojom to verzijom prime-a? Mozda ne s tom verzijom, ali mislim da je u jednoj verziji bilo sigurno 4-5 stupnjeva razlike s tim da neznam tocno izmedu kojih testiranja ( ne sjesam se vise jer ima par mjeseci kada sam to vrtio) jer mi je na jednom testu izbacivalo gresku posto su temperature odlazile u nebo a na drugom su se drzale relativno u granicama izdrzljivosti i nije rusio ni prime...

T.L. - za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
17 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...

Sta je to neki virus haha jel tonci 

Ma kakav virus; imaš source kod, obično vrlo blago petljanje s brojevima. Nema posebnih simdova, samo obična petlja. Anshina razlika je simpatična. Koji CPU je to?

Nope.
13 godina
neaktivan

Kao sve jezgre rade na 100%, a temp otišla sa 27 na 31°C, ja pokrenuo i nisam ni skužio da radi jer se brzina ventova nije uopće promijenila. Pa više grije cpu-z single thread test 

16 godina

prime 95 2.66v ista kao kod lucija tako da kad provjeris verziju javi 

16 godina
Tonči kaže...
dreadmoore kaže...

Ma kakav virus; imaš source kod, obično vrlo blago petljanje s brojevima. Nema posebnih simdova, samo obična petlja. Anshina razlika je simpatična. Koji CPU je to?

Pa ni kod mene se pc nije nesto ugrija 47°C neznam nevalja ti ovaj program treba nesto jace 

16 godina
protjeran
Tonči kaže...
dreadmoore kaže...

Ovaj iz potpisa. Tih 77C u prime-u (29.3) je apsolutno najgore sta mu se moze dogodit. Sa prime 26.6 je na 63-64C...

17 godina
odjavljen
_mark0_69 kaže...

Kao sve jezgre rade na 100%, a temp otišla sa 27 na 31°C, ja pokrenuo i nisam ni skužio da radi jer se brzina ventova nije uopće promijenila. Pa više grije cpu-z single thread test 

Kick-innala je neka optimizacija kod kompajliranja. :) Provjerit ću, ali ne smije biti tako. :)

Nope.
16 godina
ansha kaže...
Tonči kaže...
dreadmoore kaže...

Ovaj iz potpisa. Tih 77C u prime-u (29.3) je apsolutno najgore sta mu se moze dogodit. Sa prime 26.6 je na 63-64C...

Koji 29.3 test

16 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Koji 29.3 test

To je verzija prime-a, test je uvijek small fft koji najvise grije...

17 godina
odjavljen
CPU chat tema

Freak Show Inc.
18 godina
odjavljen
CPU chat tema
Ima koji zahtjevniji test? Meni taj prime zagrije proc do max 52 stupnja.
8 godina
protjeran
XXX kaže...

pih, ne mos ni jaja ispec...

16 godina

Visoke su ti temperature za tako nizak klok i mali napon neznam sto drugo da ti kazem 

18 godina
odjavljen
CPU chat tema
Ma koma, nadao sam se barem 53 stupnja dobiti ali ne ide da ga hebeš.
8 godina
protjeran
XXX kaže...
Ma koma, nadao sam se barem 53 stupnja dobiti ali ne ide da ga hebeš.

bolji si od moje grafe...koja je usput mini model sa slabasnim jednim jedinim coolerom

zato mi se hellfire u idleu grije na preko 70 stupnjeva

16 godina
protjeran
XXX kaže...

Pentium ne podrzava nikakve avx/fma3 instrukcije, tebi je svejedno koji prime vrtis. Ja na tom naponu imam debelo ispod 50°C...

12 godina
XXX kaže...

Koji proc ???? 

MISCREATED
18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Ma isprsio sam se za super hladnjak pa su zato temperature takve, platio sam ga pošteno!

klik

16 godina
ansha kaže...
dreadmoore kaže...

Koji 29.3 test

Aha a evo bas vidim povisoke temperature mislim ipak imam zracno hlađenje pored tog tvog vodenog EK ali opet kazem. (Noctua N°1). Svejedno samo su na ovoj temi od 10 min pa prema gore testovi od Intela mislim ovi vlasnici amd-a nesmiju ni pokazati svoje testove razlog boje se da ih lem ne opuca u glavu.

8 godina
protjeran
XXX kaže...

Ma isprsio sam se za super hladnjak pa su zato temperature takve, platio sam ga pošteno!

klik

iman isti taki, samo ja san kupija u linksa za sto cuna...

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Ti mene kopiraš ili koji k.?

8 godina
protjeran
CPU chat tema

ja sam mislio da obrnuto :)

16 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
ansha kaže...
dreadmoore kaže...

Koji 29.3 test

Aha a evo bas vidim povisoke temperature mislim ipak imam zracno hlađenje pored tog tvog vodenog EK ali opet kazem. (Noctua N°1). Svejedno samo su na ovoj temi od 10 min pa prema gore testovi od Intela mislim ovi vlasnici amd-a nesmiju ni pokazati svoje testove razlog boje se da ih lem ne opuca u glavu.

Nesto ne valja, trebalo bi ti pisat fma3 tamo gdje ti stoji avx.. Samo avx je 7-8 stupanja hladniji..

14 godina
dreadmoore kaže...

Loše, probaj delidati delid.

https://imgur.com/a/1TOfB

16 godina

Dobra slika samo znas opet to su stock naponi hahahaha 

14 godina
CPU chat tema

1.38V je daleko od stocka.

16 godina

Pa pokazi taj klok moj baja sta ga krijes ko zmija noge 

14 godina
CPU chat tema

3.9GHz, a kakve veze ima clock sa grijanjem?

16 godina
protjeran
ivanzu kaže...

Ima veze, ne ogromne al ima..

16 godina
ivanzu kaže...

Ustvari slazem se stobom nema nikakve vidis kod mene je napon 1.395v u biosu a windows iz nekog razloga prepoznaje 1.152V a kad si vec spomenu klok vidis nemogu ni posteno jaje ispeci 

https://imgur.com/5OzzD2m

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice