T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.914.183
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Možda vam je poštar nosio mobitel, ali vas nije bilo doma? Meni je jučer došao s mobitelom.

Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

Cekam ga vec 2 tjedna svaki dan ispred kuce {#}  Osim toga, ako me i ne bi bilo doma, trebao bi ostaviti neku poruku ili doci drugi dan...

16 godina
neaktivan

Odi u poštu, skini se gol, stavi kobasu na stol i vikni...

DODAJ MI SOL!

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam dao zahtjev za produženje 07.08 i još nije stigao!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

5.9.2012 godine, putem interneta sam ispunio zahtjev za produzenje pretplate na 2. godine i dobio potvrdu da je zahtjev zaprimljen. Par dana kasnije sam vidio da nema vise te akcije u ponudi, vec samo za novi ugovor. Otisao sam u T-Com provjeriti da li je sve proslo ok sa zahtjevom i tamo mi je receno da je, u sustavu vide da je 5.9 stigao zahtjev. Na moje pitanje kada bih mogao ocekivati uredaj rekli su da tek pocetkom 10. mjeseca ce krenuti isporuke. Iskreno nisam se nadao da cu ga dobiti prije 15.10, ali 19.09, dodjem doma sa posla i vidim da je pokusana dostava nekakvog paketa, odem u nas gradski CityEx i preuzmem paket, a u paketu Samsung Galaxy Mini 2 :)  Jucer posaljem zamolbu za kod kako bih ga otkljucao na druge mreze, i on stigne u roku par sati... Sto drugo reci, nego da sam i vise nego ugodno iznenadjen. T-Com svaka cast.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

EDIT: rješeno

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 12:47 (gringo88).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Never let a computer know you're in a hurry.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ekipa može pomoć. Gdje trebam unjeti onaj kod za otključavanje.

Kad ga palim bez SIM kartice ne pita me ništa, a kad stavim sa SIM karticom ondam e traži PIN ali ne mogu ući jer je zaštićena PINOM, tj neće priznati kod. Htjeo bih ga aktivirati po ovoj metodi bez SIM kartice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 14:37 (gringo88).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Ekipa može pomoć. Gdje trebam unjeti onaj kod za otključavanje.

Ubaci sim npr. od tele2, upali mobitel, unesi pin, i zatim te pita kod za otključavanje mreže i unesi ga tu. Inače imašovdje još načina kako otključati uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 14:41 (Major950).
13 godina
neaktivan

Jel zna netko možda da li će biti još nekakvih poklona za produljenje ugovora?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pričekaj žićbo. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Htio bih podijeliti svoje iskustvo u vezi mobitela Samsung Galaxy mini i prodiljenja ugovora.

Znači, početkom rujna nazvala nas je neka operaterica u vezi produljenja ugovora, i kako se dobije navedeni mobitel.

Pošto ocu treba novi mobitel, mi smo pristali. Nakon kojih pola mjeseca zvali smo opet da vidimo kad će taj mobitel doći. Rekli su nam da bi do kraja rujna paket trebao stići.

Danas ih opet zovemo, i pazite sad ovo. Mobitel NEĆEMO dobiti, zato što smo već prije dobili hard disk. ALI taj hard disk smo dobili za prijašnje produljenje ugovora od 2 godine. Sada je ugovor opet produljen za 2 godine, od kad nas je ona ženska zvala prvi puta, bez ikakvog poklona, a jasno je rekla da ćemo dobiti gore navedeni mobitel. Što je najbolje, ugovor se više ne može prekinuti preko telefona.

Ja stvarno ne vjerujem kakva to gamad radi u tom t-comu. Ovo je stvarno sramotno za takvu veliku tvrtku. Jadno...

Stari će uskoro otić u obližnju poslovnicu da vidi o čemu je riječ.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Ja sam za ovo zadnje produljenje dobio Samsung Mini.

Za proslo produljenje sam dobio externi disk.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo vidiš meni kažu da ne mogu dobit mobitel, zato što sam za prošlo produljenje dobio hard disk.

Da su se išli zahebavat s malo manje tvrdoglavim ljudima, ovo bi im možda i prošlo.

14 godina
Cheezl kaže...

Pozdrav!

Htio bih podijeliti svoje iskustvo u vezi mobitela Samsung Galaxy mini i prodiljenja ugovora.

Znači, početkom rujna nazvala nas je neka operaterica u vezi produljenja ugovora, i kako se dobije navedeni mobitel.

Pošto ocu treba novi mobitel, mi smo pristali. Nakon kojih pola mjeseca zvali smo opet da vidimo kad će taj mobitel doći. Rekli su nam da bi do kraja rujna paket trebao stići.

Danas ih opet zovemo, i pazite sad ovo. Mobitel NEĆEMO dobiti, zato što smo već prije dobili hard disk. ALI taj hard disk smo dobili za prijašnje produljenje ugovora od 2 godine. Sada je ugovor opet produljen za 2 godine, od kad nas je ona ženska zvala prvi puta, bez ikakvog poklona, a jasno je rekla da ćemo dobiti gore navedeni mobitel. Što je najbolje, ugovor se više ne može prekinuti preko telefona.

Ja stvarno ne vjerujem kakva to gamad radi u tom t-comu. Ovo je stvarno sramotno za takvu veliku tvrtku. Jadno...

Stari će uskoro otić u obližnju poslovnicu da vidi o čemu je riječ.

pa stvarno stvasta.. mislim da su cak i mom starom to rekli kad ih je zvao prije nekih 4,5 mj (ne znam kakva je ponuda bila).. a moj frend je vec uzeo nesto i kad je htio produzit da dobije HDD, kazu mu ne mozes kaze on ajde molim vas ako nije problem, i ona kaze ajde dobro naci ce se i za tebe jedan i posalje mu.. o.O! , ja ne znam jel to kako na koga naletis u tom t-com ili sta.. stvarno bezobrazluk..

13 godina
neaktivan

Ja sam se isto puno puta uvijerio da ovisi s kim razgovaraš nitko nema blage veze netko priča nešto netko drugi nekaj drugo moraš molit boga da dobiš nekoga tko ti može pomoć. Garantiram da u istom danu nazoveš SZK od 10 puta svaki put će ti netko nekaj drugo reć a 80% te se samo hoće riješit il uvalit snimalicu xD

2 0 hvala 0
17 godina
Cheezl kaže...

Evo vidiš meni kažu da ne mogu dobit mobitel, zato što sam za prošlo produljenje dobio hard disk.

Da su se išli zahebavat s malo manje tvrdoglavim ljudima, ovo bi im možda i prošlo.

To su gluposti, jer se sigurno može staviti zahtjev za mob i produljenje uo neovisno o starim pogodnostima koje si več iskoristio. Nazovi szk i reci da ti ponovo pošalju mobitel, jer se ugovor nije mogao produljiti bez stavljanja zahtjeva za mobitel. ( zahtjev automatski povuče uo, ako ne dobiješ mob moraju ga ponovo poslati).

Ako ti ne žele ponovo poslati, onda traži micanje ugovora i  onda odi fino u t-centar i reci da namjerevaš raskinuti adsl i onda če ti tamo ponuditi da uzmeš mobitel, jer ga je za zadržavanje korisnika i dalje moguče dobiti, ali samo u t centru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 21:59 (.delboy).
16 godina
neaktivan
.delboy kaže...

To su gluposti, jer se sigurno može staviti zahtjev za mob i produljenje uo neovisno o starim pogodnostima koje si več iskoristio...

...

Svjestan sam toga, al momak kao da je s marsa pao. Neki Erik, ak se dobro sjećam.

Javim sutra kako će se situacija odvijati. Budemo opet zvali, ako ništa ne promijene, trčim u obližnju poslovnicu i raskidam ugovor.

13 godina
neaktivan

Ne možeš ga raskinut, ugovor ti je istekao {#}. Idi do T-com-a direktno jer takve vece tvrkte jedino reagiraju prijetnjom odlaska ka drugom operateru. 

0 0 hvala 0
14 godina

Eto da i ja opisem nase izuzetno NEGATIVNO ISKUSTVO.Naime 15.08. sam telefonski produzio ugovor,kazu sve 5,mobiilni uredjaj cete dobit u 9. mjesecu,neznamo tocno kad,pa vas molimo za strpljenje i razumijevanje.Hm,i nista cekamo,mi pa ja zovem SZK 10.9. da provjerim,kazu sve super,uredjaj vam stize.Nazovem ja opet 20.09. i pafffff,operater meni kaze da je zahtjev za produzenjem odbijen 20.08. zbog duga od 50 knJupi tarifa, (koja je podmirena 18.08. imam racun),izbezumljen kazem da je to nemoguce posto nas nisu obavjestili te su lagali.Prozvakali smo to da sada od uredjaja nista te odlucili raskinut sva posla s ti ljudskim otpadom.Da jucer nebi dobili normalni racun i dopis gdje se zahvaljuju za produzenje ugovora na 2 god. za promet te paket.I sad mi jadni,nit dobili uredjaj,nit 20 kn jeftiniju pretplatu,lijepo su nas izigrali.Sad neki dan idem direktno u T-centar,ako budu imali srece mozda ih ne zadavim.

VELIKA SRAMOTA da se to desava u 21. stoljecu,i za T-Com i za hrvatsku vladu koja je dozvolila.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 13:02 (Strelok).

0 0 hvala 0
17 godina

Meni danas dosao mobitel (Samsung Mini 1) {#} ali sam na to potpuno zaboravio jer sam taj zahtijev ispunio online negdje kad je pocelo to sve skupa (5-6. mjesec) i nisam dobio nikakvu potvrdu niti odgovor pa sam mislio da valjda ja to ne mogu napraviti, ali danas dosao postar sa mobom i ja ga cudno gledam {#} ali se ne bunim {#}.

Gledam maloprije racun da vidim kad mi istice neki ugovor kad ono pise da nemam nista pod ugovorom osim Interneta koji istice ove godine u 12. mjesecu.

BTW: da vas pitam, da li bi ja prema ovim slikama ispod, mogao ponovo produzit ugovor za nesto (bilo sta)?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 15:06 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
djigibao kaže...

Meni danas dosao mobitel (Samsung Mini 1) {#} ali sam na to potpuno zaboravio jer sam taj zahtijev ispunio online negdje kad je pocelo to sve skupa (5-6. mjesec) i nisam dobio nikakvu potvrdu niti odgovor pa sam mislio da valjda ja to ne mogu napraviti, ali danas dosao postar sa mobom i ja ga cudno gledam {#} ali se ne bunim {#}.

Gledam maloprije racun da vidim kad mi istice neki ugovor kad ono pise da nemam nista pod ugovorom osim Interneta koji istice ove godine u 12. mjesecu.

BTW: da vas pitam, da li bi ja prema ovim slikama ispod, mogao ponovo produzit ugovor za nesto (bilo sta)?

U pravilu mozes.. ali nekad se jave arogantni tehnicari koji su mozda cak jos i novi pa ne znaju o tome da ne duljim... Imas par postova gore napisana iskustva od par korisnika (isto tako i moje). 

17 godina
Mozda ce tek naknadno upisat da sam produzio ugovor?
Kad vide od postara da sam preuzeo mob, ha?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
17 godina
djigibao kaže...

Ja kad god sam probao tako nešto izvesti, ispalo je da ta online

aplikacija za korisnike ništa ne valja, al zato njihova interna radi

bez greške i sve vidi i zna

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
djigibao kaže...

Ma to je klasika za moj.hrvatskitelekom.hr, nikad ispravno ne vuče te ugovore, da nazoveš 08009000 automat ti ponudi nešt treče, najbolje dobiti agenta i neka ti pročita direkt iz sustava.

Strelok kaže...

Eto da i ja opisem nase izuzetno NEGATIVNO ISKUSTVO.Naime 15.08. sam telefonski produzio ugovor,kazu sve 5,mobiilni uredjaj cete dobit u 9. mjesecu,neznamo tocno kad,pa vas molimo za strpljenje i razumijevanje.Hm,i nista cekamo,mi pa ja zovem SZK 10.9. da provjerim,kazu sve super,uredjaj vam stize.Nazovem ja opet 20.09. i pafffff,operater meni kaze da je zahtjev za produzenjem odbijen 20.08. zbog duga od 50 kn

Taj prvi zahtjev nije ni mogao biti unjet jer sistem automatski neda ako ima bilo kakvog dugovanja, tako da je sigurno agent muljao i radio task koji je kasnije odbijen zbog duga.

segregator kaže...

Ja kad god sam probao tako nešto izvesti, ispalo je da ta online

aplikacija za korisnike ništa ne valja, al zato njihova interna radi

bez greške i sve vidi i zna

Ni tamo nije uvjek sve točno {#}
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 15:45 (.delboy).
17 godina
.delboy kaže...

Ni tamo nije uvjek sve točno {#}

Istina, al kad je krivo, u pravilu je na tvoju štetu :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
Jel ova akcija jos uvijek u djiru ili je to gotovo?

https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/promotivne-ponude
13 godina
neaktivan

To je valjda samo za nove korisnike ne za i one koji žele produljit ugovor

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Meni su rekli da je to samo za nove korisnike al da je to trajna akcija pa da kao biti će još al pitaj boga kada

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel daju šta sada za produljenje maxtv-a, ne znam dal sam ja čorav ali na službenim stranicama niš ne vidim?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice