Tajni forum

poruka: 10
|
čitano: 1.907
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tajni forum

htio bih imati tajni forum s ovlastima da primam kome ja dozvolim...

npr registira se neko i onda mora cekati da mu ja odobrim...aa ako nije registriran da taj neko nemoze gledati sto ima na forumu???

znam za ove forumer free stranice i to...nego me zanjima ova opcija...imali besplatna?? i ako nije problem napisati postupak kako to napraviti?

davam hvala za dobar odgovor

hvala :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tajni forum

http://www.forumotion.com/

Ja sam ovdje drzao forum sa oko 42 usera i dosta velikim prometom (brojem poruka). Imas sve funkcije koje ces pozeljeti kao administrator foruma - odobravanje registracije, mail dobrodoslice, mozes si postaviti moderatore, filtriranje tema po tome da li ih gleda guest , clan , ili moderator, mozes ubacivati svoj css.. 

Sto se tice pomoci imas tutoriale + forum gdje dolaze ljudi koji drze forume na forumotionu i pricaju o svemu sto ce te zanimati.

Poprilican broj posjecenih i poznatih foruma je upravo sa ovoga servisa, samo sad mi se neda guglati da ti pokazem to.

Samo jedan savjet - trebat ce ti neko vrijeme navikavanja, barem tjedan dana prckanja po tome - samim time sto je puno mogucnosti nije bas jednostavno pohvatati sve. 

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Tajni forum

znam baratati stime al ja ne vidim opciju da napravim tajni forum?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tajni forum

to ces tesko napraviti - ja sam evo napravio na forumotionu i sve je super - ako ti se netko ne svidja obrises i sve OK

17 godina
neaktivan
Tajni forum

nije to to...

ehhe...zelim privatnost..jer ako me netko nađe na googleu prijavi se i na trenutak vidi sve sto ima unutra..a to nebih htio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tajni forum

Malo treba pogledati - za svaki topic imas opciju da biras tko ce ju moci citati - gosti, useri, ili moderatori. Isto vrijedi i za pisanje.

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tajni forum
ivan-zd kaže...

nije to to...

ehhe...zelim privatnost..jer ako me netko nađe na googleu prijavi se i na trenutak vidi sve sto ima unutra..a to nebih htio

Pa samo definiraj da gosti ne mogu čitati ni pisati ništa, a ti kontroliraj koga ćeš primiti u forum a koga ne i problem rješen Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Tajni forum

dado nema te opcije...jedino da stavim da svi budu moderatori pada citaju taj tajni forum :D

0 0 hvala 0
16 godina
Tajni forum

Koliko ja znam to možeš napraviti sa SMF i PHPBB forumima (vjerojatno i ostalim).

Uzmi si neki free hosting, instaliraj forum, dodaj opciju da moraš potvrdit autora nakon registracije i gostima zabrani pregledavanje foruma.

Ako ti nije jasno kako instalirati ručno forum, onda možeš na jednostavan način instalirat putem ovih linkova. SMF i PHPBB.

0 0 hvala 0
17 godina
Tajni forum

Ukoliko se odlučiš za freemotion, a on ti je i moja preporuka, onda skriveni podforum, kojeg može vidjeti/pisati samo određena grupa kojoj ti to odobriš, napraviš ovak:

1. Instaliraš si neki phpBB forum

2. U "Administrator Panel" ideš na "Općenito" / "Categories and forums"

3. Ukoliko već postoji podforum kojeg hoćeš napraviti tajnim, ideš na njegove postavke  (ono sa crvenim x-om i kvačicom) kontrole dozvole. Ak nemaš, lako napraviš podforum na tom mjestu.

4. U kontroli dozvole foruma imaš opcije "View and Read" (tu makni kvačicu), "Write and replay", "Moderation" itd.

5. Nakon kaj zabraniš ostalima da vide podforum/e koje želiš, vrijeme je da napraviš grupu koja bude vidla.

6. Sad u admin panelu ideš na "Korisnici i grupe" / "Administracija korisničkih grupa"/ "Kreiraj novu korisničku grupu". U tu grupu dodaješ članove koji će vidjeti skriveni podforum.

7. Nakon kaj odabereš ime grupe i moderatora iste (vjerojatno ti), stavi grupni status na "Closed group".

8. Toj grupi sad dozvoliš da vidi taj podforum na način da to promijeniš pod "Dozvole", a možeš i u prethodnoj "Categories and forums" sekciji na način da u kontroli foruma (4., 5.) klikneš na kontrolu dozvole željenog podforuma, ispod imaš  "Napredno sučelje" kojeg kad otvoriš, vidiš i sekciju grupe - na tebi je samo da im dodijeliš prava/dozvole.

Eto, nadam se da ovo bude od pomoći tebi ili nekom drugom.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 7:36 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice