App store problem WTF

poruka: 9
|
čitano: 9.664
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
App store problem WTF

Znači ovak, ostalo mi je par kuna na onoj poklon kartici visa, i odlucio sam kupit Angry Birds i Infinite Blade. Nakon tog slucajno dok sam reviewao Minecraft app, slučajno sam stisnuo Buyy, te mi se igra instalirala WTF? Kako je to moguće, na kartici sam imao 5 kuna, a skinuo mi je aplikaciju od 30 kn.. Nakon tog isao sam opet provjerit kod drugih , mislio sam da je to neki market trik, kao kupis a moras platit unutar igre. Stisnem BBc2 app i igra mi se kreće instalirat WTF? Jel to neki Bug ili sam neki random sretnik u universu? WTF WTF?!?!?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
App store problem WTF

Evo sad provjeravam pod kupnje, i da uistinu aplikacije su tamo, samo nemoguće da sam ih kupio ako sam na kartici imao 5 kn, a skinuo sam 3 aplikacije od 6.99? Dali je to neki bug ili? Napominjem IOS6 je..

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
App store problem WTF

meni se dešava da mi app store sam skida i instalira neke aplikacije?jel to moguće?evo vidim sad da mi je dodao nove dvije?!?!

i jučer isto,pa sam ih pobrisao,a siguran sam da te aplikacije nisam instalirao,kamoli skidao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
App store problem WTF

Ako iUređaj nije jailbreak-am onda ne skida sam, već pita prije skidanja. Ako si JB-ao iPhone nemože ti se pomoći.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: App store problem WTF
zaba kaže...

Ako iUređaj nije jailbreak-am onda ne skida sam, već pita prije skidanja. Ako si JB-ao iPhone nemože ti se pomoći.

pomoc? pa covjek skida besplatno aplikacije koje se placaju po 7 dolara, sto mu treba pomoc u tom slucaju?

14 godina
App store problem WTF

Appstore ne naplaćuje odmah, nego treba do 48 sati dok to sve prođe. Meni se često zna dogodit da imam npr. 5$ na kartici (prepaid) i kupim nešto za 4$, svejedno ću moći još 1 dan kupovat aplikacije koje koštaju manje od 5$. Ali za dan dva, će mi blokirati skidanje svega (i free i paid), blokirat će updateanje dok ne podmirim dugove. To mi se zadnji put dogodilo u 8. mjesecu. Prvo sam kupio Mireo Don't Panic i uz to još AirTycoon 2, Minecraft, LiveATC. (A imo sam novaca samo za Mireo i dugovao sam negdje oko 10$. Uplatio novce na karticu i sve sređeno) Na iTunes možeš vidjet koliko duguješ.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 18:08 (Soapy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
App store problem WTF

čak ti ak ne podmiriš ukinu zadnje programe (nećeš ih moć redownloadat kao ranije kupljene).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
App store problem WTF

hahahah

I meni je instaliro Minecraft od 7$, a na prepaid kartici je mozda 2 kune.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
App store problem WTF

Da ne otvaram novu temu, ja imam sličan problem. Kako imam dva acc-a, jedan u SADu, a jedan kod nas, na ovom SADu sam kupio nekoliko igrica i zaboravio sam kojih. Također je situacija i sa ovim u RH. I sada kako stalno koristim RH ja sam zapravo skino igre koje sam kupio u SADu, ali mi nije naplatio odmah vec sad vidim da dugujem 20 dolara. Poslo sam im mail. Da li mi oni mogu maket sada to sto sam "kupio" ili jednostavno moram podmirit dug? 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice