Jedva čekam. Molim te prijavi se i na SIGGRAPH i GDC. Garantiram ti da ćeš dobiti keynote govor i postat faca, pogotovo ako u govoru, osim objašnjavanja da je tearing prisutan na Ryzenima, a ne Intelu, objasniš i kako marketinški menadžeri Asusa i Intela također nemaju pojma, jer bacaju pare na overclockere koji nikoga ne zanimaju.
A onda požuri kupiti i7-7740X. Izlazi za koji dan i mnogo je brži od tvog, a i nema tearing.
P.S. Još mi nisi rekao u kojoj igri imaš tearing na 6700K i Ryzenu 1700, a 7700K nema. Molim te pa da mogu i ja testirati na slabijem 5960X.
Ja neznam jesi ti pao na glavu pa ti se pomutilo da pises takve insinuacije ili imas neki drugi problem?
Kada si ti cuo da sam ja imao i7 6700k i gdje si ti procitao da sam ja napisao da na ovima ima tearing a na 7700k nema, daj mi to obavezno citiraj.... (kad bolje razmislim samo trolas jer znas da sam ja imao i5 4670k prije 7700k, al ti je fora pisat da sam imao 6700k da neko pomisli gle idiota kaj je on nadograđivao)
Ja sam rekao da u slucaju ryzena koji daje 55FPS u nekoj situaciji a tamo 7700k moze vrtit preko 60 mozes zakljucat igru i uzivat bez tearinga, dok ce se na ryzenu il nekom drugom slabijem procu tearing događat jer imas manji FPS od refresha monitora. Izvorni post klik
Testirat cu FarCry 4 i pokazat ti tearing ispod 60FPS bez v-synca, al zaljepit cu video rano ujutro jer sad nisam doma.
EDIT:
Kaj se tice ovih idiotarija o dusiku, rekao sam ti da to nema nikakve veze sa prodajom 95 posto populacije, ti si tvrdio kako ta reklamna kampanja cuda radi i prodaje procesore na velko, onda sam ti ja dao fino odgovor koji te debelo demantira klik