Izrada covera sa sadrzajem CD/DVD medija

poruka: 5
|
čitano: 4.831
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle, preporuke za neki dobar software koji ce mi "naljepiti" na cover ili isprintati sadrzaj snimljenog CD ili DVD-a?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izrada covera sa sadrzajem CD/DVD medija

Možeš u Neri to napravit, al ti treba nero cover designer. Odabereš kaj oćeš napravit (pretpostavljam, audio cd). Odabereš koje datoteke želiš spržit na disk i klkneš na "more" na dnu prozora.Klikneš na cover designer i odabereš kakav cover hoćeš (cd, dvd...) i onda desni klik na površinu budućeg covera u editoru. Tu odabereš insert > track list. Umjeto strelice će ti se pojavit križić. Zatim lijevi klik na površinu covera i razvučeš "kućicu". Kada otpustiš tipku miša, pokazat će se popis pjesama. Ako radiš data cd/dvd moraš, umijesto track list, odabrati "directory". Nadam se da pomaže Namigiva

16 godina
neaktivan

Ma problem je sto koristim Neru Micro... ne instalira mi se onaj glomazni samo radi toga. Kontam valjda ima neki softwer koji je samo zato predvidjen! onako neki fin mal i praktican.... za sad nisam nasao takav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Izrada covera sa sadrzajem CD/DVD medija

kad već ne želiš imati cijeli nero možerš instalirati Lite koji je malo bolji od Micro-a. i u toj verziji imaš Nero Cover Designer

a možeš i sa Ashampoo Burning Studiom

16 godina
neaktivan

Nasao Cool evo koga interesuje... pored onog sto meni treba nudi i dodatne funkcije kao sto je LightScribe :

http://www.acoustica.com/cd-label-maker/

hvala na pomoci

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 23:07 (kokolo11).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice