- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U Eurospinu za BF na akciji je neki 43" 4K LG Smart TV za 1.500 kn.
to mi ko stvoreno za podstanare. najs taman mi 10 min od doma eurospin
Ista je bila mislim prosle godine za 500 kn u HGSPOTU. Sutra hgspot izbaciva black friday ponudu koliko sam shvatio pa tamo pogledajte. Dućan je stvarno super kupio san komp i monitore tamo nemam zamjerki imaju dobre ponude pa tamo mozet naletit na dosta dobrih ponuda.
Ista je bila mislim prosle godine za 500 kn u HGSPOTU. Sutra hgspot izbaciva black friday ponudu koliko sam shvatio pa tamo pogledajte. Dućan je stvarno super kupio san komp i monitore tamo nemam zamjerki imaju dobre ponude pa tamo mozet naletit na dosta dobrih ponuda.
HGSpot je izbacio ponudu. Slabiji popusti nego prošle godine. Pogotovo PS4 ponuda im je cjenovno puno slabija nego prošle godine.
Ali možda netko nađe nešto za sebe.
HGSpot je izbacio ponudu. Slabiji popusti nego prošle godine. Pogotovo PS4 ponuda im je cjenovno puno slabija nego prošle godine.
Ima par zanimljivih stvarcica!!
Šifra: 115229
Mrežni kabel SBOX UTP CAT5e, 305m u kutiji, bez konektora, sivi
Popust:
61%
630,53
249,00 kn
https://www.nabava.net/mrezni-kabeli-i-adapteri?q=utp+cat5e+305 276kn najpovoljniji na nabavi.
Jest da su napuhali malo cijenu, jer takva kutija od SBOX-a kosta oko 400kn, a ne 630kn, al opet najpovoljniji deal,
kome treba puno mreze, i krimpa sam.
Šifra: 123744
Gaming Stolica NEON Battle Station II, crvena
Popust:
41%
841,05
499,00 kn
Normalna cijena 799 na nabavi, a vec ima i drugih trgovina sa ponudom od 499kn, tako ako propadne ovdje, ima drugdje.
Ima sigurno i drugih dobrih stvari, ali nema nikakva sortiranja osim pretrazivanja po imenu.
Po meni bi bilo idealno sortiranje po cijeni ili po postotku snizenja, i onda usporedit cijene sa nabava.net,
da ne ispadne da su vas zedne preko vode, kao "popust sa 1500kn na 999kn", a prije je cijena bila 1000kn.
Možete linkati ovu ponudu? , gledam po web trgovini njihovoj i stvarno je nepregledna i bezveze.
Znate možda hoće li ovo biti moguće online naručiti?
Gamer
mislim da ne, kad sam ja to pitao sam dobio samo 7 downvotea
btw jel netko vidio aku bušilice na akciji, gledao sam ovako nešto https://edigital.hr/akumulatorske-busilice-srafilice/bosch-gsr-180-li-professional-busilica-odvijac-p502735
ali vidim da i na drugim stranicama cijena nije puno veća, nije nikad 1700kn ni bila.
ja mogu uzet nekom tv ak ih bude ostalo ic cu u petak u eurospin.
al pod uvjetom da si ta osoba dode po tv :D ne vrsim dostavu.
Možete linkati ovu ponudu? , gledam po web trgovini njihovoj i stvarno je nepregledna i bezveze.
Nema nikakve ponude, samo katalog.
➡️ https://www.eurospin.hr/katalog-oohiodms5nm-avrqr9yfvv2/
Nema nikakvog webshopa, samo mogućnost listanja kataloga na njihovoj stranici. Eurospin je trgovački lanac kao što su Lidl i Kaufland. Više informacija o televizoru nalazi se na stranicana LG-ja i ne vidim što bi te drugo moglo zanimati...
Nema nikakve ponude, samo katalog.
➡️ https://www.eurospin.hr/katalog-oohiodms5nm-avrqr9yfvv2/
Nema nikakvog webshopa, samo mogućnost listanja kataloga na njihovoj stranici. Eurospin je trgovački lanac kao što su Lidl i Kaufland. Više informacija o televizoru nalazi se na stranicana LG-ja i ne vidim što bi te drugo moglo zanimati...
Mislija san da možda postoji neki webshop, nevezano za tv i karakteristike ali vidim da, to je kao trgovina obična ali sa raznoraznom ponudom.
Da. Trgovina kao Lidl.
BF u HG spotu: 80% popusta na potrganu stolicu i dizanje redovne cijene prije apliciranja popusta 
Ta ponuda za TV vrijedi u petak i subotu, piše u katalogu, 27 i 28 studeni.
Ta ponuda za TV vrijedi u petak i subotu, piše u katalogu, 27 i 28 studeni.
Da 😀
Lijepo što nudiš uslugu..planiraš odmah u 7 ujutro da budeš tamo (btw. odakle si?) mada nekako mislim da će ti TV jako brzo otići.
Lijepo što nudiš uslugu..planiraš odmah u 7 ujutro da budeš tamo (btw. odakle si?) mada nekako mislim da će ti TV jako brzo otići.
Iz gorice eurospin mi na 10 min od kuce.
Brijem da da bas iz tog razloga, treba mi telka za podstanare.
njima cu uvalit jedan od svoja 3 doma a sebi uzet ovaj.
Onda se možda i vidimo negdje tamo..malu u vrtić, ženu odvezem na posao (Zapruđe, radi od 8) pa prema VG..ako bude prevelik za dječju sobu proslijedim ga puncu.
Mada je i pitanje koliko će primjeraka i biti u prodaji.
veliš mozda se i potucemo oko jedne ahahah... salu na stranu, mozemo mi i zapit odma to..
ja sam na g.o. cijeli ovaj tjedan dosadno mi za popizdit, samo gledam po netu i trošim novce

Znam kako ti je :)..saljem PM
ak bude 10 TV-a ,dobro je...
Pogledaj i ove link , ima par stranih recenzija (na engleskom) gdje ih hvale pa se neckam da ih narucim :D
Hvala ti, al eto, ipak sam naručio Anker, previše dobrih videa i recenzija sam se nagledao/načitao :D
Neka periferija, razer i slicno
https://www.amazon.de/deal/a4638deb/ref=gbph_tit___a4638deb?showVariations=true&switchToNewDLP=false&smid=A3JWKAKR8XB7XF
Super da vrijedi samo u poslovnicama
Španjolski Amazon ima Fidelio X2HR za €87
Jebena cijena.
Amazon.de
MX518 i G402 30 eura - 300 kn
G502 40 eura - 225 kn
To su cijene kao i prošle godine, ne vjerujem da će niže
Logitech G MX518 Gaming Mouse Hero Sensor 16,000 DPI: Amazon.de: Computers & Accessories
Logitech Hyperion Fury Gaming Mouse, Single-Coloured: Amazon.de: Computers & Accessories
Logitech G502 Hero High-Performance Gaming Mouse, Black: Amazon.de: Computers & Accessories