Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.350.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: CPU chat tema
Ti pustas plocu da ti sama kontrolira napon? Aj se ne sramoti...

Cemu tolka nervoza? Bude menga prosla kad tad ;)
13 godina
neaktivan
CPU chat tema

Ova tema izvlači najgore iz ljudi.

17 godina
odjavljen
_mark0_69 kaže...

Sve je pocelo kad je Stjepanj prodao noctuu i kupio onu neku zujalicu...

Freak Show Inc.
9 godina
neaktivan
Friday kaže...
_mark0_69 kaže...

Sve je pocelo kad je Stjepanj prodao noctuu i kupio onu neku zujalicu...

12 godina

Ova tema bi se trebala zvati " Fanboy war i provokatori" jer ovo zbilja nema smisla. Na zadnjih 100 stranica samo "klansko" prepucavanje i provociranje uz podosta vrijeđanja i podcjenjivanja.

Jedni drže svoje, drugi svoje i ne popuštaju a pogotovo ne puštaju zdravom razumu da prevlada. 

Nisu svačije potrebe i mogučnosti iste. Neki traže najjače za igre, drugi najjače za što manje para a trečima pare nisu bitne pa mogu kako hoće. 

MISCREATED
9 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Ova tema bi se trebala zvati " Fanboy war i provokatori" jer ovo zbilja nema smisla. Na zadnjih 100 stranica samo "klansko" prepucavanje i provociranje uz podosta vrijeđanja i podcjenjivanja.

Jedni drže svoje, drugi svoje i ne popuštaju a pogotovo ne puštaju zdravom razumu da prevlada. 

Nisu svačije potrebe i mogučnosti iste. Neki traže najjače za igre, drugi najjače za što manje para a trečima pare nisu bitne pa mogu kako hoće. 

a cuj stari moj, kad je PC zivot, normalno da razum ode kvragu

evo moj i5 je preko noci postao i3, pa kak da budem normala

sutra moram u trgovinu i kupit pravi i5 jer ovako ne mogu zivjet :)

9 godina
protjeran

ajde mani se ti mene, ti si i još jedan ste se uhvatili na moj post koji nije nikom direktno upućen, a iz kojeg razloga ste se osjetili prozvanim BMK, očito vas je nešto pogodilo...

kad dođe k verzija procesora i ploča za 300-350 eura prvi kupujem, a do tad "jadujem" sa AMD-om, a vi trolajte i dalje...to je to od mene na ovu "tematiku"

17 godina
odjavljen
X3M kaže... 

a cuj stari moj, kad je PC zivot, normalno da razum ode kvragu

evo moj i5 je preko noci postao i3, pa kak da budem normala

sutra moram u trgovinu i kupit pravi i5 jer ovako ne mogu zivjet :)

A što bi tek ja onda morao reći... A eno ga već 4 godine kucka lagano, preživio 3 grafe a cijelo vrijeme se ugodno igram na 60Hz. Zamijenio bi ga čisto jer me sramota pored nekih forumskih baja i njihovih procesora imat ovo moje staro sranje.

steam: skank666 origin:IhrvojeI
9 godina
protjeran

ma što i5, 8700k za 500 eura, koji je gle čuda 25% bolji od procesora koji košta manje od 250 eura... pravi gain i value for money da padneš u nesvjest...epsko čudo da to nije istina

17 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

ma što i5, 8700k za 500 eura, koji je gle čuda 25% bolji od procesora koji košta manje od 250 eura... pravi gain i value for money da padneš u nesvjest...epsko čudo da to nije istina

Ako je bolji - zasto bi bilo cudno sto ga je netko kupio?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
CPU chat tema

komično je to s cijenom. :)

Nope.
16 godina
nicky.sl kaže...

Trebala bi se zvat vrtić ''Vedri dani''. Neka, non stop se nešto dešava, uvik se smijem kad dođem vamo, nemoram tražit pizdarije okolo da me razvedre

8 godina
protjeran
CPU chat tema

normalno stolno racunalo kosta 4000kn...ajde, da se spustit na 3 keke uz neko okljastrivanje ili dignuti na 5 ako korisnik zeli nesto bolje...i to je tako zadnjih 20 godina....ove spike o procevima od 4 keke i grafama od 4 keke su...a ne znam za koga...uglavnom, za nikoga razumnog...

9 godina
ansha kaže...
Stjepanj kaže...
war3_tft kaže...

Ha cuj sve je pocelo bajkom da intel moras delidat. 

Ili kupis binan cpu da se mozes sepurit po forumu poput napuhane kokosi, ili oces reci da cijeli svijet laze o temperaturama?

Nije to bas tako, ti imas zalemljen ihs pa opet nemas sanse vrtit prime na 1.3V+ sa vodenim...

khm khm...4ghz , 1.456v,78.5 stupnjeva .. 290W outputa preko 200tinjak(ili koliko vec je ryzen die size) mm2 ali zalemljenih!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 14:22 (dabar_solta_V2).
12 godina
Gorstak79 kaže...

normalno stolno racunalo kosta 4000kn...ajde, da se spustit na 3 keke uz neko okljastrivanje ili dignuti na 5 ako korisnik zeli nesto bolje...i to je tako zadnjih 20 godina....ove spike o procevima od 4 keke i grafama od 4 keke su...a ne znam za koga...uglavnom, za nikoga razumnog...

Ovisi za što ti računalo treba 

MISCREATED
14 godina
protjeran
Kad ljudi shvate da se u ovoj temi vecinom ubija vrijeme i podjebava bit ce bolje, samo opusteno i cuvajte zivce, trebat ce vam za ustimavanje memorije na ryzenu. ;)))
16 godina
dabar_solta_V2 kaže...
ansha kaže...
Stjepanj kaže...
war3_tft kaže...

Ha cuj sve je pocelo bajkom da intel moras delidat. 

Ili kupis binan cpu da se mozes sepurit po forumu poput napuhane kokosi, ili oces reci da cijeli svijet laze o temperaturama?

Nije to bas tako, ti imas zalemljen ihs pa opet nemas sanse vrtit prime na 1.3V+ sa vodenim...

khm khm...4ghz , 1.456v,78.5 stupnjeva .. 290W outputa preko 200tinjak(ili koliko vec je ryzen die size) mm2 ali zalemljenih!!

Dobra slika samo sto malo informacija ima koliko dugo prime 95 vrtio ili aida test samo fpu itd 

14 godina
CPU chat tema

Digresija.

Gledam matične ploče nešto...Jbte Asusova Hero X je 2400kn u ADM-u.

Jbte ja kupio pri izlasku istoimenu VIII za 1800 i još joj ta cijena stoji !!! 

Jel ima jeftinija alternativa sa dostojnim integriranim dac-om uopće na tržištu ?

9 godina
protjeran

ili za undervoltanje i7 

17 godina
CPU chat tema

sve je bilo ok dok gospon 'sexmašina je..em 2 dnevno usput delidam procesor' nije opet poceo kakati i trolati. idem pratit neke druge teme di nema tolko vrticke djece.

molim da mi javite kad opet dobije karton.

hvala

(G)jokaCRO ingame
16 godina
protjeran
dabar_solta_V2 kaže...

Khm khm, da to napravis sa 5820K o kojem pricamo, bio bi na 100+ stupnjeva...

16 godina
ansha kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

mislis da bi bio evo malo veci napon za najlosji procesor u galaksiji (Noctua N°1)

16 godina
Gorstak79 kaže...

Normalno je relativan pojam. I nekom je 30000 keka ko nekom 3000, tako da o tom nema smisla pričat.

17 godina
odjavljen
CPU chat tema

Moj stroj je nelos, ali nije za igranje. A kostao me preko 2.000 eura. Pa ti budi pametan...

Freak Show Inc.
14 godina
dreadmoore kaže...
ansha kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

mislis da bi bio evo malo veci napon za najlosji procesor u galaksiji (Noctua N°1)

Kada je delidan, bez delida uzrokuje požare.

16 godina

Jbg ali opet je majoneza ispod malo bolja nego tvornicka, sigurno nije lem kao sto ryzen ima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 15:29 (dreadmoore).
10 godina
protjeran
CPU chat tema

Ovaj ryzen je dobar jedino za metnut pod klimavu nogu od stola!

Em se grije i jos uz to na malim taktovima, em je katastrofalan u gejmingu, em ima daleko slabiji single core performans sta dobro pokazuje cinebench gdje intel ima 224+ bodova a ryzen nekih 165, uz to uzrokuje i glavobolje oko memorije.

Pa tko ce normalan vise kupiti tu pošast, ljudi sve vise prodaju ryzena i prelaze na kavu evo na forumu vec dvojica (augi80 pa sada viator), a cak se i po njuškalu grabe za 6700k i 7700k te nude doplate samo da predu posto poto sa te nevaljale cirkusarije od platforme.

Hebote svetac uspoređuju zalemljeni procesor sa intelovim sa zvakom, i opet su tu negdje po grijanju, a ako cemo vec uspoređivati onda bi trebali biti oba zalemljena pa da vidimo sta je ucinkovitije kada su hladeni na isti sistem, naravno mozemo uzeti delidani intel pa onda vidimo koliko se tek dominantno zapisa preko ryzena oces od temperatura na 65c i taktova od 5.2GHz 

16 godina

Dobro si me posjetio sad cu svoj delidani  procesor postaviti na njuskalo da vidim hoce li se tko javiti i koje cu ponude dobijati hahah 

9 godina
protjeran
Friday kaže...
lav1000 kaže...

Ako je bolji - zasto bi bilo cudno sto ga je netko kupio?

ma OK, čovjekova težnja je u većini slučajeva prema najboljeg, i OK to stoji, tko može neka kupi, tko želi imati neka kupi, svejedno...

ali brate zadnjih 4-5 dana toliko sranja ovdje da to nisu istine, trolanje do bola, neka budala kupi procesor i sad je to jedan jedini logični izbor, svi drugi budale koji ne prodaju stari komp i bubreg, odnesu prstenje, lančiće u zalagaonicu i trk po 8700k...

brate mili ja imam stvari po kući koje su koštale po 3-4 više puta nego  iste te stvari sličnih karakteristika koje koristi 95% pučanstva pa ne serem okolo da su svi budale koji to nemaju, ne mudrujem po forumima da se mora kupiti jedino to , sve drugo smeće i sl.

ajde bar korisno danas sam naučio da kad spojiš novi komp, prvo undervolt pa onda sve drugo

8 godina
protjeran
war3_tft kaže...
Kad ljudi shvate da se u ovoj temi vecinom ubija vrijeme i podjebava bit ce bolje, samo opusteno i cuvajte zivce, trebat ce vam za ustimavanje memorije na ryzenu. ;)))

To je stvarno jadno...nazivicirati nekoga da bi se smijao pred svojim ekranom...to ni u konc logorima nisu radili...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice