Kako instalirati računalo?

poruka: 16
|
čitano: 4.217
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Zanima me kojim redom instaliram šta na računalu sa formatiranim hard diskom? Poslije windowsa, kojim redom što da instaliram, koji driver prvi instaliram. Općenito kojim redom da idem. Slobodno se raspišite. :) 

Hvala unaprijed! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kako instalirati računalo?

Ako je windows 7, onda ti sve drivere (manje više sve) instalira sam. "Ručno" drivere od: matične,grafičke,zvučne,mrežne itd.. ono što vidiš da ti treba instaliraš.. ;)

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan

Pa lol..{#} u instalaciji windowsa ti se formatira disk.. ako instaliras win7 skinu ti se driveri automatski.. onda poslje skines drivere za graficku,antivirus itd... {#}

V.Pintarić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Windows XP instaliram, zato pitam.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda trebaš instalirati ovo gore što sam pisao, ako ti neki driveri fale ideš na stranicu prozvođača i tamo skineš. :)

13 godina
neaktivan

Hvala, hvala. :) Zanima me još dali postoji neki red poseban kojim ih instaliram?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto moj redoslijed kad nekome instaliram: matična,mrežni driveri, grafička, zvučni.. i onda ostalo.. ugl. redoslijed nebitan, prvo od matične i onda što želiš..

13 godina
neaktivan

Zaboravih pitati. Sa torenta sam skinio instalaciju i piše + SATA Drivers. Šta to znači? Šta će mi ti driveri, za šta služe?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zašto skidaš drivere sa torrenta? Skidaj sa službenih stranica proizvođača. Otvoriš google i onda "komad harvera+ download drivers"

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne skidam drivere sa torenta. Kažem za ovu instalaciju windowsa što sam skinio piše Windows XP Professional SP3 x32 June 2012 + SATA Drivers i zato pitam za šta su ti SATA driveri?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je kontroler na koji su spojeni diskovi. Ako windowsi nemaju SATA driver za chipset koji imas na maticnoj ploci onda ti instalacija ne vidi diskove. Ako ti maticna ima ATA diskove (stara kanta) onda mozes zanemariti tu informaciju u potpunosti :P

13 godina
neaktivan

PREVIŠE INFORMACIJA!  Ajde molim vas ako ste već tako lijepo odgovorili na moja pitanja, recite mi koje od ovih drivera je za matičnu i dal da sve drivere skinem sa ove stranice? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za svaki komad hardware-a skini jedan driver. Šta će ti 5 drivera za BIOS ili recimo WLAN..

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
starfucker kaže...

PREVIŠE INFORMACIJA!  Ajde molim vas ako ste već tako lijepo odgovorili na moja pitanja, recite mi koje od ovih drivera je za matičnu i dal da sve drivere skinem sa ove stranice? 

Taj dio shvačam. Ne odgovaraš mi na pitanje koji od ovih ponuđeni drivera je za matičnu? Dali da od svakog po jedan instaliram ili mogu neke preskočiti?

15 godina
neaktivan

Pa instaliraš, wireless, cameru, vga, lan, audio.

13 godina
neaktivan

svi drajveri koji ti trebaju su na cd-u koji je bio u kutiji zajedno s hardverom, to su drajveri koje je proizvođač odredio za taj komad hardvera i njih koristi, updejtaj samo grafičke drajvere kako izađe novi za tvoju seriju kartice

tek ukoliko imaš problema s kompatibilnosti pojedinih komponenata pogledaj druge drajvere koje proizođači nude kao rješenje problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice