Spijunaza

poruka: 56
|
čitano: 14.376
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Spijunaza
CodMW3 kaže...

a dal je moguće skriti IP adresu?

Ne,al je moguće s nekim programom promjenit čak tako da si kao u americi,samo se mora platit da bi ga potpuno koristio a trail je 1 dan

Dino
15 godina
Spijunaza

mozes ju promjeniti jedino ako to pomaze :)

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dinče kaže...
CodMW3 kaže...

Ne,al je moguće s nekim programom promjenit čak tako da si kao u americi,samo se mora platit da bi ga potpuno koristio a trail je 1 dan

kupis si seedbox od xirvika i dobijes 100Mbit proxy

problem rijesen

15 godina
Dinče kaže...
CodMW3 kaže...

resitiranjem modema se mijenja ip adresa :)

Give me some chiken!!!
13 godina
odjavljen
Kewin kaže...
Dinče kaže...
CodMW3 kaže...

resitiranjem modema se mijenja ip adresa :)

/facepalm 

razmisli o tome malo 

14 godina
neaktivan
Spijunaza

je zna neko mozda dali ima kakav program s kojim mogu vidit koje stranice su gledane sa mog kompa i kad nešto tipa web forenzike,pa čak ako je moguče i vidit ono šta je izbrisano u povijesti preglednika???hvala!...Baš u bugu br.230 čitam o brisanju digitalnih identiteta i kako svi podaci kojima smo pristupili ostaju u beskrajnom digitalnom prostoru!?sad mene bi interesiralo iz gore navedenog ako ima koj program s kojim bi mogo vidit kad sam recimo bio na nekoj stranici i na kojoj????  

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 16:56 (respect666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spijunaza
je zna neko mozda dali ima kakav program s kojim mogu vidit koje stranice su gledane sa mog kompa i kad nešto tipa web forenzike,pa čak ako je moguče i vidit ono šta je izbrisano u povijesti preglednika???hvala!...Baš u bugu br.230 čitam o brisanju digitalnih identiteta i kako svi podaci kojima smo pristupili ostaju u beskrajnom digitalnom prostoru!?sad mene bi interesiralo iz gore navedenog ako ima koj program s kojim bi mogo vidit kad sam recimo bio na nekoj stranici i na kojoj????
13 godina
protjeran
Spijunaza
vjerojatno ima software s kojim se moze i to...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spijunaza

Ima evo vam ga

http://uploading.com/files/9489eea3/

Sadrži :

- ADS Locator (Alternate Data Streams)
- Disc Investigator 1.4 (File-Slack-Analyze)
- Historian 1.4 (Browser Analyze)
- Live View 0.6 (System Analyze)
- MUI Cacheview 1.00 (Registry Analyze)
- Networkminer 0.85 (Network Analyze)
- Regripper 2.02 (Registry Analyze)
- Systemreport 2.54 (PC Analyze)
- USB-History R1 (USB-Stick-Analyze)
- Windows File Analyzer (File Analyze)
- Winpcap 4.02 (Network)

No prije nego skinete jedno malo upozorenje postoji vrlo velika vjerojatnost da su programi zaraženi stoga ih je poželjno pokrenuti na virtualki ili sandboxu.

Inače radi se o navodno procurenim FBI diag and forenzic tools koji su malo zastarjeli ali još mogu poslužiti.

Još jednom upozoravam na moguće probleme koje vam mogu prouzrokovati ovi programi. 

imam muda
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 15:42 (Miki Liki).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Spijunaza

pozdrav svima ,

nedavno sam se ukljucio u ovaj forum  u nadi da mi netko od strucnjaka moze pomoci ili dati savjet.

imao sam provalu u kompjter  tj. doticna osoba je me dugo spijunirala.

u povjerenju sam prepustio osobi da mi instalira windowse ..,

osoba je iskoristila taj trenutak i uz windowsw instalirala i neki drugi program koji cak ni malwarebytes ili avira nisu otkrili.

pa me zanima dali netko zana za takav program i kako ga otkriti i sta je s njim sve moguce napraviti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Spijunaza

što si primjetio?pomicanje kursora i sl.?mogu biti svakakvi keyloggeri i ostali programi koje ti antivirus neće otkriti...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Spijunaza

Znao sam.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jedino sto sam primjetio je da se za sekundu mis pomakne  i to je to ... zanima me kako otkriti takav program ?? posto je osoba ocigledno dugi niz snimala moju aktivnost  preko interneta i tako mi nanjela veliku stetu.

12 godina
neaktivan
tera kaže...

jedino sto sam primjetio je da se za sekundu mis pomakne  i to je to ... zanima me kako otkriti takav program ?? posto je osoba ocigledno dugi niz snimala moju aktivnost  preko interneta i tako mi nanjela veliku stetu.

reinstalliranje windowsa je najbolja opcija,tko zna gdje je on uvalio taj program...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
17 godina
tera kaže...

Je li pomicanje miša na sekundu jedini simptom?

13 godina
Spijunaza

koje imaš windowse. za tzv špijunažu ne treba nikakav program.  bitno je samo da se spojiš na napadačev wifi i napravio si najveći korak. možda je netko prikačen na tvoj wifi. ako imaš win xp onda si nagrabusio jer je dosta ranjiv

0 0 hvala 0
16 godina
Spijunaza

Ma to ti Obama pomiče miš

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

2 0 hvala 0
16 godina
Spijunaza

keylogger, davno sam ja to skinuo i stavio na jedan komp, isto moj da isprobam kako radi. ne samo da mozes pomicat kursor nego mozes gledat preko njegove web kamere, mozes mu ugasit pc, vidit sve sto pise na tipkovnici i tako uzet podatke accounta i kreditnih kartica. najgore je sto ga nijedan antivirus nemoze otkrit, a nacini da ga ubacis u pc su nebrojeni. gadna stvar, jednom je i meni to neko stavio, vjerojatno sam pokupio na netu. i ja pustim pc i vidim mis se mice, pali mail i cita, poslo je sa svih racuna da sam zaboravio password i onda iso na mail stisnut onaj link da promjeni, uspio je ukrast samo steam sa 25 igrica a onda sam odma reinstaliro windows. steam sam naravno poslije vratio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

windows 7 imam,  ne smunjam samo povodom toga da se mis pomakeo na sekundu nego da su procurile informacije kojima samo ja imam pristup...

laptop koji sam korisiti volio bi istraziti tj. dali netko zna kako otkriti takav program? da dodem do odredenih informacija.

moram napomeniti da je osoba jako strucna u informatickom znanju i informacije koje je dijelila drugima osobama iz nekih svojih hirova su mi jako nastetilie! informacije koje je dijelila drugim osobam  ulaze u potpunu privatnost jedne osobe!! dali mi netko ovdje moze dati savjet ili pomoc.

16 godina
tera kaže...

windows 7 imam,  ne smunjam samo povodom toga da se mis pomakeo na sekundu nego da su procurile informacije kojima samo ja imam pristup...

laptop koji sam korisiti volio bi istraziti tj. dali netko zna kako otkriti takav program? da dodem do odredenih informacija.

moram napomeniti da je osoba jako strucna u informatickom znanju i informacije koje je dijelila drugima osobama iz nekih svojih hirova su mi jako nastetilie! informacije koje je dijelila drugim osobam  ulaze u potpunu privatnost jedne osobe!! dali mi netko ovdje moze dati savjet ili pomoc.

sto ti sad tocno uopce zelis? ako hoces to izbrisat napravi reinstal i nece bit tog vise.

12 godina
neaktivan

u biti zelim naci nacin kako dokazati takvo djelo jer mije ogromna steta nacinjena , osoba je me duze vrijeme spijunirala i skupljala informacije i ciljano slala te informacije mojim kolegama i suradnicima.

17 godina
tera kaže...

u biti zelim naci nacin kako dokazati takvo djelo jer mije ogromna steta nacinjena , osoba je me duze vrijeme spijunirala i skupljala informacije i ciljano slala te informacije mojim kolegama i suradnicima.

Užasno je problematično i zahtijeva puno skupih radnih sati.

Postoji li realno mjerljiva šteta?

16 godina
Spijunaza

ako se smije znat da li je steta materijalna, pshicika ili? mislim sto je on to mogao nac, gole slike tvoje zene? gole slike tude zene? ne moras rec ako neces al samo nesto da znamo u cem je rec pa mozda mozemo i rec rjesenje problema. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i materijala i psihicka , drustvena steta.  i onako mi nije lako nezaposlena sam osoba i imam dosta problema svojih ..., i povodom toga ide netko spijunirati , snimati razgovore i iskoristavati slike ... kako bi jos vise stete nanio... zato pitam kako istrazit i dokazat takvo djelo.

16 godina
tera kaže...

i materijala i psihicka , drustvena steta.  i onako mi nije lako nezaposlena sam osoba i imam dosta problema svojih ..., i povodom toga ide netko spijunirati , snimati razgovore i iskoristavati slike ... kako bi jos vise stete nanio... zato pitam kako istrazit i dokazat takvo djelo.

tesko
najbolje odi odvjetniku i sve mu ispricaj al ne ko nama nego bas sve. onda ce ti on rec kako da ga kazneno gonis.

16 godina
tera kaže...

to je policijski job.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice