Bug forum pravila - Stvari koji me zbilja živciraj zaključana tema

poruka: 40
|
čitano: 5.655
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Bug forum pravila

1. Postao si u krivi podforum.

2. Pravila foruma već postoje.

3. Samim time ti si otvorio jednu bespotrebnu temu i spamaš.

Daniman123 kaže...

5: Ne turaj nos gdje netreba

Ako se u nešto nekužiš ne petljaj se, ispast ćeš glup u večini slučajeva

Da, bolje je šutit i ništa ne znati do kraja života...da bi ispao pametan..-.-

Daniman123 kaže...

6: Ne idi sam protiv svih

Bug je postao 4chan u neku ruku, uvijek imaj ekipu uz sebe

Ako si siguran da si u pravu, zašto ne? Pa čak i ako nisi siguran...bolje je da ti netko ospori tvoje razmišljanje (liti da ispadneš glup -.-) nego da imaš krivo uvjerenje o nečemu.

Daniman123 kaže...

8: Ne ulizuj se moderatorima

Ne, moderatori nisu uzori nego vaši najgori neprijatelji

Kakvi neprijatelji? O čemu ti pričaš? Neprijatelji su mi zbog čega? Zato što gube svoje vrijeme na forumu kako bi mi čitali manje spama i vrijeđanja? Smiješno..

Daniman123 kaže...

11: Budi kao ostali

Ako nisi kao ostali opet ulaziš u manjinu

Uviđaš li ironiju kada pročitaš ovo, a zatim svoj post?

Daniman123 kaže...

12: Ne govorite da nemarite za zvijezdice ako si manje od 10 mj. a imaš min. 4 zvjezdice

Jako teško za shvatiti... Nemoram objašnjavat

I zašto bi to bilo nemoguće? Onda na drugim forumima nitko ne bi nikome pomagao..jer nema zvjezdica!

Daniman123 kaže...

22: Ne otvaraj glupe teme

Jer ispadaš glup..

Slažem se...ali sam kršiš svoja pravila..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Vidim da je razina gluposti na ovome forumu zrela za istraživanje... Evo pravila ponašanju u temama, kako ne ispasti glup ijako imaš IQ koji nije veči od IQ kamena...

Mislim da neće trebati video tutorial pa krenimo...

6: Ne idi sam protiv svih

Bug je postao 4chan u neku ruku, uvijek imaj ekipu uz sebe

9: Nisi cool ako imaš 300 sati u codu

Nisi cool i faca nego si no lifer

11: Budi kao ostali

Ako nisi kao ostali opet ulaziš u manjinu

13: Ne govori igrice

Čim to spomeneš tema se pretvara u spam

15: Post sa 300 znakova smijanja (hahahaha,hihihih,huhuhuh itd.) je bespotreban

Jedan pametni korisnik je htio uvesti gumb LOL, nije mu uspjelo, to nije značilo da trebaš pisat 300 znakova cerekanja

18: Sakri IP

Ako ga otkriješ, forumaši će temu nagraditi sa 5 nepotrebnih postova

19: Ne otkrivaj svoj identitet od slika do imena i prezimena

Ako napraviš bilo kakvu glupost, garda će te pokopat uvredama na temelju tvojih informacija

20: Apple nevalja

Da naprave stroj za vračanje vremena,on neće nevalja, ako kažeš da valja koncentracija spamma će porasti, rezultat neće biti dobar

22: Ne otvaraj glupe teme

Jer ispadaš glup...

Eto, nadam se da će korisnicima sa nižim IQ-om poslužit, molim da malo napregnete mozak rezultati će biti odlični :)

6) Bug nije 4chan. Fore na 4chanu su smiješne, fore na Bugu su isforsirane i glupe. Kad i padne dobra fora, nađe se stotinu šmrkavaca koji će ju izsilovati do neprepoznatljivosti.

9) No-lifer si i kad nemaš pametnijeg posla nego otvarati glupe i nepotrebne teme. A specijalno si no-lifer ako imaš 134 strana postova u zadnjih 6 mjeseci...

11) Budi kao ostali... Pošto je većina na Bugu dječurlija od 10 godina - ne hvala...

13) Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica, igrica! Oduvijek sam govorio igre, ali su se pojavili šmrkavci na forumu prije možda godinu dana kojima to smeta tako da iz inata sad uvijek kažem igrica.

15) Prijedlog za gumb LOL je najgluplji prijedlog ikada.

16/17) Ne znaš ti baš brojati, ha?

18) Piše se sakrij... I znajući nečiju IP adresu možeš napraviti apsolutno ništa. Problem je u šmrkavcima kao što si ti, koji odmah misle da mogu shakirati nešto ako imaju tuđu IP adresu.

19) Još jedan wannabe-4chan potez tako tipičan u zadnje vrijeme za BOL.

20) Vračanje vremena? Vrač vrača, vremeplov vraća! On neće nevalja?? Dobra konstrukcija rečenice. I Apple valja, iPhone je zaslužan za popularizaciju smartphonea, zato šmrkavac, ne balavi...

22) Evo i lekcija za tebe...

S ostalim točkama se uglavnom slažem.

Baš sam imao dojam u zadnje vrijeme da ipak ti nisi balavi šmrkavac, ali ne može dugo balavi šmrkavac zavaravati staro pseto poput mene... Nadam se da će ti se ostvariti san da postaneš moderator... Sretno!

Nadam se samo da me ona "ekipa s BOL-a" uz koju kažeš da se treba držati neće prejako skuriti. Moj ego ne bi mogao podnijeti da me ismijavaju 10-godišnjaci koji gledaju tete s cicama od silikona.

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
15 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Baš sam imao dojam u zadnje vrijeme da ipak ti nisi balavi šmrkavac, ali ne može dugo balavi šmrkavac zavaravati staro pseto poput mene... Nadam se da će ti se ostvariti san da postaneš moderator... Sretno!

Ne želim postati moderator, bolje je biti bezbrižni forumaš...

E da ono za 4chan wanna be, ne visim puno na 4chanu iz razloga što nevolim gadarije muka mi je kada dođem, opet bude smiješan, a to da ne stavljaju prava imena i prezimena ako imaju FB sa tim imenom i svojim slikama...

Jer je svaki mjesec bude incidenata zadirkivanja uz pomoć osobnih podataka, budem dokazao kada nađem post od F1-Ive koji je rekao da trebamo prestati sa tim ''hobijem''...

Udri brigu na veselje
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 22:29 (Daniman123).
16 godina
protjeran
Daniman123 kaže...

E pa postedi moderatore sa glupim temama

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
15 godina
protjeran
SUPER :) kaže...
Daniman123 kaže...

E pa postedi moderatore sa glupim temama

Pravilo broj 8...

BTW izgleda da se tema pretvorila u flejm, ja sam kriv, i dokazao sam da ne ide ako si manjina :D

Ako baš toliko želite lock...

Udri brigu na veselje
15 godina
Bug forum pravila

neki ovaj forum shvaćaju pre ozbiljno pa niste na radnom mjestu,što sad trebaju neka pravila ako ih se ne budem držao smanjit će mi plaću ili ću dobiti otkaz,ili da krenem pisati genijalne postove radi nabijanja statusa,zašto,zbog čega

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug forum pravila

BUG Forum = #1 online igraonica Šutim

Ajde odrastite malo, pročitajte službena pravila, sve je već opisano, a i da se malo prisjetite kako ono funkcionira forum... Ili, pojedinci, otiđite malo na sviježi zrak, treba vam kisika kako bi ste napisali nekakav konstruktivan post, samo vam bezveze odlaze minute života

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 + Club 3D 9600GT | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Ajde odrastite malo, pročitajte službena pravila, sve je već opisano, a i da se malo prisjetite kako ono funkcionira forum... Ili, pojedinci, otiđite malo na sviježi zrak, treba vam kisika kako bi ste napisali nekakav konstruktivan post, samo vam bezveze odlaze minute života

Na svjez zrak u 10 navecer?Zar hoces da se naliju malo i onda vrate pijani na forum? xD

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Hvala Oly, taman si mi uzeo riječ iz usta:)

Mislim da nema više smisla otkrivat toplu vodu (otkrivena je odavno).

Manje spama - više konstruktivne rasprave.

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
Oly_E3 kaže...

Na svjez zrak u 10 navecer?Zar hoces da se naliju malo i onda vrate pijani na forum? xD

Imam ti boldano za preporučiti... Pa započni sa time, mnogi će ti biti zahvalni Namigiva

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 + Club 3D 9600GT | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice