Carina me zeza,pomoc!

poruka: 59
|
čitano: 8.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!
Ljudi pomagajte,ovako danas sam dobio od carine papir kao da trebam platiti carinu,a kupio sam od frenda sve,znaci Guitar Hero world tour complete pack+jos 1 gitara,platio sam cijeli set 155 eura i frend platio full postarinu,e sada imam paypal racun,a na posiljci ne pise nit kolko sam platio niti ista,makar oni su naveli da zele vidjet sve racune itd,e sada,jel ikako moguce izigrati situaciju,i ako nije moguce,koliko bi oni od tih 1150 kn uzeli sebi?Hvala!Znam da ce vas puno pitati,kako to sam neznas a bavis se ebay narudzbom,e pa ovo mi je 1. puta da me carini ekipa pa bih molio pomoc,tj znao sam da ce me cariniti jer je paket ogroman i ima 13kg =)
eplati.com
17 godina
Carina me zeza,pomoc!

ovaj put će te težina paketa pokopati, na

tehnićke strane ne ide carina od 5%,

a sad mis da se ne plaća do računa do 1000kn,

ako je nisu digli, nego samo porez,a to bi trebalo bit 23%

na sve iznose, nebitno o cjeni, možeš probat priko paypala

kopirat sve zalippit u MS word i tamo promjenit, ako se želiš

prcat, a uvik platiš više neg tih 23%, znam da ti još naplati neko predizanje i tako

uglavnom oko 300kn, bi ima triba platit čak i više

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Obozavam nasu postu i carinu...micem sve komentare koje su protiv drzave,ispricavam se ako sam ikoga uvrijedio na taj nacin,svatko ima svoje misljenje

eplati.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 17:27 (eplati.com).
16 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Ne mozes vise nista sad iskemijat, kasno je sad za to..racunaj si jos ~30-40% na tih 155€.

Ako ne odneses racun, sami ce procjenit vrijednost robe, a vjeruj mi, to ne zelis..

ubuduce budi oprezniji s tim..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
15 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

A nista,uzet cu od Paypala racun,otici dolje osobno i srediti to,hvala Bogu da mi je shipping bio free

eplati.com
16 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

meni su prije na 900kn vrijedne miseve uracunali oko 550kn carina i ostale gluposti ... naravno nisam nista platio nego sam napisao neka vrate to natrag posiljatelju i drugi puta je sve proslo uredu :D

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
17 godina
neaktivan
RE: Carina me zeza,pomoc!
eplati.com kaže...
kupio sam od frenda sve

eplati.com kaže...

hvala Bogu da mi je shipping bio free

Kako si se uspio sprijateljiti s Njim? Neodlučan

15 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Znam ga duze vrijeme,pa vidi da se igram s GH pa mi je ponudio,i ja pristao,super ponuda bila 150 eura sve novo,komplet+jos 1 gitara,i free shipping,nema boljeg,tako da nema ovo veze s  ebayom

eplati.com
17 godina
eplati.com kaže...

A nista,uzet cu od Paypala racun,otici dolje osobno i srediti to,hvala Bogu da mi je shipping bio free

e to ti bas nije hvala bogu... da ti je cijena od tih 155€, shipping jedno 40-ak €, mogo bi rec da je vrijednost paketa 110-ak €

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
eplati.com kaže...

e to ti bas nije hvala bogu... da ti je cijena od tih 155€, shipping jedno 40-ak €, mogo bi rec da je vrijednost paketa 110-ak €

nema to veze, carina i pdv idu na ukupnu vrijednost posiljke, ukljucujuci postarinu!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
15 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Jeste i postarinu deru nasa draga ekipa

eplati.com
18 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Obozavam nasu postu i carinu...da imam bombu+kamion kalaša pokazao bi im kako se radi posao...gamad

A nisi možda ti gamad koja vara državu na porezu, pokušava švercati i pritom, ako im se dogodi da ih možda uhvate, prijeti masovnim ubojstvom državnih službenika?

Zbog takvih i jesmo gdje jesmo...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
eplati.com kaže...

Obozavam nasu postu i carinu...da imam bombu+kamion kalaša pokazao bi im kako se radi posao...gamad

A nisi možda ti gamad koja vara državu na porezu, pokušava švercati i pritom, ako im se dogodi da ih možda uhvate, prijeti masovnim ubojstvom državnih službenika?

Da tebi ovo urade mislim da im nebi nudio novac...nego bi trazio rjesenje poput mene...

eplati.com
18 godina
neaktivan
eplati.com kaže...
naxeem kaže...
eplati.com kaže...

Da tebi ovo urade mislim da im nebi nudio novac...nego bi trazio rjesenje poput mene...

Gle, osim što se reklamiraš kroz nadimak (što ne znam jel' dozvoljeno i jel' te čeka ban), nikako ti nije jasan princip carinskog prometa? Zarađuješ na eplati, a istovremeno kradeš na drugu stranu. Jesi u HDZ-u?

16 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

postaje zanimljivo ... idem ja po kokice ...

Smijeh

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 17:08 (rebelsy).
17 godina
naxeem kaže...
 Jesi u HDZ-u?

Bwahahahaha koji si ti lik! Kapa dolje :)

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Lik kaze da kradem...mislim,kako mogu ista krasti ako ljudima samo izvrsim transakciju narudzbe...i za to uzmem 20 kn da ne ispadnem karitas,uglavnom,pisi,vrijedaj,ja ti ne padam na te fore da ludim,a tko god je rekao da ce raditi kokice,neka i meni malo donese,sto se tice stranke ja sam pod HSS

Edit:uglavnom,molio bih da se ova tema u potpunosti obrise jer ovo je sve krenulo na krivu nogu,ili ostavite pa me blatite koliko god zelite

eplati.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 17:24 (eplati.com).
18 godina
neaktivan

U istoj ste koaliciji, zar ne?

Dakle, ti "nabavljaš" jeftinije igre, naplatiš 20kn po komadu, ali uvoz ne želiš platiti državi? Za to bi pucao, ubijao...? - LOL.

"Kako mogu išta krast, ako samo izvršim transakciju?!" - da, kao i 8973163 ostalih "export & import" firmi iz poslijeratnog razdoblja.

Neki su samo "nabavljali" stvari, naplatili sitno da ne ispadnu karitas i pucali na granične policajce koji traže porez...

Ma daj LOLČINO.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 17:26 (naxeem).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dakle, ti "nabavljaš" jeftinije igre, naplatiš 20kn po komadu, ali uvoz ne želiš platiti državi? Za to bi pucao, ubijao...? - LOL.

Za sada nemam posebne zelje kleknuti na koljena pred drzavom poslije ove zadnje 2 prekrasne godine,sorry,ako je tebi zivot krasan i bajan,onda zivi u njemu

eplati.com
16 godina
neaktivan
eplati.com kaže...
naxeem kaže...

Za sada nemam posebne zelje kleknuti na koljena pred drzavom poslije ove zadnje 2 prekrasne godine,sorry,ako je tebi zivot krasan i bajan,onda zivi u njemu

Eh kad bi svi bili pošteni i pošteno radili -.-''

18 godina
neaktivan
eplati.com kaže...
naxeem kaže...

Ti si ih izabrao, žanji kako siješ. Ni ja nisam zadovoljan (vidi se), ali bar ne kupujem prošvercani kalaš da mogu ubiti slabo plaćene carinike ako me uhvate dok švercam.

16 godina
eplati.com kaže...

Lik kaze da kradem...mislim,kako mogu ista krasti ako ljudima samo izvrsim transakciju narudzbe...i za to uzmem 20 kn da ne ispadnem karitas,uglavnom,pisi,vrijedaj,ja ti ne padam na te fore da ludim,a tko god je rekao da ce raditi kokice,neka i meni malo donese,sto se tice stranke ja sam pod HSS

bla bla bla...posve nebitno.

Čeka te cca 260kn PDV-a + nešto malo troškova, sve ukupno cca 300 kn i to je to.Stavrno ste likovi, ne znam zašto išta plaćate preko neta i onda se nadate da neće bit poreza...

To je glupo. Ja si nadjem stvar, izračunam sve troškove i pripremim lovu, ako ima pv-a sve ok, imam spremno, ako prodje lišo na carini - zakon imam viška love.

Ali ako ideš računat da neće bit...pogotovo mi nije jasno kako si mogao uopće pomislit da na paket od 13 kg neće probat dernut pdv...naravno da hoce.

17 godina
eplati.com kaže...
naxeem kaže...

Pa sta se ti njemu imas opravdavat? Vidis da te pod*ebaje... A uh! Svasta!

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Carina me zeza,pomoc!

Ok,mozete mi nick promjeniti u terorist,nema frke

eplati.com
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
eplati.com kaže...

bla bla bla...posve nebitno.

Čeka te cca 260kn PDV-a + nešto malo troškova, sve ukupno cca 300 kn i to je to.Stavrno ste likovi, ne znam zašto išta plaćate preko neta i onda se nadate da neće bit poreza...

To je glupo. Ja si nadjem stvar, izračunam sve troškove i pripremim lovu, ako ima pv-a sve ok, imam spremno, ako prodje lišo na carini - zakon imam viška love.

Ali ako ideš računat da neće bit...pogotovo mi nije jasno kako si mogao uopće pomislit da na paket od 13 kg neće probat dernut pdv...naravno da hoce.

Pise ti u 1. postu ako se ne varam da sam "znao" prakticki da je ovo neizvedivo da me puste bez "povlastica" =) Sve 5,platit cu im carinu itd...

eplati.com
17 godina
miki1981 kaže...
 Ja si nadjem stvar, izračunam sve troškove i pripremim lovu, ako ima pv-a sve ok, imam spremno, ako prodje lišo na carini - zakon imam viška love.

Ja si znam da mi nece naplatit carinu i PDV :D

I'm going woo woo
16 godina
tnakir kaže...

Koliko se sjećam tvojih postova ti plaćaš carinu i pdv isto kao i mi drugi, kad naplate naplate kad ne ne.

17 godina
miki1981 kaže...
tnakir kaže...

Koliko se sjećam tvojih postova ti plaćaš carinu i pdv isto kao i mi drugi, kad naplate naplate kad ne ne.

Vise ne. Sad mi samo zalijepe traku da je ocarinjeno. Od 50 stvari koje sam kupio samo su mi 2 ocarinili. Ja sam u HDZ-u Belji seBogataš

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
tnakir kaže...

Jer ovo je 1. puta da me carine,do sada sam uzimao sto se tice inozemstva,Xbox 360,gitare za sve i svasta,dosta vecih paketa,vriejdnosti preko 1000 kn bilo i prije,procesora itd,i nikada problema,sada je definitivno velicina paketa odigrala svoju ulogu

eplati.com
17 godina
eplati.com kaže...
miki1981 kaže...
tnakir kaže...

Jer ovo je 1. puta da me carine,do sada sam uzimao sto se tice inozemstva,Xbox 360,gitare za sve i svasta,dosta vecih paketa,vriejdnosti preko 1000 kn bilo i prije,procesora itd,i nikada problema,sada je definitivno velicina paketa odigrala svoju ulogu

A jbg, moraju nesto ljudi i ocarinit inace nece dobit placu :) Neznam jeste primjetili da policija u prije kraja mjeseca nesto vise zaustavlja. Pa moraju si dat place ljudi :) Inace bi drzavna kasa bila ko novcanik jednog Bracanina :)

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice