Skidanje s torrenta

poruka: 6
|
čitano: 9.687
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Skidanje s torrenta
pitanje

Kad skidam nesto s torenta, kad   stisnem download ono stoji 0,0%. Jeli to tako treba ili? Treba li cekat da pocme ili sta? Koristim u Torrent.

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skidanje s torrenta

Pa ima i na torrentu legalnih stvari Namigiva

nebi trebalo biti tako. Pogledaj jel ima seedera i podesi postavke.

Btw ovo nije hardverski problem

EDIT : stigli me

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 21:01 (krle).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Skidanje s torrenta

Moze biti i da mu je tracker offline ili da je utorrent krivo konfiguriran. Nemora znacit da je samo do manjka seedera. Kad bi napravio screenshoot bilo bi daleko lakse

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Skidanje s torrenta
kavasaki kaže...

Kad skidam nesto s torenta, kad   stisnem download ono stoji 0,0%. Jeli to tako treba ili? Treba li cekat da pocme ili sta? Koristim u Torrent.

Ovo je samo uputstvo. Milijuni ljudi koristi torrent, pa zašto ne bi i on koristio u legalne svrhe. Svatko prema svojoj savjesti. Ovo je samo slikovno objašnjenje nekih postavki uTorrenta.
Edit: slike u prilogu.
Prvo odredi u opcijama mapu u kojoj će se skidati datoteka Prvo odredi u opcijama mapu u kojoj će se skidati datoteka
Za upload npr. 32kb/sec a download 0 (max.) Za upload npr. 32kb/sec a download 0 (max.)
Odredi port (veći od 55000) i pusti ga kroz firewall Odredi port (veći od 55000) i pusti ga kroz firewall
Potvrda uspostavljene konekcije - treba malo pričekati Potvrda uspostavljene konekcije - treba malo pričekati
Opcije>Upravitelj brzine>klik Opcije>Upravitelj brzine>klik
Otvara se novi prozor, klik na provjeru Otvara se novi prozor, klik na provjeru
Otvara se browser, i ako je sve u redu mora pisati OK Otvara se browser, i ako je sve u redu mora pisati OK
17 godina
Skidanje s torrenta

evo ti link kak da malo ubrzas torrent za 25-30%

https://www.youtube.com/watch?v=nqd3l-oREGo&annotation_id=annotation_832199&feature=iv

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skidanje s torrenta

mora bit dobar omjer seedera/leechera (što više s a što manje l)

imaš na netu kako ubrzat utorrent no meni niti jedno nije pomoglo...bar ne naročito

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice