Evo ovako išao sam na gore stranicu gdje se prikažu komponente i kaže šta moš igrat a šta ne i sada me ovo mući na gta iv za grafu kaže da je 1.7Gb kako je to moguće?
P.S. Nije htjeo sliku prvi put primit
Evo ovako išao sam na gore stranicu gdje se prikažu komponente i kaže šta moš igrat a šta ne i sada me ovo mući na gta iv za grafu kaže da je 1.7Gb kako je to moguće?
Itko da mi razjasni zašto mi oćitava 1.7gb?
zato jer stranica nevalja,tak meni je bilo na OVOJ konfi pod moj pc da ce mi underground 2 na lose radit jedva haha mislim ono i gta 4 ide na win 7
vi možete pokrenit GTA IV za grafičku ti je potrebno najmanje 512 MB a ja je igram na Win 7 imam procesor 1.60 GHZ core 2 duo i radi normalno uopće mi ne šteka
vi možete pokrenit GTA IV za grafičku ti je potrebno najmanje 512 MB a ja je igram na Win 7 imam procesor 1.60 GHZ core 2 duo i radi normalno uopće mi ne šteka
Nije 512 nego je 256 minimalna!
Bez brige nisi jedini, imam grafu od 512 mb-a a očitava mi ga kao nekakvi adapter od 1.5 gb-a
Ma to ti uopće nije nela stranica.. meni je reklo da nemogu igrat saints row 2, dirt 2, GTA IV, pa opet sve mogu,a prije na starom kompu sam imao 512 MB-RAM i opet sam mogao igrat, ali stekao mi je ...
Kaže da imaš 1.7 GB memorije jer očitava i "virtualnu" koja je pridružena pravoj. Recimo, meni za moju 8400 GS kaže da ima 1.5GB, a ima samo 256MB. Na starim AGP grafičkama očitava memorija grafe + AGP apperture size (ako je grafa 128, obično je 64 apperture size pa ispadne 192MB).
Ja imam jedno pitanje uvezi shader-a.Na ovoj slici mozete vidjeti da je igri potreban 1.1 shader a ja imam 4.0 dali je problem u tome što ja imam samo 4.0 shader, a nemam nitijednog slabijeg shadera?Samo je s grafickom problem u toj igri.
Ajde nek neko odgovorit fali ili ne da znam
ako je to laptop u tebe normalno da nece "radit" neke igre.. btw za to tvoje odi OVDJE pise popis igara, koje bi valjda mogao pokrenut
Radit ce ti...
Npr. Pixel Shader 1.4 u sebi sadrzi sve prijasnje...
ako je to laptop u tebe normalno da nece "radit" neke igre.. btw za to tvoje odi OVDJE pise popis igara, koje bi valjda mogao pokrenut
Radit ce ti...
Npr. Pixel Shader 1.4 u sebi sadrzi sve prijasnje...
Ok, hvala vam na odgovorima .