Black Friday 2025 izdvojena tema

poruka: 385
|
čitano: 71.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Black Friday 2025

Već ih je nekoliko postano unatrag.

Nema na čemu.

Gledam te!
10 godina

samo BOSE QuietComfort je dj_renny preporucio, a mislim da te nisu za gaming. Citao sam bio kad je objavio.

7 godina
Black Friday 2025
2 mjeseca
mp3david kaže...
Na toj stranici samo trebam pratiti da artikl ima ovu Eu zastavicu oznaku?

Jer ima Oneplus 15 za brutalnu cijenu ali je iz Kine :/

Imaš verzije za kinesko tržište i int, zadnje šta je uzeo je bio honor magic 7 pro 12/512 i mislim da mi je rekao da ga je ispao 300-tinjak eura jeftinije nego da ga je uzimao kod nas. 

17 godina
Black Friday 2025

off topic, kao i više od 50% ove teme 

Dal bi se mogla ova tema koristiti samo za ponude dok bi se napravila nova vezana tema za pitanja i odgovore, slično kao što imamo za popusti i akcije za hardver?
Ima puno novih poruka gdje se raspravlja o dostavama, iskustvima ili traženja da se napišu ponude za ovo, ono, pa se dobre ponude izgube

16 godina
previse tema ima, u cem je problem ak aktivno pratis :), ono sa komentarima i linkovima isto ne pregledno, oces nest upitat oko toga moras u drugu temu di nitko nema pojma o cem je rijec jer moras opet otic na prvu temu da bi skuzio, ugl pol tih tema treba poukidat
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
17 godina
Black Friday 2025

Amazon de
Mac book Air M4, na dobroj akciji, 13" kreće već od 816€ , i ostali modeli su na popustu oko 25%

7 godina
Black Friday 2025

Ako netko kupuje prociscivac zraka, imam novi Xiaomi Mijia Air Purifier 6 za 120e. Otvorena ambalaza i provjerena ispravnost. Ipak je pala odluka o nekakvim preinakama u stanu, pa nam nece trebati.

11 godina
staragarda kaže...

pozdrav, unaprijed zahvaljujem ukoliko netko nađe dobar deal za bluetooth gaming slušalice. buđet ne veći od 100 eura. mozda malo nategnut ako to vrijedi.

Imaš ove iako nisu strikto gaming ali je prava BF ponuda(samo bijele),na Amazonu možda 1 2 3

16 godina
ZGamer kaže...
staragarda kaže...

pozdrav, unaprijed zahvaljujem ukoliko netko nađe dobar deal za bluetooth gaming slušalice. buđet ne veći od 100 eura. mozda malo nategnut ako to vrijedi.

Imaš ove iako nisu strikto gaming ali je prava BF ponuda(samo bijele),na Amazonu možda 1 2 3

Od mene preporuka za broj 2 na amazonu, isto kupljene tamo prije cca 2 god, nikakvih problema zasad, baterija cca 1 tjedan minimalno traje (i to sada nakon 2 god). Jedina mana je sto nemaju bluetooth nego samo 2.4 Ghz (meni bi to bilo korisno radi posla, za easy switch sa 2.4 ghz na bt).

11 godina

Zanemario sam BT,ako je dealbreaker onda nekaj ovako

16 godina

u instara i linksa imas hyperx cloud III s wireless za 100€

8 godina
staragarda kaže...

Pogledaj moj predzadnji post u ovoj temi

Ukratko, Onikuma!

E i da, prijatelju su dosle ove spomenute u zadnjem dijelu posta. Također odlične! Lagane, a mic se moze mijenjati. 

Gledaj na to ovako - ako te zayebem, potrosio si 20ak€ i imas jos 80€ za slusalice koje mislis da ce ti bit bolje.. Al iskreno, mislim da ti nece biti potreba za icim skupljim. Sretno

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 16:24 (birra).
11 godina

e-kupi ima dosta dobre popuste za Garmin satove...pa bacite pogled ako netko želi.

preporučam fenix 7x pro solar (osobno ga imam) i instinct 3 50mm (40 dana baterije..prema njihovom testiranju, realno 30 dana)

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 19:37 (MasterG).
4 dana
Black Friday 2025

Hoce li biti bolji deal od trenutno 350eur za digital verziju PS5 zna li se šta

17 godina
Black Friday 2025
ivann.n kaže...

Podsjetnik: Ako naručite artikle s Amazona koji imaju Black Friday Deal oznaku, pratite im cijene svako malo do 9.12. pa ako im se cijena naknadno spusti, kvalificirani ste za refund razlike. Amazon govori da je refund automatski, ali u slučaju da se ne dogodi, obavezno se javite Customer Supportu.

If you purchase a product with the Black Friday badge sold by Amazon from 21 November to 2 December and the price drops further before 23:59 CET on 9 December, we'll automatically refund the difference! We’ll notify you when we process your refund.
Disclaimer se može naći na vrhu Customer Service portala: https://www.amazon.de/hz/contact-us/foresight/hubgateway (morate biti ulogirani).

Od kolege iz prošlogodišnje BF teme, vrijedno podsjetiti. Plus malo slika da se nasmijemo pred fiktivne popuste

LOL: Crobrother
7 godina
7 godina
Najbrži kaže...
ivann.n kaže...

Podsjetnik: Ako naručite artikle s Amazona koji imaju Black Friday Deal oznaku, pratite im cijene svako malo do 9.12. pa ako im se cijena naknadno spusti, kvalificirani ste za refund razlike. Amazon govori da je refund automatski, ali u slučaju da se ne dogodi, obavezno se javite Customer Supportu.

If you purchase a product with the Black Friday badge sold by Amazon from 21 November to 2 December and the price drops further before 23:59 CET on 9 December, we'll automatically refund the difference! We’ll notify you when we process your refund.
Disclaimer se može naći na vrhu Customer Service portala: https://www.amazon.de/hz/contact-us/foresight/hubgateway (morate biti ulogirani).

Od kolege iz prošlogodišnje BF teme, vrijedno podsjetiti. Plus malo slika da se nasmijemo pred fiktivne popuste

Kada smo kod fiktivnih popusta za BF, ono sto se radi u Hrvatskoj radi se i u Irskoj. Ok Irska je malo izoliranija, jer se radi o otoku, ali generalno svi se hvale popustima, a zapravo su slicni popusti tokom godine .

Tako da eto. Mislim da je to zapravo tako u cijeloj Europi (ono sto ulovis snizeno sada, vjerojatno je bilo na toj cijeni najmanje u jednom trenutku ove godine - samo ljudi ne prate). Jedini pravi BF je tamo preko bare. Ako ga i oni vise imaju od kada su uveli Kinezima dobrane carine. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 22:34 (SamoPitam3).
14 godina
https://biolab.hr/ krenuo s popustima na Thule (generalni distributer za Hrvatsku).
Kupio dječju sjedalicu - najjeftinija cijena u EU.
14 godina

Gledam ovo u hgspot sta si podjelio isti taj acer sa core 5 120u kosta 534e u AT/DE. A ovaj Roborock Q7 BF je vani 129e a kod nas sada za black friday 155e 

Malo sta je na popustu od 15-20% ovo su popusti od 5% ali dobro ne mogu niti ocekivat da prodaju nesto debelo ispod cijene. 
Ista stvar u AT/DE graficka rtx 5070 evo slika dolje. 

12 godina
Najbrži kaže...
ivann.n kaže...

Prije da je ovako 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 22:56 (ibme74).
15 godina
16 godina
Black Friday 2025

Kome treba h7 led of Philips ultinon pro6000 boost ima na Amazon za 70 i kusur eura, inače su preko 120 eura. 

17 godina

PS5

U big bangu se registriras kao novi korisnik ina neslleter dobiješ još 15 eur popusta. od toga nisam našao jeftinije. ja uzeo

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 8:16 (Dži).
17 godina
Black Friday 2025

Je li netko kupovao preko ekipi? Popust za kartice se ne vidi dok ne platiš i skinu ti novce  za računa. Tek tada vidiš stvarnu cijenu. Meni je to neprihvatljivo.

16 godina

Meni se smanji konačni iznos za plaćanje na ekupi čim upišeš broj kartice, samo scrollas na vrh da potvrdis da su umanjili prije nego potvrdis placanje. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:44 (frnjoka).
6 godina
Black Friday 2025

Jel prolaze virtualne kartice za popust na e-kupi? revolut i slicno

17 godina
Jimmy kaže...

Je li netko kupovao preko ekipi? Popust za kartice se ne vidi dok ne platiš i skinu ti novce  za računa. Tek tada vidiš stvarnu cijenu. Meni je to neprihvatljivo.

Kako, ne kužim.

pa moraš vidjeti cijenu koju plačaš prije samog plačanja ili hočeš reči da ti piše jedna cijena a naplati se druga.

6 godina
G502 kaže...

Jel prolaze virtualne kartice za popust na e-kupi? revolut i slicno

Prolazi provjereno

14 godina
JackIsBack kaže...
Jimmy kaže...

Kako, ne kužim.

pa moraš vidjeti cijenu koju plačaš prije samog plačanja ili hočeš reči da ti piše jedna cijena a naplati se druga.

Koliko znam, ispravna cijena se vidi tik prije nego potvrdiš plaćanje. Jedino ju ne vidiš prilikom dodavanja u košaricu. Ili su nešto mijenjali što ne vjerujem baš, ili kolega nije skužio da piše točna cifra. Jer ti kao platitelj potvrđuješ stvarnu cijenu, a ne neku fiktivnu na koju se onda može ili ne mora obračunati popust.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice