Black Friday 2018

poruka: 1.539
|
čitano: 286.750
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Black Friday 2018
Old Iggy kaže...
gocc01 kaže...

Ovo sam samo naveo najekstremniji primjer koji sam vidio kod nas i kaj rade sa cijenama.

Redovna cijena soma funti, dodaj skup prijevoz do HR... Nije neka razlika ni posebna zarada.

Već je godinu dvije cijena od 700£ po skoro svim shopovima, nitko ne želi vratit natrag na redovnu cijenu hehe. A razlika je itekakva, 6000<11000. Dostava 30£ i u toj cijeni od 6K, 6060 tocnije, ako me tecaj ne vara. 

Al dost spamanja, napisao sam gore 3 renomirana shopa koji imaju dostavu u hrvatsku , imaju redovne akcije, popuste pa tako i BF ponude a i redovne su cijene za barem 20% niže nego kod nas. I audioaffair ima jednu od ljepsih stranica za past oci.

I ovaj usrocuc bot, danas ima mene na piku 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina
gocc01 kaže...
Old Iggy kaže...

Redovna cijena soma funti, dodaj skup prijevoz do HR... Nije neka razlika ni posebna zarada.

Već je godinu dvije cijena od 700£ po skoro svim shopovima, nitko ne želi vratit natrag na redovnu cijenu hehe. A razlika je itekakva, 6000<11000. Dostava 30£ i u toj cijeni od 6K, 6060 tocnije, ako me tecaj ne vara. 

Al dost spamanja, napisao sam gore 3 renomirana shopa koji imaju dostavu u hrvatsku , imaju redovne akcije, popuste pa tako i BF ponude a i redovne su cijene za barem 20% niže nego kod nas. I audioaffair ima jednu od ljepsih stranica za past oci.

I ovaj usrocuc bot, danas ima mene na piku 

30€ dostava? Malo teže. Preuzimanje jamstvenih obaveza, podrška, zarada... Ne ide to u 10%.

Na stranu što su to sve veća tržišta nego naše.

A to je slučaj i s mnogim drugim robama. Ne mogu se komparirati tržišta SAD, D i HR.

11 godina
Old Iggy kaže...
gocc01 kaže...
Old Iggy kaže...

30€ dostava? Malo teže. Preuzimanje jamstvenih obaveza, podrška, zarada... Ne ide to u 10%.

Na stranu što su to sve veća tržišta nego naše.

A to je slučaj i s mnogim drugim robama. Ne mogu se komparirati tržišta SAD, D i HR.

Iz nekog razloga sada nema ponuda za dostavu Tannoya ali i na audioaffair se pojavi poruka da zbog dogovora sa Tannoyem ne isporučuju zvučnike u hrvatsku, možda i u druge zemlje pa su nakon upita mailom rekli da nema problema samo da javim koje trebam i da salju. 

Ove sam stavio kao zamjenu u košaricu, masa, dimenzije i cijena samo da se vidi cijena shippinga. Jebiga nije 30€ nego 35£ al to je sve tu negdje, unutar stotinjak kuna. Znam da su za dostavu kompletnog Monitor Audio Bronze 5 AV paketa od cca 50kg tražili 70€. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2018 21:58 (gocc01).
17 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Jel se na Santa Domenici može iskoristiti onaj popust -15% (Tele2a4KP) i još onaj kupon -50kn ili ide samo jedan?

Can't find a better Jam!
14 godina
Gunner_V kaže...

Jel se na Santa Domenici može iskoristiti onaj popust -15% (Tele2a4KP) i još onaj kupon -50kn ili ide samo jedan?

Mislim da samo jedan jer je netko komentirao da mu je bilo isplativije sa tele 2 kodom nego s ovim drugim.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Samo jedan, ali mislim da ti je isplativije svaku igru posebno uzeti nego obje s jednim popustom od -50kn ili 15%.
PSN: Carlikaa
17 godina
FiCoO kaže...
Samo jedan, ali mislim da ti je isplativije svaku igru posebno uzeti nego obje s jednim popustom od -50kn ili 15%.

2 ili više igara ne možeš kupiti sa jednim kod popustom od 50kn.

Svaki kod za samo jednu igru.

PSN: Muskarcina77
14 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

ma sve 5, kuzim ja da je lipo za vidjet popust od 50% ali kao sto sam gore napisao, zelim nesto kupiti kod nas sa nasom garancijom a ne da uzmem tv od 10k kuna preko bratica iz Hamburga.

Ako krepa kako da vratim 160cm tv u hamburg?? 

Daj završi više s glupostima. Linkovi na dobre akcije u Njemačkoj ili bilo gdje su puno korisniji od tvog laprdanja. Ne želiš kupiti u Njemačkoj zbog garancije, ne moraš. Ja kupujem već 15 godina svu tehniku u Njemačkoj i pogodi što, ništa mi se još nije pokvarilo. Možda sam sretnik a možda je roba za njihovo tržište puno kvalitetnija od one za naše. Osim toga, svaki proizvođač koji ima zastupnika u Hrvatskoj prihvaća garanciju iz bilo koje EU države.

14 godina
BlueMax kaže...
C3c1l kaže...

ma sve 5, kuzim ja da je lipo za vidjet popust od 50% ali kao sto sam gore napisao, zelim nesto kupiti kod nas sa nasom garancijom a ne da uzmem tv od 10k kuna preko bratica iz Hamburga.

Ako krepa kako da vratim 160cm tv u hamburg?? 

Daj završi više s glupostima. Linkovi na dobre akcije u Njemačkoj ili bilo gdje su puno korisniji od tvog laprdanja. Ne želiš kupiti u Njemačkoj zbog garancije, ne moraš. Ja kupujem već 15 godina svu tehniku u Njemačkoj i pogodi što, ništa mi se još nije pokvarilo. Možda sam sretnik a možda je roba za njihovo tržište puno kvalitetnija od one za naše. Osim toga, svaki proizvođač koji ima zastupnika u Hrvatskoj prihvaća garanciju iz bilo koje EU države.

tako je.ja sam kupio hp pc u njemackoj.

nesto mi se zeznulo na maticnoj i garancija je vrijedila u HR kod zastupnika.

jedini problem je bio napraviti dva kilka i staviti bios na engleski :-)

8 godina
Sancta Domenica objavila sve BF popuste... Ne vidim PS4 na akciji.
14 godina
robogo kaže...

Upravo htjedoh napisati... IMHO katastrofa ponuda, ni sjena prošlogodišnje... 

Jedino što mi je zapelo za oko je BO4 za PS4 koji sa popustom izađe 239kn što je po meni super cijena...

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
17 godina
Yovitssa kaže...
robogo kaže...

Jedino što mi je zapelo za oko je BO4 za PS4 koji sa popustom izađe 239kn što je po meni super cijena...

12 televizora na akcija od 186 iz ponude. Jebenica. Mislim kod nas je taj BF takav očaj i fail, a najavljuje se kao da smo u Americi 

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
15 godina
ParaNO1d kaže...

12 televizora na akcija od 186 iz ponude. Jebenica. Mislim kod nas je taj BF takav očaj i fail, a najavljuje se kao da smo u Americi 

Očito je da se rješavaju modela koji ne idu.

13 godina
Black Friday 2018

Pošto je Sony potpuno zaobišao ovogodišnji Black Friday kod nas, gdje je sada najjeftinije kupiti ps4 konzolu?

Amazon.de - tamo su po 300€, isto kao i kod nas.

Jedino preko bare, ali tamo bi me pojela carina.

Know your limits.
9 godina
protjeran
Black Friday 2018

Ma u Hrvastkoj je taj BF cirkus i očaj živi.

Napad je najbolja obrana :)
12 godina
Ali sancta nas je jako razocarala, to su bile najave samo takve da bi nas ovako ismijali.
14 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Kad dodam predmet sa BF akcije u košaricu od santa domenice onda mi prikazuje punu cijenu a ne s popustom. PS. Mogli su barem stavit popust i na steelseries sluše 2019 model

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2018 8:08 (Aces of Anarchy).
14 godina
Black Friday 2018

Katastrofa ponuda od SD, bas su me razocarali... 

Danas navecer HGshop pusta listu proizvoda za crni petak, sniženje navodno do -80%, zivi bili pa vidjeli 

Emmezeta isto nes salje mejlove da za vikend velika akcija telkača

17 godina
Spike1983 kaže...

Katastrofa ponuda od SD, bas su me razocarali... 

Danas navecer HGshop pusta listu proizvoda za crni petak, sniženje navodno do -80%, zivi bili pa vidjeli 

Emmezeta isto nes salje mejlove da za vikend velika akcija telkača

To ti je na izložbene modele samo. I to također ne svih modela tak da ono. 

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
7 godina
neaktivan
Minus 80 posto na maskice za mobitele stare 5 godina. Tako ti je prošle godine bilo. Vidjet cemo je li koriste istu taktiku hahaha
14 godina
Black Friday 2018

Ovo je najgori BF dosad u HR. Sve sto sam gledao, cijene su ravne vikend akcijama, gdje nabiju cijenu pa daju "popust".

Cak sam i amazon gledao recimo kupio sam HD 598CS prije 2 god. za 100 eura i nesto sitno postarine, ove god. nista. 

Jedino Nvidia shield koliko sam vidio. Zar je stvarno tako lose :(? 

everyday i&amp;amp;#39;m shuffling...
14 godina
Yovitssa kaže...
robogo kaže...

To mislis black ops 4? Blops? Jer ima region lock na eu vjerojatno, a takvih za 239 ima po internetu keyeva koliko hoćeš. 

everyday i&amp;amp;#39;m shuffling...
17 godina
Luka123 kaže...

Ovo je najgori BF dosad u HR. Sve sto sam gledao, cijene su ravne vikend akcijama, gdje nabiju cijenu pa daju "popust".

Cak sam i amazon gledao recimo kupio sam HD 598CS prije 2 god. za 100 eura i nesto sitno postarine, ove god. nista. 

Jedino Nvidia shield koliko sam vidio. Zar je stvarno tako lose :(? 

Buljim i ove godine u svih 5 EU Amazona i čini mi se da nije to na razini prošle godine. Sad ima dosta krame. Makar... Bio je Xbox One S prekjučer za oko 1400 kn s poštarinom, 1TB verzija i igra, više bundleova. To je bilo čak i bolje nego prošle godine. Pa neki Samyang obkjektivi za Canon i sony dosta povoljni. Nvidia Shield je već danima na akciji, nađe se pokoji SSD (danas 2TB Crucial MX500 2TB za 2k kn sa shippingom), prije par dana su bili Vu+ 4k sat. receiveri na dobrim akcijama, našao sam bio 1TB Evo 860 SSD za oko 1200kn na talijanskom Amazonu prije koji dan, friend uzeo 4TB WD MyPassport za 105€ sa shippingom prije dva dana. Zapravo se nađe. U ponedjeljak bi trebalo biti najjače na Amazonu. Prošle godine su bili i dalje trpali akcije sve do tjedna pred Božić.

Deckard
16 godina
neaktivan
Black Friday 2018

mislim da ce pravi popusti iskociti bas u petak, eventualno cetvrtak prije pol noci.

ipak je danas srijeda a ne crni petak 

I believe Wi can Fi...
14 godina
Luka123 kaže...
Yovitssa kaže...
robogo kaže...

To mislis black ops 4? Blops? Jer ima region lock na eu vjerojatno, a takvih za 239 ima po internetu keyeva koliko hoćeš. 

Da, na Black Ops 4 sam mislio. Na kakav region lock misliš? Jel nisu sve PS4 igre "region free"???

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
15 godina
Možda netko zna Samsung.de što će sutra ponuditi? Već 3-4 godine za redom bude b1+1 shema za nove Sx mobitele. Nekako nagađam da će ove biti S9+S8 za cijenu S9.
Možda je netko pretplaćen na newsletter pa zna?
8 godina
Govori se da će grand finale Sancta Domenica ponude biti objavljeno u petak. Živi bili pa vidjeli.
12 godina
Black Friday 2018

Jel mozda tkogod narucivao satove za crni petak u DE? ako da preko koje stranice (i bilo bi super kad bi preko PayPala moglo se platit, dostava nije bitna gdje)

7 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Koliko je ekipa iz SD najavljivala ovaj black Friday mislio sam da će to biti pravi popusti, kad ono kao da je neko vikend sniženje. Shvaćam ja da mi ne možemo biti na razini kao Ameri zbog poreza i raznih drugih stvari, ali onda nemojte ni najavljivati black friday Ako to nisu popusti kako treba.

10 godina
deckard kaže...

Buljim i ove godine u svih 5 EU Amazona i čini mi se da nije to na razini prošle godine.

Potpis. I oni su ove godine podbacili, nasao sam dosad par stvari, al jako jako skrto u odnosu na proslu godinu kad sam prakticki mogao birati od proizvoda kojeg sam htio 2-3 proizvodjaca snizeno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice