Budget plinski roštilj?

poruka: 7
|
čitano: 2.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Budget plinski roštilj?

Ima li netko iskustva s nekakvim low budget/best buy plinskim roštiljem?

Htio bi neki za balkon (znači ne prevelik) i da je plinski s poklopcem.

Generalno su dosta skupi, a bojim se da su najjeftiniji modeli u bauhausu i sličnima možda preskupi za kvalitetu koju nude pa evo ako tko ima što za preporučiti ili savjetovati.

Welcome my son...
13 godina
Re: Budget plinski roštilj?

Također sam u posljednje vrijeme zainteresiran za kupnju nekog jeftinijeg roštilja za brzu pripremu... Long story short, naletio sam na ovaj Klarstein Duo te mi se čini kvalitetno izrađen, no ne znam na žalost kakve je kvalitete.

Ima i jeftiniji model sa samo jednim plamenikom za 1000 kn

9 godina
protjeran
Budget plinski roštilj?

nabaviš manju plinsku bocu i rešetku s navojem i eto jeftinog roštilja za balkon.

ovako nešto...

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas, nemamo sreće
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2019 12:38 (Anđeo bez falinge).
7 godina
Budget plinski roštilj?

Pozdrav svima!

Trebam plinski roštilj za balkon koji je malo konkretniji / dugotrajniji. 

Ovaj sam vidio uživo i činio mi se solidan pa me zanima koristi li ga netko i kakva su iskustva?

Plinski roštilj Dakota 3 12,8+ 3,2 kW: Link.

Trenutno je u Merkury-u na akciji 300€.

Inače, gledao sam Weberove modele, npr. Plinski roštilj Spirit E-325 koji je trenutno najpovoljniji u Kralj Žara (link) 584€što mi je poprilično puno, a nije mi uživo izgledao sad tako jako dugotrajan. Naime, vidio sam po oglasima ne baš puno korištene pa je dobar dio zahrđao ili je otišla boja. 

Slušam preporuku za nešto kvalitetno. Idealno što bolji omjer cijene i kvalitete.

Hvala.

12 godina
Hrabar.Dabar kaže...

Pozdrav svima!

Ovaj sam vidio uživo i činio mi se solidan pa me zanima koristi li ga netko i kakva su iskustva?

Inače, gledao sam Weberove modele, npr. Plinski roštilj Spirit E-325 koji je trenutno najpovoljniji u Kralj Žara (link) 584€što mi je poprilično puno, a nije mi uživo izgledao sad tako jako dugotrajan. Naime, vidio sam po oglasima ne baš puno korištene pa je dobar dio zahrđao ili je otišla boja. 

Slušam preporuku za nešto kvalitetno. Idealno što bolji omjer cijene i kvalitete.

Hvala.

Ako vec idjes na plin,zasto ne gledas onda plocu? Karbonski celik ili nehrdjajuci celik...lakse za pec,lakse za odrzavat,steak ukusniji...dorucak mozes za minut sprzit na njemu itd...

Origin_Steam: hrka11
7 godina
hrka11 kaže...
Hrabar.Dabar kaže...

Pozdrav svima!

Hvala.

Ako vec idjes na plin,zasto ne gledas onda plocu? Karbonski celik ili nehrdjajuci celik...lakse za pec,lakse za odrzavat,steak ukusniji...dorucak mozes za minut sprzit na njemu itd...

Problem je što mi treba biti na balkonu, a ne znam kako je onda ploča za skladištenje i prskanje ulja. 

Sa ovim samostojećim plinskim roštiljima mi je jednostavnije - curi ulje u posudicu, a kasnije ga samo prekrijem ceradom.

12 godina
Hrabar.Dabar kaže...

Problem je što mi treba biti na balkonu, a ne znam kako je onda ploča za skladištenje i prskanje ulja. 

Sa ovim samostojećim plinskim roštiljima mi je jednostavnije - curi ulje u posudicu, a kasnije ga samo prekrijem ceradom.

Pa i vamo ti ulje ide u posudu,mozes ga prekrit ceradom,ako uzmes s manjom plocom moze ga stavit na stol ili gdje zelis...ne prska nista posebno,ako pliva ulje i stavis nesto mokro naravno da ce prskat...na karbonskoj ploci ni ne trebas puno ulja,doboljno je par kapi...

Mislim to ja koristim za sebe,a i kad radim negdje s njim...odlican je burgere,smash burgere,steakove iskreno za sve je zgodan.

Jedino cevapi su mi drazi na klasicnom grillu kad se lozi vatra,vise iz navike,ostalo sve mi je ukusnije s ploce/tave.

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2026 14:15 (hrka11).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice