Koji je najbolji torent?

poruka: 11
|
čitano: 6.527
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Koji je najbolji torent?

Koji je najbolji torent uTorrent,BitTorent ili neki drugi,najvise mi treba da sto brze skida da je stabilniji.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji je najbolji torent?

Ne može ti torrent klijent brže skidati nego što ti seederi i peerovi šalju ;) Pogotovo zato što ih dobar broj ionako koristi libtorrent, pa se doslovno razlikuju samo u sučelju.

Eventualno neki od njih može imati manje problema sa slanjem (port forwardingom). Dakle po tom pitanju je gotovo potpuno svejedno koji ćeš odabrati, gledaj si po ostalim značajkama što koji ima a što bi ti koristilo.

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
10 godina
neaktivan
Koji je najbolji torent?

Ok,koristim Utorrent i ne treba mi nista samo da moze skidati/pauzirati download i nastaviti nekada drugi put ostalo nije bitno .Znam da zavisi od seedera i lechera ali sam mislio mozda je nekibolje uradjen malo pa bolje ima konekcije i slicno :)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Koji je najbolji torent?

2 0 hvala 0
16 godina
xxx99 kaže...

Ok,koristim Utorrent i ne treba mi nista samo da moze skidati/pauzirati download i nastaviti nekada drugi put ostalo nije bitno .Znam da zavisi od seedera i lechera ali sam mislio mozda je nekibolje uradjen malo pa bolje ima konekcije i slicno :)

-osnova je jednaka (kao i kod svega ostalog, npr medija player, igre,..), razlike su samo u količini smeća-malwarea i defaultnim postavkama, kao i o navikama juzera koji ih korisit. Svaki torrent client to može, problem je što bi juzer ipak trebao znati kako podesiti, zašto itd. Tad bi imao odgovor koji je tebi client OK, btw korsitim u, ali stariji, jer novi siluje postavkama... kao kod ostalog novijeg softa vidi se iApplezacija/zaglupljivanje onemogućavanjem opcija, forsiranjem...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan
Koji je najbolji torent?

Transmission, Ktorrent, Rtorrent

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji je najbolji torent?

Da ne otvaram novu temu...

Koji mi klijent preporučate? Dakle trebam lightweight klijent, samo za skidanje, ne trebam nikakve ugrađenje playere unutra niti išta drugo.

Do sad sam koristio uTorrent, al W10 mi veli da ima nekakav maleware unutra, pa da sad to ne pokrećem, ima li što drugo pametno, bez malewarea. adwarea i slično??

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 18:31 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koristim qBitTorrent i zadovoljan sam.

17 godina
Koji je najbolji torent?

Probao prvo Deluge, teško smeće koje je jako loše isprogramirano...

qBittorrent je odlična stvar 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
To ti prepoznaje jer kod instalacije nudi opcije za dodatni install nekakvih aplikacija. To jednostavno Skip i to je to.
10 godina
Koji je najbolji torent?

Pozdrav,

zašto mi se ovo događa? Thr uredno seeda i kartica Uploaded se uredno povečava, dok kada nešto seed što je skinuto s iptorrents piše da uploada ali se ništa ne povečava te samim time izgleda da torent ne seedam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice