Hakirali su me... zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.416
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hakirali su me...

Ljudi, imao sam preko 200Mil. na Texas Hold Em pokeru i sad ga ukljucim i nema, jel to ima neki program ili? Ako ima kazite jer ima da smrskam cijeli Face onom ko mi je to uradio....

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hakirali su me...

Ovdje se ne traže usluge hackanja. E da, usput, znaš onu: "Tko tebe kamenom, ti njega kruhom."?

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hakirali su me...

Mislim na to da li itko zna za taj program je li nekoga i on hakirao, a znam za tu "Tko tebe kamenom, ti njega snajperom"

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
RE: Hakirali su me...
4ucker kaže...

Ljudi, imao sam preko 200Mil. na Texas Hold Em pokeru i sad ga ukljucim i nema, jel to ima neki program ili? Ako ima kazite jer ima da smrskam cijeli Face onom ko mi je to uradio....

Hahah. Ne postoji glagol "hakirali". I najvjerojatnije je bug na serveru.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan

ja sam ti to ucinio :D

znam program za to radit al ti nebum reko prek pm-a osim toga mozda si popusil tih 200 milja sam :D jel ti to plačaš šta pa da ti oni cuvaju backupove ak neplačaš nemaš se kaj žalit,niko ti ne garantira 100%sigurnost podataka(score)

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 13:59 (UBIZEC cORPORATION).
16 godina
neaktivan
Hakirali su me...

Najvjerovatnije su čačkali po serverima i napravili update igre. Meni se to dogodilo sa Street race i Gangster Battle. Osim što sam ostao bez para morao sam i neke nivoe ponovo prolaziti.

Jedino ako nisi nekome davao svoje podatke. Pogledaj ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 15:00 (tkalec).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
mene samo zanima dal je autor ove teme zakljucio da su ga "hakirali" samo na osnovu toga sto je izgubio nesto na nekakvom pokeru...ako jeste onda ova tema zasluzuje lock...
K'eni pa te vat' ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice