Znaci htio bih da magu snimit telefonske razgovore na kompjuter,koristim DSL mrezu-Thompson onaj standrani od t-coma,uglavnom ima mogucnost telefonije pa bi trebalo biti moguce,ili mogu ustek na onaj standarni ulaz u zidu ubiti sto trebam napravit da mogu snimit te razgovore
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
obrati se POA-i
Ocekiva sam slican odgovor al ja tribam rjesenje,bio sam par puta u situaciji di bi da sve da sam ima snimku razgovora pa mi je palo na pamet da omogucim to samo sto svi programi rade jedino na modemu
Ne možeš preko ADSL routera. Postoji uređaj koji se spaja na diktafon ili na zvučnu karticu i koji omogučuje snimanje razgovora, a uz malo programiranja i korištenje Game porta, LPT-a ili starog joysticka možeš izvod za automatsko snimanje spojit na komp i podesit da se pali program za snimanje. Ako nisi na ti s elektronikom ne bih ti preporučio da se igraš s izradom takvog uređaja. Uz to imaš dva pravna problema. Prvi je ilegalnost snimanja razgovora bez znanja sugovornika, a drugi je to što spajaš neatestirani uređaj na telefonsku liniju.
vidis nisam se ni sjetio pravnih problema,iako s ti zakoni po meni glupi al sta se moze,mislim da se neisplati upasti u ilegalne gluposti samo da bi dokazao da netko laze,svejedno ako znas ikakav link za skicu za takav uredaj bio bih zahvalan(molio bih na PM)
Imaš uređaj koji se stavlja između tel. slušalice i izlaza iz telefona... Ali ubij me ako se ja mogu sjetiti kako se to zove, sorry... :/
da gledao sam takve uredaje ali oni vecinom snimaju na vrpce,sto je malo neprakticno
da gledao sam takve uredaje ali oni vecinom snimaju na vrpce,sto je malo neprakticno
Imaš i digitalnih - aka što rade MP3 output. Naravno, koštaju malo više.
da to bi onda bilo puno bolje,iako mislim da nebi davao previse novaca neiz ovog razloga,iako je dobro imat takav uredaj