Barack Obama! zaključana tema

poruka: 39
|
čitano: 3.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Barack Obama!

Evo upravo gledam na TVu kako Barack Obama postaje predsjednik. Zanima me vase misljenje o njemu. Sto se mene tice ja mislim da ljudi previse od njega ocekuju..pa nije on neki svemoguci crnac lol. Vidim na TVu pun ku** ljudi doslo gledat..dobro razumijem da je to povijesni dogadaj za ameriku,ali daj molim te,cisto sumnjam da ce on nesto veliko promjenit. Samo se nadam da nece bit nekih atentata na njega xD

Strvinar,muuhahahah
16 godina
neaktivan
Barack Obama!

Kmica The Olmajti

Ma taj će čuda raditi, ako ga ne roknu!

Mudar ko čovjek-jesetra!
17 godina
RE: Barack Obama!

prava promjena u pravo vrijeme.

lik je car, ima je.ben zadatak pred sobom.. i držim mu fige da uspije u svemu..

i da nakon krize počnu opet ulagat veću lovu u svemirski program Osmijeh

17 godina
neaktivan
Barack Obama!

Evo frend mi je poslao jednu zanimljivu sliku. Na osnovi slike mogu rec da ce Obamu tesko ubit atentatori AKO budu pokusali,a nadamo se da nece doc do toga :) .

Pogledajte Pogledajte
Strvinar,muuhahahah
16 godina
neaktivan

Mislim da će u svakom slučaju biti bolje jer je njegov predhodnik definitivno najgori u povjesti SAD-a.

Ovaj je karakter i ideje su mu za 10. Moglo bi biti malo mirnije u svijetu sada.

Go Obama!!!!

17 godina
neaktivan
Barack Obama!

Kada se ljudi vrate svojoj stvarnosti shvatiti će da se promjenilo nije ništa.

Osim što su se okrenule milijarde dolara u cijelom tom showbussinesu i završile u džepovima onih koji već ionako imaju milijarde.

Vjerojatno bi teško bilo naći amera koji nije kupio barem majcu sa njegovim likom i koji još žive iluziju kako su ga oni izabrali.

Izabran je ispred stranke zato što je podoban i nisam nimalo siguran da ima samostalan recept kako napraviti "malu zemlju za veliki odmor.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
16 godina
Barack Obama!

Neka, vrijeme je za promjene. Još kad bi se kod nas nešto mjenjalo na bolje...Neodlučan teško.

Moj potpis.... :)
17 godina
protjeran
Barack Obama!

Uspjeh mu je zagarantiran, nakon Bush-a i mrtva macka izgleda odlicno!!!

Zlo i Naopako
17 godina
protjeran
Barack Obama!

Obećava puno, ali mislim da će većinu ostvariti jer je ambiciozan i uporan.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
17 godina
neaktivan
Barack Obama!

Još uvijek nemam mišljenje o Obami... to ćemo još vidjeti.

Ali mi nejde u glavu zašto HRT 2 sata dnevnog programa potroši na inauguraciju predsjednika druge države.  WTF!? Ko je tu lud??? Čak su komentatore angažirali kako bi mi mogli ljepše i ugodnije gledat inauguraciju Američkog predsjednika koji nema ama baš nikakav utjecaj na naše živote. Nisam sigurana ali mislim da toliko vremena na TV-u nije uzeo ni Mesić kad je postao predsjednik države u kojoj živimo.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Još uvijek nemam mišljenje o Obami... to ćemo još vidjeti.

Ali mi nejde u glavu zašto HRT 2 sata dnevnog programa potroši na inauguraciju predsjednika druge države.  WTF!? Ko je tu lud??? Čak su komentatore angažirali kako bi mi mogli ljepše i ugodnije gledat inauguraciju Američkog predsjednika koji nema ama baš nikakav utjecaj na naše živote. Nisam sigurana ali mislim da toliko vremena na TV-u nije uzeo ni Mesić kad je postao predsjednik države u kojoj živimo.

Uvjeravam te da ima više utjecaja od Mesića koji se samo žali...I niš ne radi
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Barack Obama!

Ajde ne budi naivan...

Kao da Obama ili bilo koji drugi američki predsjednik donosi ikakve važnije odluke koje bi mogle utjecati na nas u Hrvatskoj. Pa predsjednici su samo lutke, osobe koje predstavljaju prave šefove.

Pa di bi svijet bio kada bi samo jedna osoba bila toliko moćna kao što vi mislite da je američki predsjednik moćan. Jedna kriva odluka ili hir i ode sve u 3pm.

17 godina
Barack Obama!

Čovjek je inteligentan i super vođa za preslobodnu Ameriku.

Svaka mu čast, gledal sam cijelu ceremoniju i njegov govor i pravi je "šef"!

Ja sam za njega 100%

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Čovjek je inteligentan i super vođa za preslobodnu Ameriku.

Svaka mu čast, gledal sam cijelu ceremoniju i njegov govor i pravi je "šef"!

Ja sam za njega 100%

Evo o tome ja govorim... pa kako možete biti toliko naivni? Čak ni taj govor nije on napisao...  kamoli da mu daju da donosi odluke.
Prevelike pare i moć su u igri da bi se dalo jednoj osobi da odlučuje o bilo čemu.
17 godina
neaktivan
Barack Obama!

Pa kad je u ovoj drzavi Mesic samo figura koja sece po stranim zemljama, prica uglavnom gluposti i ja ponekad cak i zaboravim da postoji (al se sjetim kad blene iducu glupost ili poljubi nekom straznjicu u ime nase "sramotne" povijsti)!

Obama ce po meni biti jedan od najpopularnijih predsjednika, jedino sto mi se cini malo preblag pa bi Amere lako mogla zamijeniti neka druga istocna ili arapska zemlja koja se se igrati policajca! Definitivno ce donijeti blagostanje Americi ali ce stediti na ostatku svijeta!

Republikanci su jacali veze sa ostalim zemljama tako sto su ulagali puno u njih, radili vojne saveze (nekada podrzavam nekada ne)! Mislim da ce Obama sav utjecaj americke sile usmjeriti prema razvoju svoje zemlje sto i je normalno, tako sve zemlje rade ali bi lako moglo voditi u buducnost kakvoj se nismo nadali! Jer koliko god netko imao nesto protiv Amerike, oni su dosta pomogli nama, europskim zemljama  razvoju!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 20:14 (Luka).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Jer koliko god netko imao nesto protiv Amerike, oni su dosta pomogli nama, europskim zemljama  razvoju!

Ovo ti je nažalost jedna velika zabluda.
Oni nikome ne pomažu ako nema profita. Ne samo oni.
Ali preko svojih instrumenata, Svjetske banke, MMF... rade rusfraj u zemljama kao što je lijepa naša.
Pa ne misli netko valjda da je ovih četrdesetak milijardi eura duga nastalo iz dobrote.
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
16 godina
neaktivan
Barack Obama!

Nadajmo se da će Obama biti najbolji predsjednik SAD-a do sada. Konačno je i crnac predsjednik. San Martina Luthera Kinga se polako, ali sigurno počinje ostvarivati.Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
neaktivan
Barack Obama!

kako albanci kazu kuća od oboje?

baraka obama!xD

17 godina
neaktivan
archer02 kaže...
Luka kaže...

Jer koliko god netko imao nesto protiv Amerike, oni su dosta pomogli nama, europskim zemljama  razvoju!

Ovo ti je nažalost jedna velika zabluda.
Oni nikome ne pomažu ako nema profita. Ne samo oni.
Ali preko svojih instrumenata, Svjetske banke, MMF... rade rusfraj u zemljama kao što je lijepa naša.
Pa ne misli netko valjda da je ovih četrdesetak milijardi eura duga nastalo iz dobrote.
 Da, imas pravo, pokrali nas Ameri, jooooj daj pricas nebuloze! :D
Imao ja na ziroracunu 100 kuna i odjednom ja pokupovao par stvari koje mi bas i ne trebaju i sada odjednom nemam vise para, Ameri me pokrali!

Da nema Svjetske banke i ostalih "instrumenata" mislis da bi svijet bio bolji? Zamisli zivot bez banki, da sve ide "na ruke" i da nema kredita, svijet bi jos uvijek bio u 19. stoljecu!
Treba te "instrumente" pravilno koristiti!

...aj necemo offtopic!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 20:27 (Luka).
17 godina
neaktivan
Barack Obama!

Evo jedan zanimljiv video. 

Ne vjerujem baš u ovo, al opet postoji mogućnost.......

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
Imao ja na ziroracunu 100 kuna i odjednom ja pokupovao par stvari koje mi bas i ne trebaju i sada odjednom nemam vise para, Ameri me pokrali!

Da nema Svjetske banke i ostalih "instrumenata" mislis da bi svijet bio bolji? Zamisli zivot bez banki, da sve ide "na ruke" i da nema kredita, svijet bi jos uvijek bio u 19. stoljecu!

...aj necemo offtopic!

Ma imaš pravo. Eto da ja ne bi pisao nebuloze o kreditima od kojih Hrvatska nikada nije vidjela ni centa, ali ih vraća...

Stvarno imaš pravo....nema smisla

Pozdrav

16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Tak ti je to kad neki ljudi utuve sebi u glavu da moraju svijetu otkriti "istine"... Možda su mu platili da ono kaže i mislim da je to namještaljka. Pa vidite koliko rasista ima u Americi! Ne žele crnca na vlasti jer će on poboljšati neke stvari u SAD-u i (nadam se) smanjiti rasizam i diskriminaciju. Osobno, Bogu hvala što je Obama novi američki predsjednik.Smijeh
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
neaktivan
archer02 kaže...
Luka kaže...

...aj necemo offtopic!

Ma imaš pravo. Eto da ja ne bi pisao nebuloze o kreditima od kojih Hrvatska nikada nije vidjela ni centa, ali ih vraća...

Stvarno imaš pravo....nema smisla

Pozdrav

Gle, ako hoces raspravljati o tome, otvori temu o tome! Uvijek je za necije probleme kriv netko drugi, nikada nismo mi sami krivi! Napravio si los potez, ma nisi ti kriv, kriv je susjed! Ja sam pao osnove, kriv je lik koji je sjedio do mene i htjeo mi pomoci ali nije dovoljno pomogao! Ja sam u minusu 3000 kn, kriva je banka a ne ja sto sam trosio na gluposti itd.Sami sebi krojimo sudbinu i cesto se desi da nam netko ponudi prst, mi uhvatimo cijelu ruku i jos pljujemo po njemu!
Gledajuci na nase susjede odmogli su nam svi osim Mađara ali ne, krivi su Amerikanci...

...Onome videu totalno ne vjerujem! Covjek zeli prodati sto vise svojih knjiga, pa cijeli je uvod o njegovim knjigama! Ljudi se boje promjena sto i je opravdano jer nekada krenu na losije ali covjecanstvo je takvo, ne moze stagnirati nego se "ide dalje"!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 20:53 (Luka).
17 godina
neaktivan
Barack Obama!

Koliko god loš bio(a mislim da neće) nemože biti gori od busha koji još vjeruje u zombije!!!Viče

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Koliko god loš bio(a mislim da neće) nemože biti gori od busha koji još vjeruje u zombije!!!Viče

E, to nisam znao. U što još vjeruje?
16 godina
protjeran
Barack Obama!

Obama ko mama ali ništa od njega ko ni od ovih naših klaunova jer ja i dalje neman posla i to je zbilja zalosno bila bi tema zanimljivija da se saspravlja kako doći do dobrog posla tako da ti misećno ostane tisućak ali nikako da ostane

i što da mislin o Obami ma baš me brige za obamu i te debele amere koji vole zabadat nos u tuđe poslove

da mogu okupirali bi cili svit ali nemogu vode ratove i nikome ne odgovaraju baš šteta

a ante u hagu vidi ti to vi siromasi morate odgovarat a mi bogati se mozemo bahatiti na nekakvon ugurenciji nekakvog obame

kojeg boli đon od cipele za nekakvu sirotinju u hrvackoj koja nema dovoljno plina za tvornice a kamoli za napunit u auto

bija taj obama presednik amarike ili rusije nama neće biti bolje sutra a koko bi i nam bilo bolje kad od našeg vrha stize poruka

stegnite remen stoko siromasna jer mi bogati nećemo imati dovoljno plina a mi nismo naućili stezati remen je tako šukeru

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
Barack Obama!

Obama je faca,i mislim da bude vecih promjena u politiki SAD-a.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Jako dobar video. Jeli netko od vas mozda gledao Zeitgeist,dokumentarni film o svijetu u kojem zivimo,ima dosta toga o amerikancima koji zelee zavladati svijetom,a ima i dosta rijeci o vjeri..jako zanimljivo..preporucujem!
Strvinar,muuhahahah
16 godina
neaktivan
Barack Obama!

Uzalud vam nadanja! Nema promjena ni za milimetar, mozda u unutarnjoj politici ali vanjskoj nista bas nista, a o G.W. Bushu ce se tek moc sudit kakav je bio za desetak godina koliko je bio upravu ili krivu.

17 godina
neaktivan
Barack Obama!

Pogledajte ovo ljudi. 
http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=408715 <--- ovaj link je fenomenalan. Govori o tome kako je nostradamus predvidio obamu i kako ce poslije njegove smrti doci 3 svijestki rat :(

Strvinar,muuhahahah
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice