H1 - kvaliteta i brzina

poruka: 51
|
čitano: 37.461
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

A kakav je vipov internet? Mislio sam uzet ono iPhone 4 plus njihov internet?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

BUMP

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
H1 - kvaliteta i brzina

Ovo je H1 tema

Mašio/la si temu.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
H1 - kvaliteta i brzina

Da li bi netko mogao pojasniti za H1 BIT 10 zašto piše: "Mjesečna naknada za telefonski priključak - nije uključena u cijenu" a dok kod se kod H1 TRIO BIT ta naknada nigdje ne spominje? Kod mene H1 nema svoju infrastrukturu pa me zanima da li se ipak na kraju plača naknada T-comu ili ne? Tražio sam svugdje na net-u ali imaju razni odgovori, npr.: plača se 75 kn, ne plača se jer je uračunata u cijenu... Najbolje bi bilo da se javi netko tko koristi H1 preko T-com-ove infrastrukture pa da to objasni. Hvala!

EDIT:

Sada sam išao na stranici H1 na narudžbu obje opcije i pogledajte slike. Kod H1 TRIO BIT nema naknade od 75 kn dok kod H1 BIT 10 ima. Neznam gdje to ima smisla da kod jedne opcije moraš plačati T-comu a kod druge ne...

H1 TRIO BIT H1 TRIO BIT
H1 BIT 10 H1 BIT 10
Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 13:05 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
H1 - kvaliteta i brzina

Zanima me ovaj paket od H1

Surf & Call START UP

Piše da je cijena 99.99 kuna,a mene zanima dali se na tu cjenu plača još nešto dodatno prema t-comu (pretplata).

x
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:39 (zzz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: H1 - kvaliteta i brzina
Scorp21 kaže...

EDIT:

Sada sam išao na stranici H1 na narudžbu obje opcije i pogledajte slike. Kod H1 TRIO BIT nema naknade od 75 kn dok kod H1 BIT 10 ima. Neznam gdje to ima smisla da kod jedne opcije moraš plačati T-comu a kod druge ne...

Nema smisla ali tako je kako je...

U opciji h1 bit 10 se placa tih 75 kn i naznaceno je da se placa

U opciji ht trio bit se to takoder placa ali je kompenzirano vec u cijenu tj od tih 200kn t-comu ide 75kn

Ne odreduje cijenu h1 nego t-com i to se mora placat

Isto kao u optimi ako si na njihovoj mrezi placas jednu cijenu a preko t-coma ide plus 28kn ja mislim ,ali to ne znaci da placas t-comu 28 kn nego platis optimi manje..

Nije bas bitno komu se placa svi su oni lopovi svoje vrste tako da ja gledam samo krajnju cijenu

16 godina
H1 - kvaliteta i brzina

Najbolje vam je nazvat na besplatni info telefon i pitati ili još bolje otić u kod njih

0800 05 05

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:44 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zzz kaže...

Surf & Call START UP

Piše da je cijena 99.99 kuna,a mene zanima dali se na tu cjenu plača još nešto dodatno prema t-comu (pretplata).

Imam taj paket, ništa mi ne dolazi od naknade dodatne za internet, tj plaćanje T-Comu tako da to ti je ta cijena :)

\/\/ F1des911 \/\/ The world is better without a few morons that get under the knife that I hold :)
13 godina
protjeran
to je točno jedini problem je što potpisuješ ugovor na dve godine. nadam se da imaš stabilno radno mjesto.
16 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...
zzz kaže...

Surf & Call START UP

Imam taj paket, ništa mi ne dolazi od naknade dodatne za internet, tj plaćanje T-Comu tako da to ti je ta cijena :)

Daj mi reci,planiram uzeti taj surf and call start up.Znači 100 kn za telefon+flat int 3mbps?Koliko još imaš telefonskih razgovora za platit s obziorm da je većina kučanstava koje zovem na tcomu?Ako imaš račun pa da uploadaš da se ne zaletim...Hvala.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...
AbeDomeNuS kaže...
zzz kaže...

Surf & Call START UP

Daj mi reci,planiram uzeti taj surf and call start up.Znači 100 kn za telefon+flat int 3mbps?Koliko još imaš telefonskih razgovora za platit s obziorm da je većina kučanstava koje zovem na tcomu?Ako imaš račun pa da uploadaš da se ne zaletim...Hvala.

Trenutno uz mene nisu računi trebao bi ih potražiti, uglavnom račun mi nikad nije preko 160 kn mjesečno, stara zna nazvati sestru ovoga onoga, al ono, na kratko ne razglabaju sad, nisu im pozivi toliko jeftini pa zato sam se dogovorio sa starom da ako je moguće šta manje priča tako da to ti je sve super, jedino trebaš pazit na razgovore.... :)

\/\/ F1des911 \/\/ The world is better without a few morons that get under the knife that I hold :)
16 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...
big_guy kaže...
AbeDomeNuS kaže...
zzz kaže...

Surf & Call START UP

Trenutno uz mene nisu računi trebao bi ih potražiti, uglavnom račun mi nikad nije preko 160 kn mjesečno, stara zna nazvati sestru ovoga onoga, al ono, na kratko ne razglabaju sad, nisu im pozivi toliko jeftini pa zato sam se dogovorio sa starom da ako je moguće šta manje priča tako da to ti je sve super, jedino trebaš pazit na razgovore.... :)

A brzina i stabilnost veze?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...
AbeDomeNuS kaže...
big_guy kaže...
AbeDomeNuS kaže...
zzz kaže...

Surf & Call START UP

A brzina i stabilnost veze?

Veza nikad pukla, brzina konstantna iznenadio sam se :)

13 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

smeče...potpisa ima 3 miseca još ih čekam sa priključkom..zato ljudi pazite

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

Korisnik sam njihove usluge H1 s&c već nekih 8 mjeseci.... plačam i uslugu povoljnijeg telofoniranja FIX.

Bio sam na TCOM-u i mao sam račun oko 350 kn mjesečno.... sada na H1 su mi računi između 170 i 190 kn---- LAGANI PREPOROD, šta drugo reći.

Bilo je na početku problema sa pucanjem veze.... međutim kada su oni pisali zahtjev T-COM službi da je greška do njih te kada su serviseri iste mreže izašli kvar su odklonili.... ili smetnje, da se preciznije izrazim, su otklonjne. 

Jedini mali problem je što im je telefon u VOIP-u pa ako nešto skidate onda vas gotovo nitko nemože dobiti odnosno teško se uspostavlja veza... pogotovo ako vas netko zove iz vana.... također i vi sami teško ćete nekoga moći nazvati a istovremeno i nešto skidati.

Sve u svemu CIJENA je vrijedna i nekih ustupaka u ukupnoj kvaliteti (gore navedeni)..... veza je konstatna, dečki i cure u korisničkoj službi su za 5... mada se već dugo nismo čuli a nadam se da i nećemo još dugo....

ISKRENA PREPORUKA

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Preporuka je da stavite limit na brzinu skidanja na otprilike pola vaše ukupne brzine kako bi imali manje problema sa istovremenim skidanjem i telefoniranjem.... sve se može kad se hoće.

14 godina
Zbog cega da se stavi limit? Meni uredno skida po ~500kBps dok radi h1tv, a uz to i telefoniram istovremeno...
13 godina
neaktivan
iceman89iceman kaže...
Zbog cega da se stavi limit? Meni uredno skida po ~500kBps dok radi h1tv, a uz to i telefoniram istovremeno...

Pa nemaju svi jednako kvalitetnu instalaciju.... ovo se prvenstveno odnosi na one koji žive u zgradama i kojima je instalacija postavljena  prije otprilike 40 godina i više i nisu svi jednako udaljeni od centrale.

13 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

Ako ste imalo pametni NEMOJTE UZIMATI H1! Iz iskustva govorim kako je njihov "stručni" kadar toliko nesposoban da se ni sami unutar firme neznaju dogovoriti. Naime prije 2 mjeseca sam instalirao H1 Trio bit tarifu (tv,net,telefon) i gospodin iz H1 mi je stručno objasnio kako nema potrebe da odmah uzimam Flat Net nego da mogu vidjeti stanje svog računa pa prema potrebi instalirati ga.Da Vam u startu kažem da svoj račun na službenim stranicama nemožete vidjeti.Kao 1. za instaliranje H1Tv i interneta potrebno je H1 platiti 500kn (nisam lud naravno).Kao 2. prvi mjesec mi je došao račun za internet u iznosu od 550kn i naravno odmah sam požalio što sam poslušao gospodina sa početka priče. No dobro zatražio sam uključenje Flat Net-a.Prvi put su mi rekli da će uključenje trajati 2 tjedna.Nakon 2 tjedna naravno ništa i zvao sam ponovo.Tada su mi rekli 1.u mjesecu da će mi Flat biti uključen.Od tog dana ponovo je prošlo 2 tjedna i ja sam ponovno zvao da bi mi gospoda rekli kako zbog tehničkih poteškoća nisu bili u stanju uključiti mi Flat.Ni u ludilu nemojte prelaziti na H1! Baš me zanima račun za ovaj mjesec....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

Imam H1 trio bit od proljeća točnije od 3 mjeseca i nikada nisam imao problema njima (osim što sam čekao da me spoje jedno 3 do 4 mjeseca zbog komplikacija sa t-com-om, oni su štopali). Brzina je uvjek stabilna  kao i ping, jedina mana je što router nema wifi antenu vani pa je malo lošiji wifi signali...

Njihov veliki plus je uređaj za IP televiziju koji je puno napredniji od bilo kojeg trenutno providera.  A što se tiče IP televizije je sve ok nikad nisam primjetio smetnje.

No da rezimiram kao što je rekao netko gore ako ste imali ok vezu na prošlom provideru biti će i na ovome jer ionako to sve ide preko T-comovih parica (pričam za BIT korisnike jer oni nemaku njihovu infrastrukturu nego od T com-a)

Tako da ovi što se javljaju sa problemima očito bi imali sa bilo kojim providerom problem..

Vidim da Vas malo buni cjena uglavnom ništa se ne plaća t-com-u nego sve njima i meni kao TRIO BIT korisniku je račun oko 240 kn + koliko nabijete telefona

Shoma
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 - kvaliteta i brzina

Pozdrav ljudi , zanima me jedna stvar , naime nakon dugogodisnjeg loseg iskustva s T-com, htio bi se prebacit na h1 telekom i uzeti H1 Surf & Call paket i odmah povećanje brzine do 30Mbps/10Mbps. Posto sam na tcomu imao tv, telefon i internet skupa pa kad bi se to mijenjalo jel bi mogao vratit tv na stari digitalni prijemnik. Sad za ovaj paket kaže da to ukupno košta 249.00kn i da je pdv ukljucen u tu cijenu. Sad me zanima jel mogu ocekivat kakve vece racune ili nesto osim te fiksne cijene za svaki mjesec. I jel se isplati uzimati od njih jer bi mi trebala internet veza koja ne puca.A kod tcom san imao ucestalo pucanje

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice