Black Friday 2025 izdvojena tema

poruka: 185
|
čitano: 36.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Black Friday 2025

Kad lovim BF akcije počnem več par mjeseci prije pratit cijene i u zadnjih 10 godina, bar za crnu tehniku, nikad nisu bile najniže cijene za BF. Kod TV i komp djelova obično su cijene najniže početkom/sredinom 12 mjeseca, i onda opet oko 3 mjeseca jer se podosta noviteta predstavi na CES-u i onda staroj generaciji režu cijene.

4 godine
Re: Black Friday 2025

Ljudi su toliko brzi, e sad jel to rade rukama ili botovima je druga priča. 

Bilo je par puta da nitko nije htio neke proizvode pa si ih mogao uzeti i par sati kasnije. Znači nije potpuni scam. 

6 godina
Black Friday 2025

U četvrtak u Konzumu na zabine kartice 10 % na cjelokupni iznos (i na već snižene artikle)

17 godina
Black Friday 2025
http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
7 godina
Black Friday 2025

gledam wd my passport externi 4TB i prekjučer je bila najniža cijena kod iq cetra...130E...gledam maloprije...i digli su osnovnu cijenu za 20%...tako da sad je 180-20%

uobičajno kod nas...10 dana prije BF digneš osnovnu cijenu...

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
16 mjeseci
HCMAA kaže...

gledam wd my passport externi 4TB... 

Pravo pitanje ovdje je zašto gledaš najveći crap od externih diskova koji u kućištu nema standardni sata disk nego je usb konektor zalemljen za elektroniku??

Pa kad crkne kućište možeš i disk baciti u smeće...

13 godina
Black Friday 2025

Dobar deal za Samsung Galaxy Watch 8 Classic na amazon.de

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:11 (p3r02d3r0).
7 godina
Black Friday 2025

Netko je tražio za Switch igre, pa evo dobrog popušta:

https://a.co/d/e8Fu6FF

15 godina
LeonOsijek kaže...

Netko je tražio za Switch igre, pa evo dobrog popušta:

https://a.co/d/e8Fu6FF

bas ce se usreciti sa narudzbom iz USA 

10 dana
Black Friday 2025

Chargers, USB Hubs, Docking Stations, and More | UGREEN EU - od danas ima dosta jake popuste (čak 50ak%). Ali na većinu onoga što vrijedi kupiti je popust 35%. Uz to kada se registrirate i zatvrite wheel dobijete još 5% na taj već postojeći popust. Jedina caka je ta što je minimalni iznos besplatne pošiljke 90€, no nakon dodanih 90€ (za Hrvatsku, za druge zemlje je dosta manji) dobijete još neki "surprise item" na poklon (iako ja ne vjerujem baš u te surprise gluposti no dobro...). U svakom slučaju za ove novije stvari poput MagSafe Qi2 power bankova se isplati po meni jer je tu kvaliteta a i cijena je ok.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:06 (ivek44).
15 godina
ivek44 kaže...

Chargers, USB Hubs, Docking Stations, and More | UGREEN EU - od danas ima dosta jake popuste (čak 50ak%). Ali na većinu onoga što vrijedi kupiti je popust 35%. Uz to kada se registrirate i zatvrite wheel dobijete još 5% na taj već postojeći popust. Jedina caka je ta što je minimalni iznos besplatne pošiljke 90€, no nakon dodanih 90€ (za Hrvatsku, za druge zemlje je dosta manji) dobijete još neki "surprise item" na poklon (iako ja ne vjerujem baš u te surprise gluposti no dobro...). U svakom slučaju za ove novije stvari poput MagSafe Qi2 power bankova se isplati po meni jer je tu kvaliteta a i cijena je ok.

hm, free je iznad 25€, a ovih 5% ne dobijam niti imam kakvi wheel za zavrtit :) 5% vrijedi samo sa prijavom na newsleter ali samo na par proizvoda..

koliko su kvalitetni ti ugreen punjaci ?

16 godina

ja sam ubrao 100w GaN-ca...

izuzetno zadovoljan, puni munjevito i moj Honor 400 Pro i Pixel 8a - kojeg original Honor 100W punjač puni - patetično sporo...

govorimo o paralelki:

65W USB-C

17W drugi USB-C

17W USB-A izlaz

preporuke, a osobito s ove EU stranice, cijene su kakve su objavljene, dostava u RH besplatna..

Ju je je? Je ju je!
17 godina
Black Friday 2025

Ako netko naleti na Iphone 16 pro max na kakvoj akciji molim da mi javi (može i PM), žena je navalila da hoće baš taj model, a ja nemam kontakt sa Iphonom od 3-ce tako da ne znam ni koja mu je realna cijena ni gdje ga tražit. Kod nas ga ima par firmi za cca 1.200 EUR, ne znam je li to OK ili se isplati čekati nešto povoljnije?

Starlink is Skynet!
10 dana
Igor666 kaže...
ivek44 kaže...

hm, free je iznad 25€, a ovih 5% ne dobijam niti imam kakvi wheel za zavrtit :) 5% vrijedi samo sa prijavom na newsleter ali samo na par proizvoda..

koliko su kvalitetni ti ugreen punjaci ?

Ja ne kupujem bez da ozbiljno istražim recenzije. Kupio sam ovo: UGREEN MagFlow Magnetic Wireless Power Bank 20.000mAH znam da vjerojatno ima nešto manje od toga što piše (no koliko sam pročitao svi imaju), no kvaliteta je tu i ne grije se.

Ugreen 25W MagFlow 10K Power Bank review | Macworld

Registriraj se i poklikaj te gluposti unutra i dobit će 300 bodova i onda aktiviraš popust od 5% na sve (popust koji ima još na to 5%). Kažem, jedino što je 90€ meni bilo minimalno za Free Shipping (jer zašto da platim free shipping kad mogu ubaciti recimo onaj punjač od 65W za 19€što je opet jeftinije nego polovni takav bilo gdje na njuškalu, vinted i sl.). Nikakav newsletter.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:50 (ivek44).
15 godina

Kojeg, ovaj ili ovaj?

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
8 tjedana

Imam drugi, odličan.

10 dana
vrinho kaže...

Kojeg, ovaj ili ovaj?

Ja sam kupio ovog: UGREEN Nexode 65W GaN USB C Charger | UGREEN EU - 19€ mi je ok. Oni skuplji su mi mrvicu preskupi za ono šta nude.

15 godina
Black Friday 2025

Hvala dečki, pitao sam strica Juru jer također imam Honor 400 pro pa da uzmem istog.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
16 godina

Bok,

kvragu mislio sam da sam ti odgovorio (ali nije valjda poruka prošla ?!?!?)...

uzeo sam prvog, 2x USB-C + USB-A

vrlo zadovoljan, ovaj Ugreen sve pogoni...

na poslu žongliram origigi Honora 100 W i 45W Samsunga za Pixel8a - jer Honorov  mu ne odgovara, veli "slabo punjenje"

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:24 (Stric_Jura).
10 godina
Black Friday 2025

A kaj je sa onim ikea 65W punjacem ? Još je jeftiniji

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
14 godina
Jel neko ubo neki dobar Docking Station
i nogom u guzicu je korak naprijed
13 godina
Black Friday 2025
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
I mene zanima ovaj ikea 65w punjač. Ima ga netko? Kako se ponaša/grijanje? Navodno ovi 30w "zuje" dok rade, pa me i to interesira
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
14 godina

Prije mjesec dana je bio 42€ isto na mall.hr

Bome se nije isplatilo čekati BF za još nižu cijenu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...

Nemoj zajebavat? A nema veze. Zena je htjela novi mis, nece se bunit na ovoga sigurno. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
14 godina
SimeKZ kaže...

Nemoj zajebavat? A nema veze. Zena je htjela novi mis, nece se bunit na ovoga sigurno. 

Onda sam ja kupio jer je cijena stvarno bila odlična. Bio je popust pa još kao neki dodatni kod koji je vrijedio. Čak sam u prvi tren pomislio da je neka greška pa će stornirati naružbu, ali došlo je normalno. Stavio je netko link tu na forumu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 mjeseci
Kako je bila tema proteini , slučajno naletio i kupio u Konzumu na akciji Polleo mješavina hidrolizata i izolata za 65 eura (75% bjelančevina), ali bez onih kapsula, a prava cijena je 75 eura kao i u polleo.

https://polleosport.hr/1st-whey-2270-g-zoe-daily-lift-60-kapsula-gratis
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
10 dana
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

Onda sam ja kupio jer je cijena stvarno bila odlična. Bio je popust pa još kao neki dodatni kod koji je vrijedio. Čak sam u prvi tren pomislio da je neka greška pa će stornirati naružbu, ali došlo je normalno. Stavio je netko link tu na forumu. 

Samo da potvrdim miš je stvarno odličan, koristim ga evo 7mu godinu već (imam još jedan žični za rezervu). Jedino je stari model pa je zato vjerojatno i ta cijena koja je. Sjećam se da sam ga tada platio 130 kuna. No razvalio se cijeli još radi zadnjim snagama no zanimljivo je da i sada nakon toliko vremena bateriju punim svakih 7-8 dana.

6 godina
Black Friday 2025

Čekam Raspberry Pi 5 ak ću naletit negdje

17 godina
@ivek44
Dobije li se možda usb-c kabel s njime ili ne?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:38 (Pero Dinamit).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice