Can You Run It? par pitanja

poruka: 14
|
čitano: 4.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako išao sam na gore stranicu gdje se prikažu komponente i kaže šta moš igrat a šta ne i sada me ovo mući na gta iv za grafu kaže da je 1.7Gb kako je to moguće?

P.S. Nije htjeo sliku prvi put primit

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 20:26 (Mato_Ivanovac).
16 godina
protjeran

Itko da mi razjasni zašto mi oćitava 1.7gb?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan

zato jer stranica nevalja,tak meni je bilo na OVOJ konfi pod moj pc da ce mi underground 2 na lose radit jedva haha mislim ono i gta 4 ide na win 7

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
protjeran
RE: Can You Run It? par pitanja
ne sekiraj se, stranica ne valja, al će ti radit
Ambience
15 godina
neaktivan

vi možete pokrenit GTA IV za grafičku ti je potrebno najmanje 512 MB a ja je igram na Win 7 imam procesor 1.60 GHZ core 2 duo i radi normalno uopće mi ne šteka

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 22:49 (canyourunit GTA IV).
16 godina
protjeran
canyourunit GTA IV kaže...

vi možete pokrenit GTA IV za grafičku ti je potrebno najmanje 512 MB a ja je igram na Win 7 imam procesor 1.60 GHZ core 2 duo i radi normalno uopće mi ne šteka

Nije 512 nego je 256 minimalna!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo ovako išao sam na gore stranicu gdje se prikažu komponente i kaže šta moš igrat a šta ne i sada me ovo mući na gta iv za grafu kaže da je 1.7Gb kako je to moguće?

P.S. Nije htjeo sliku prvi put primit

Bez brige nisi jedini, imam grafu od 512 mb-a a očitava mi ga kao nekakvi adapter od 1.5 gb-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 22:58 (308gtsfan).
15 godina
neaktivan

Ma to ti uopće nije nela stranica.. meni je reklo da nemogu igrat saints row 2, dirt 2, GTA IV, pa opet sve mogu,a prije na starom kompu sam imao 512 MB-RAM i opet sam mogao igrat, ali stekao mi je ...

16 godina
odjavljen

Kaže da imaš 1.7 GB memorije jer očitava i "virtualnu" koja je pridružena pravoj. Recimo, meni za moju 8400 GS kaže da ima 1.5GB, a ima samo 256MB. Na starim AGP grafičkama očitava memorija grafe + AGP apperture size (ako je grafa 128, obično je 64 apperture size pa ispadne 192MB).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina

Ja imam jedno pitanje uvezi shader-a.Na ovoj slici mozete vidjeti da je igri potreban 1.1 shader a ja imam 4.0 dali je problem u tome što ja imam samo 4.0 shader, a nemam nitijednog slabijeg shadera?Samo je s grafickom problem u toj igri.

http://img710.imageshack.us/img710/4581/98214332.png

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 15:29 (Gremlin144).
15 godina

Ajde nek neko odgovorit fali ili ne da znam Osmijeh

16 godina
Gremlin144 kaže...

ako je to laptop u tebe normalno da nece "radit" neke igre.. btw za to tvoje odi OVDJE pise popis igara, koje bi valjda mogao pokrenut Namigiva

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
16 godina

Radit ce ti...

Npr. Pixel Shader 1.4 u sebi sadrzi sve prijasnje...

http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
15 godina
MacTheBig kaže...
Gremlin144 kaže...

ako je to laptop u tebe normalno da nece "radit" neke igre.. btw za to tvoje odi OVDJE pise popis igara, koje bi valjda mogao pokrenut Namigiva

8ax kaže...

Radit ce ti...

Npr. Pixel Shader 1.4 u sebi sadrzi sve prijasnje...

Ok, hvala vam na odgovorima Osmijeh.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice