Ante Gotovina 2 zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Ante Gotovina 2

Ispricavam se moderatorima jer vidim da je originalna tema lockana al jednostavno morao sam da iznesem svoje misljenje, inace mi savjest ne bi dala mira, ionako ne zelim polimizirat i zauzimat neku stranu vec samo iznjet neke nepobitne cinjenice a ne kvazi domobransku ili jos gore antihrvatsku retoriku koje su sve samo ne za dobro ovoga naroda, zakljucke si izvedite sami:

- Legija stranaca je oduvijek bila poznata po tome sta je bila meka svih rodova intelektualaca, humanista i mirotvoraca dok je zadnji ljudski sljam bjezao na sveucilista

- Ante se naravno nije skriva po Kanarima i slicnom egzoticnom otocju, kreteci si dane dane lovom na domorotkinje jer kao prava katolicka rvatina postuje svoju zenu i djecu a naravno sve to bi ionako moglo samo financirat iz redova takvog sljama za koje neumjesno koristit rijec "kriminalci" jer je to uvreda za same kriminalce

- za vrijeme oslobadajucih akcija nikakvih zlocina nije bilo, gluposti su da je deset puta vise steta u oslobodjenim podrucjima napravila nasa vojska, tu su sve odreda bili sami domoljubi i pacifisti, ionako velika vecina od rata nije vidjela ni v vec su samo kao oslobodioci uletili u mahom napustena sela i gradove i naravno cuvali ih neokrnjenim za povratnike (bez obzira za nacionalnost)

-  gluposti su i da se kralo sve od reda (od traktora pa do stekera) a gluposti su da se i pomjestimce klalo neduzno srbsko stanovnistvo i to samo stoga sta su srbi

- unatoc svemu Ante sigurno ipak nije samo zrtveno janje i marioneta onih kojima je krajnji cilj bio zastititi politicke pojedince koji su stvarno odgovorni, bez obzira sto je zasigurno znao sto se za vrijeme tih akcija desavalo, jer sto se tamo desavalo znao je svatko koji se tamo zatekao - moj otac se vratio iz Oluje s dvije cokolade, jednom za mene drugom za brate, te tupim pogledom u ocima zbog svih sranja koja je tamo morao gledat...

- Englezi te Angloamerikanci su nadaleko poznata po njihovom smislu za pravdu, pravicnost te politici nemjesanje u tudja posla

- Haag nije jos samo jedna politicka tvorevina vec institucija kojoj je iskljuciva svrha utvrdjivanje povijesne istine i kaznjavanje odgovornih

- dosadasnja Haske presude su ionako vise manje sve bile oslabadjajuce tako da nema razloga da ne bude i u ovom slucaju

- ako nam sta novo hrvatska povijest govori to sigurno nije da politicka elita planira (bez obzira kakva presuda bila) kako da se iskoristi novonastalom situacijom, pogotovo stoga se ovdje neposredno radi i o braniteljima s kojima se ama bas nikad nije manipuliralo, pogotovo ne iz redova HDZ-a

Ponavljam zakljucke izvedite sami, ja sam svoje odavno vec donio

p.s. ne budite ovce, koristite vlastitu glavu i nedozvoljavajte da netko drugi misli umjesto vas.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
14 godina
protjeran
Ante Gotovina 2

njemu gine zatvor,jer sve je korupcija...
nasa vlada nista ne cini da ga stiti..

Istina ali zalosno

18 godina
Ante Gotovina 2

Još jedna u nizu ovakvih tema koja ne može završiti dobro.

Još niste ništa naučili?!

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice