Kako se komandira sa Ratiomasterom?

poruka: 5
|
čitano: 1.440
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Citao sam u Bugu pred par brojeva o tim ratiomasterima, e sad ja sam to probao instalirat, ucitam torrent, i on skida puno brzinom, na kraju kaze da je skinuo, al nigdje nema datoteka koje su u torrentu...pomoc!! moze li mi ko pojasnit kako se to radi!!!...hvala!

Potpis: JA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je program koji na privatnim torrent trackerima vara. Znači, on samo "simulira" da downloada, ali to se zapravo ne downloada. Program zapravo služi da se na tim raznim trackerima popravi "ratio". Ako ti ti pojmovi nisu jasni, onda malo prouči, ili se okani čorava posla...

0 0 hvala 0
16 godina

nisam bas puno toga skuzio, al koliko ja znam taj bi software trebao biti da on zavara server tako da meni skida brze!....al, moze mi neko objasnit KAKO???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako se komandira sa Ratiomasterom?
Tionio kaže...

nisam bas puno toga skuzio, al koliko ja znam taj bi software trebao biti da on zavara server tako da meni skida brze!....al, moze mi neko objasnit KAKO???

krivo si shvatio, taj program nema veze s realnim downloadom podataka ni s brzinom downloada

ako neznaš što je ratio: omjer uploadane i downlodane količine podataka (UL/DL)

na skoro svim privatnim trackerima zahtjev za njihovo korištenje je da bi ti taj omjer trebao biti veći od 1 (dakle kolko downloadaš tolko moraš i uploadati, s tim da imaš neku granicu tolerancije pa ti se omjer može spustiti do 0.5 ili nešto sl.), posljedica ne održavanja omjera večeg od 1 je obično ban s trackera

e sad tu dolazi Ratiomaster koji može simulirati download ali ono puno važnije je da simulira upload i to brzinom koju ti odrediš, tj. iako ti imaš npr. maximalnu brzinu uploada oko 50KB/s ti možeš simulirati upload brzine 1MB/s

svrha je naravno da si održavaš omjer UL/DL tako da nikad ne moraš zbilja uploadati već samo downloadaš

s tim da kod korištenja programa moraš biti jako oprezan s postavkama i brzinama koje koristiš jer ako te skuže da simuliraš onda ti opet sljedi ban s trackera

ako se misliš koristiti s tim preporučam da si pročitaš neki turitorial

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 11:48 (ZC_Someone).
16 godina
RE: Kako se komandira sa Ratiomasterom?
ZC_Someone kaže...
Tionio kaže...

krivo si shvatio, taj program nema veze s realnim downloadom podataka ni s brzinom downloada

ako neznaš što je ratio: omjer uploadane i downlodane količine podataka (UL/DL)

na skoro svim privatnim trackerima zahtjev za njihovo korištenje je da bi ti ratio trebao biti veći od 1 (dakle kolko downloadaš tolko moraš i uploadati, s tim da imaš neku granicu tolerancije pa ti se ratio može spustiti do 0.5 ili nešto sl.), posljedica ne održavanja ratia večeg od 1 je obično ban s trackera

e sad tu dolazi Ratiomaster koji može simulirati download ali ono puno važnije je da simulira upload i to brzinom koju ti odrediš, tj. iako ti imaš npr. maximalnu brzinu uploada oko 50KB/s ti možeš simulirati upload brzine 1MB/s

svrha je naravno da si održavaš ratio tako da nikad ne moraš uploadati već samo downloadaš

s tim da kod korištenja programa moraš biti jako oprezan s postavkama i brzinama koje koristiš jer ako te skuže da simuliraš onda ti opet sljedi ban s trackera

e ovakve odgovore cijenim, HVALA!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice