Mjenjanje IP adrese

poruka: 7
|
čitano: 6.285
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mjenjanje IP adrese

S kojim programom najbrže mjenjati IP adresu?

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mjenjanje IP adrese
kovaos kaže...

S kojim programom najbrže mjenjati IP adresu?

Ugasiš pa upališ modem i imaš novu IP adresu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 14:36 (Ivan M.).
16 godina
neaktivan
Mjenjanje IP adrese

Tor. Ili Hidemyass ili proxymafia. Šta god ukucaš u goggle,nać ćeš.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

imaš brdo programa, jedino je teško naći neki besplatan, evo jedan dobar hide ip platinum

uglavnom proguglaj pa ćeš već nešto naći

16 godina
neaktivan
Mjenjanje IP adrese

Ako imaš dinamičku IP adresu, svaki put kad se modem isključi i uključi, ti bi trebao dobiti novu adresu.

Ako imaš statičku    IP adresu, onda moraš posezati za proxy-ima. Ima još nekoliko malo kompliciranijih načina, o tome drugi put.

0 0 hvala 0
17 godina
Mjenjanje IP adrese

zašto paliti i gasiti modem za mijenjanje IP adrese? pa meni je dovoljno samo da se odspojim i spojim i to je to. Jedino ako je to zato što je samo jedan komp priključen na router/modem

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
denix kaže...

zašto paliti i gasiti modem za mijenjanje IP adrese? pa meni je dovoljno samo da se odspojim i spojim i to je to. Jedino ako je to zato što je samo jedan komp priključen na router/modem

Pa koliko ja znam moguće je i napraviti batch (.bat) file koji će to raditi za tebe, ali dečko pita za najbrži način...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice