Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.350.417
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: CPU chat tema
Lucidius kaže...

Kreni redarit po klubovima ako si sposoban, recimo Stjepanj-a bi me bilo strah ostavit i da bejbisita klince u vrticu 

Pusti hardver, pojedi nesto

Ti zamjeni D sa B pa neces lupati toliko :)

znaci kao sto smo XXX i ja zakljucili kad ste pokazali sta gejmate, g4560 i nesto tipa 1050ti plafon svima u temi je dovoljan :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
CPU chat tema

.

16 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
Jakovp kaže...

Pa naprimjer prvi u HR nabavio dr zaber sentry kućište i pokazao ga na forumu, i usporedio temp između njega i node 202.  A vjerojatno i prvi uzeo mini itx am4 ploču i napisao iskustva.

Ja isto uzimam iz hobija, ali barem da ti ima koliko toliko smisla.

Mogao si onda ići na jaču grafičku, puno više biš dobio. Ili monitor sa više hz.

Ja nisam vidio te usporedbe, imas li kakav link na razlike u zagrijavanju tog ryzena 1600 u nekom stress testu ili zahtjevnijoj igri (sa screen shotima) između ta dva kucista

Za graficku cekam sta ce bit kad reklamiram.

1500X, di si vidio 1600?

https://www.bug.hr/forum/topic/modding-galerija/moj-fractal-node-202-itx-komp/251020.aspx

Imam da, komplet sustav, furmark na gtx1080 i aida na 1500X na 3.7 ghz.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 22:39 (Jakovp).
10 godina
protjeran
chaselol kaže...

Ti zamjeni D sa B pa neces lupati toliko :)

znaci kao sto smo XXX i ja zakljucili kad ste pokazali sta gejmate, g4560 i nesto tipa 1050ti plafon svima u temi je dovoljan :D

Probah i sa dvije jucer, ne pomaze, ovakav lav kao ja je nezasitan, nisma neka impotentna lutka kom se jednom tjedno digne i nakon toga je sutljiv ko visibaba.

Kaj si ti zakljucio? igram sve po redu, nesto je vise zahtjevno nesto manje.

14 godina
protjeran
Lucidius kaže...
Jakovp kaže...

Znači Luci je prešao sa 7700k na 8700k a ima 60hz monitor... Nastavlja fascinirati svakog dana.

Naravno, a sta si ti korisno naporavio  i doprinjeo temama? ja mijenjam iz hobija i zabave, nije mi previse ni bitno jesam li ista dobio u gejmingu.

druze moj ti si osoba koja 101% ima kompleks nize vrijednosti a ne hobi i zabavu zato to i  radis a i tako se ponasas na forumu prema drugima! zalim te.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 22:50 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
CPU chat tema

Ja sam otkrio jedan jako dobar life hack... Svaki put kad me zasvrbi novi CPU pogledam šta igram najviše.... Deus Ex iz 2000.

Battlelog: D3lBoy-00
10 godina
protjeran
CPU chat tema

Pa di skines tako stare igre?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 22:54 (Lucidius).
14 godina
neaktivan
CPU chat tema

Sjaj i bijeda Hollywood-a...

14 godina
CPU chat tema

Nema bolje trgovine za starije igre od GOG.

16 godina

pa da 7 dana radim nisam nista pogrijesio 24/7 tako 7 dana i dosta za jedan mjesec 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 23:08 (dreadmoore).
11 godina

Onda se tak i zrazi,radim mjesecno 7 dana po 24 sata..?!

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
12 godina
neaktivan

Kultna igra.

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
neaktivan
CPU chat tema

Postoje 2 proizvođača tr4 socketa - foxconn, koji ima probleme iz videa i lotes, koji je odličan.

Može se i foxconn popravit ako želite rezat malo plastike, al pametnije je zamijenit matičnu.

16 godina
protjeran
Lucidius kaže...

A i onaj i7 5820k ti je komedija za 2500kn na njuškalu  ak dobis 1500kn gladi bradu 

Ko je lud prodavat 5820K, najbolji procesor ikad...

12 godina
odjavljen
CPU chat tema

Neke se čudne stvari počinju događati na forumu. Toxic bi se gejmao na 30fpsa, Stjepanj počeo blagoslivljati AMD, Lucieva nadmoćna grafa na reklamaciji... Putanja planeta će se poremetiti, ajmo dosta je bilo.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
10 godina
protjeran
CPU chat tema

Ja se ne zalim, posto vidim da Phoenixica u ducanu gdje sam kupio vise nema, trazit cu fino povrat love (5600kn) i odem za Protis po Phoenix gtx 1080ti za 5800kn 

EDIT:

Naravno sad ni te gtx 1080ti phoenux vise nema u Protisu, stvarno s enes cudno događa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 0:33 (Lucidius).
12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Ja se ne zalim, posto vidim da Phoenixica u ducanu gdje sam kupio vise nema, trazit cu fino povrat love (5600kn) i odem za Protis po Phoenix gtx 1080ti za 5800kn 

Ma gdje Phoenix ponovno. Vidiš da je ponajlosija što se tiče temperatura od ostalih, iza nje su samo armorica i fe kolko se sjećam.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina
protjeran
Lucidius kaže...

ajde priznaj kupio si onaj binani cpu za curice?lp

16 godina
Jakovp kaže...
Lucidius kaže...
.

1500X, di si vidio 1600?

https://www.bug.hr/forum/topic/modding-galerija/moj-fractal-node-202-itx-komp/251020.aspx

Imam da, komplet sustav, furmark na gtx1080 i aida na 1500X na 3.7 ghz.

kakva je ovo grijalica jbt ispade da je ryzen hladan kao kurvino srce a radi samo na 3.7ghz i ima temperture od 87°C katastrofa a nesto se prica o intelovoj majonezi 

10 godina
protjeran
eywa33 kaže...
Lucidius kaže...

Ma gdje Phoenix ponovno. Vidiš da je ponajlosija što se tiče temperatura od ostalih, iza nje su samo armorica i fe kolko se sjećam.

Nema ni nje vise, ne daje mi se sada 800kn nadoplate  za 1080ti, 200kn mi je jos ok, jer nit mi treba vise snage za sada, em je blizu Volta pa da ne pusim na prodaji, rađe uzmem 5600kn nazad, odem po novu u drugi ducan za 4400kn i spremim cistih 1200kn na stranu 

10 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Jakovp kaže...

Imam da, komplet sustav, furmark na gtx1080 i aida na 8 na 3.7 ghz.

kakva je ovo grijalica jbt ispade da je ryzen hladan kao kurvino srce a radi samo na 3.7ghz i ima temperture od 87°C katastrofa a nesto se prica o intelovoj majonezi 

Pa to ti kazem, pricaju o grijanju a gledaj ovih 82c u ovom boljem kucistu, a taktovi 3.7GHz.

EDIT:

I to jos 4/8 proc 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 0:50 (Lucidius).
13 godina
eywa33 kaže...

Neke se čudne stvari počinju događati na forumu. Toxic bi se gejmao na 30fpsa, Stjepanj počeo blagoslivljati AMD, Lucieva nadmoćna grafa na reklamaciji... Putanja planeta će se poremetiti, ajmo dosta je bilo.

Apokalipsa frende, trpaj konzerve u podrum i napuni sačmaricu, kraj je blizu 

17 godina
Nedaj bože da pogledas koji je to cooler i koje su komponente u tom kucistu, da se taj cooler stavi na Intela mislim da taj tvoj nebi mogao ni bootati od temp
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina

Ima slika od ovog mog i7 6700k prije par dana jest da je najlosiji u galaksiji ali brate na 1.392V radi 4.6ghz i brzina ventilatora na 50% pa opet ne prelazi 75°C sa jezgrama stim da je delidan ali kako god okrenes ispod je malo bolja majoneza od intelove. Opet gledajuci usporedbu sa lemom hvala ali ne hvala AMD 

14 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Ima slika od ovog mog i7 6700k prije par dana jest da je najlosiji u galaksiji ali brate na 1.392V radi 4.6ghz i brzina ventilatora na 50% pa opet ne prelazi 75°C sa jezgrama stim da je delidan ali kako god okrenes ispod je malo bolja majoneza od intelove. Opet gledajuci usporedbu sa lemom hvala ali ne hvala AMD 

znaci dok ga nisi strgao isao je na 95°c tj nije isao smrzavao selp

10 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
Nedaj bože da pogledas koji je to cooler i koje su komponente u tom kucistu, da se taj cooler stavi na Intela mislim da taj tvoj nebi mogao ni bootati od temp

Moj da je na 3.7GHz ohladio bi ga i da nema hladnjaka na njemu, dovoljno bi bilo da pusem u njega.

16 godina
Stjepanj kaže...

znaci dok ga nisi strgao isao je na 95°c tj nije isao smrzavao selp

Imas slike po forumu i bez delida nitko ti nebrani da ih trazis 

17 godina
CPU chat tema

Znaci tebi je isto noctua od 1kg bakra i taj cooler od Jakova koji ima 340g vjerojatno skupa sa coolerom? Intel se grije ko govno i to je opce poznato. Zadnji koji je bio zalemljen je Sandy a ostalo sve banana ispod ihs

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 1:41 (Patrick_cro).
14 godina
CPU chat tema

Debelo overvoltan na 1.43 samo za ovaj test, daj da vidim delidatora

.

14 godina
protjeran
ivanzu kaže...

Debelo overvoltan na 1.43 samo za ovaj test, daj da vidim delidatora .

hahahadobra!lp

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice