PayPal s visa electron ziro karticom zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 21.208
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PayPal s visa electron ziro karticom
Dali je moguce otvorit paypal s visa electro ziro karticom !? I dal je neko otvarao to da znam mami objasniti sto sve treba. Tu karticu bi koristio za kupovanje online! Te koja je cijena , kako se dugo ceka... Hvala !
[url=http://eu.playstation.com/psn/profile/VictoriousBoy69/] [img]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/VictoriousBoy69.png[/img] [/url]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PayPal s visa electron ziro karticom

Nisam siguran ali mislim da se electron ne moze spojiti na paypal,najbolje ti je ako si student izvadit u pbzu studentsku inspire karticu(tekuci racun).Potpuno besplatna nemas nikakvih naknada,a i mozes na nju primat novce sa paypala dok na ove druge(ne visa) kartice nemozes primat novce.Cekat ces priblizno 10 radnih dana.

16 godina
moderator
PayPal s visa electron ziro karticom
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PayPal s visa electron ziro karticom

leomx3 kaže...

Dali je moguce otvorit paypal s visa electro ziro karticom !? I dal je neko otvarao to da znam mami objasniti sto sve treba. Tu karticu bi koristio za kupovanje online! Te koja je cijena , kako se dugo ceka... Hvala !

Ja sam nedavno otvorio Paypal na Visu electron žiro računa Zagrebačke banke. Kartica je glasila na staru (moji su računi blokirani) i nije bilo nikakvih problema.

Visa ti stigne za oko tjedan dana. Gledaj da uplatiš na žiro račun nekih 70-100 kn koje kasnije možeš podići ili iskoristiti za neku kupnju. Možeš uplatiti i manje ali je ovo radi sigurnosti. Zg banka naplaćuje mjesečno 5 kn za vođenje žiro računa pa gledaj da uvijek na računu imaš 20-tak kn.

Kad ti Visa electron stigne odeš na Paypal, registriraš se i ispuniš podatke koje te tamo traže. Paypal će u roku od nekoliko dana (3-4) izvršiti probne uplate da provjere valjanost tvog žiro računa i Visa electron kartice. Nakon 4-5 dana odeš nazad do banke i zamoliš ih da ti napišu četveroznamenkasti code (koji ti se nalazi u opisu prometa a glasi otprilike ovako: "PP*XXXXCODE", pri čemu su XXXX 4 broja). Iznos te transakcije gdje je code je oko 12 kn. To će ti kasnije Paypal vratiti nazad.

Taj četveroznamenkasti code upisuješ prilikom verificiranja Paypala na svojem Paypal accountu.

Odmah nakon toga možeš ići u kupnju.

Ovdje imaš dosta dobro objašnjeno ovo što sam ti ja sad napisao.

Ovo ti je tema o Paypalu pa o detaljima i nejasnoćama možeš tu pitati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice