Amazon pay nevraca lovu.Pomoc!

poruka: 40
|
čitano: 3.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Amazon pay nevraca lovu.Pomoc!
Pa meni je skinut. Tako mi bar reko lik na tel kad sam rba zvao Lovu drzi amazon koliko se meni cini .. Ta narudžba konstantno stoji processing Ispunio sam taj zahtjev/prigovor u rba i sad cekam i nadam se.
R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2026 12:20 (R3nchi).
15 godina
Rekao ti lik na telefon da ti je lova skinuta? Pa jel nemaš internet bankarstvo da sam vidiš jel lova skinuta ili nije? Ako i nemaš, jel ne možeš otići do bankomata i vidjeti trenutno stanje računa?
15 godina
kipo kaže...
Rekao ti lik na telefon da ti je lova skinuta? Pa jel nemaš internet bankarstvo da sam vidiš jel lova skinuta ili nije? Ako i nemaš, jel ne možeš otići do bankomata i vidjeti trenutno stanje računa?

Ti si isto izgubljen u vremenu i prostoru. Pa sigurno da čovjek ima i dalje pare na svom računu ne bi dizao hajku. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Sad duboko udahni i pročitaj njegovu zadnju poruku.
15 godina

sad udahni i pročitaj par poruka prije u temi.. bilo je govora je li baš skinuto ili rezervirano, što je za korisnika isto jer taj novac nema dostupan na računu

12 godina
R3nchi kaže...
Pa meni je skinut. Tako mi bar reko lik na tel kad sam rba zvao Lovu drzi amazon koliko se meni cini .. Ta narudžba konstantno stoji processing Ispunio sam taj zahtjev/prigovor u rba i sad cekam i nadam se.

https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=GCSEVDU4VHLPD4VX

"What happens after the authorization?

Order is shipped: Amazon notifies your bank that the order is concluded and the amount can be charged.

Order is changed: If you change your order before shipping, Amazon may ask your bank for a new authorization. Amazon will inform the bank that the authorization is no longer necessary. The bank will proceed to cancel it and release the funds within 5-7 days.

Order is cancelled: Amazon will notify the bank that the authorization is no longer required. The bank will proceed to cancel it according to its timing and release the funds within 5-7 days."

Bi to moglo bit ovo pod 3 ? Kak god, na tvom mjestu mi sutra pokusao amazon live chat i zatrazi agenta (ako prvi ne pomaze samo izadji i trazi opet da dobijes drugog agenta jer ima dosta muhameda i sl. koji nemaju pojma sta trebaju napravit).

15 godina
Što reći, lik ne zna jel mu lova skinuta ili ne, ali vas dvojica imate potrebu biti njegovi odvjetnici. Sretno u naumu, to će mu sigurno pomoći u ovoj situaciji...
15 godina
Ti očito se shvaćaš da je rezervirano i skinuto apsolutno ista stvar za vlasnika računa. Te novce u tom trenu nemaš na svom računu niti možeš do njih dok netko drugi nešto ne napravi.

Al nek ide na bankomat provjeriti ko da smo u 1998.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
U ovom trenutku uopće nije važno jesu li mu novci rezervirani ili skinuti (rasprave radi - tu si potpuno u pravu i taj dio uopće nije sporan u cijeloj priči) već je upitno je li se išta od tog dogodilo. Zašto? Zato što cijelu priču bazira na informaciji koju je dobio preko telefona od nekog lika. A sve može provjeriti u dva klika preko net bankarstva. Ili, da, odlaskom do bankomata. Bez obzira bila 1998. ili 2026.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:42 (kipo).
8 godina
SharkZ kaže...
Cryogenic kaže...

Kolega ima problem sa notebookbilinger a ne sa mailboxde

Otkazali mu narudžbu jer je stavio mailbox za adresu, znači to je lutrija kad će i gdje proći, čitaj šta se piše 

Nije lutrija nego se ne čitaju detalji kud netko šalje i ne i sve ljepo piše:

https://service.notebooksbilliger.de/help/de-de/3-versand-lieferung/51-welche-versandoptionen-gibt-es?_gl=1*18hgvcl*_gcl_au*MzU4ODYzNzA5LjE3NjMzNzM4Njc.

Uglavnom koristim godinama mailbox i čitam pod "Versandkosten" detalje kod svake trgocine, i NIKAD problema, ali nitko tebi ne brani plačat više tako da samo izvoli jer moraju i naše trgovine od nekoga živit!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice