Zdravo ,forumasi.Moj frend stalno hoce na fejs ,pa zelim znati dalije facebook koristan.
P.S Zeli igrat igre na fejsu
| 11 | Da |
|---|---|
| 26 | Ne |
Zdravo ,forumasi.Moj frend stalno hoce na fejs ,pa zelim znati dalije facebook koristan.
P.S Zeli igrat igre na fejsu
| 11 | Da |
|---|---|
| 26 | Ne |
Znaci ti zapravo ne pitaš je li Facebook koristan nego pitaš jesu li igre na Facebook-u korisne, zar ne?
korisna je i gramatika, inace je Da li
Kaj ti sad ostvari želiš? Pitati dali se isplati napraviti FB za igre ili koj k...?
ako ćemo ispravljati gramatičke pogreške onda je najtočnije Je li, jer je Da li srbizam...
ako ćemo ispravljati gramatičke pogreške onda je najtočnije Je li, jer je Da li srbizam...
i to, ali opet the point is da neide zajedno :)
Face uopče nije namjenjen igranju igara, nego komuniciranju i kontaktiranju s drugim osobama. BTW. Igre na faceu su ti teško smeće, bezvezno trošenje vremena....a i sada ih više nitko ni ne igra.
I ne ide se piše odvojeno... :P
I ne ide se piše odvojeno... :P
jesi me :P
Koristnost i igre nejdu skupa, osim ak se ne bavis s tim profesionalno. A sumnjam da se sa onim igrarijama na fejsbuku moze zaraditi.
Ma facebook se danas koristi 15% u korisne svrhe ostalo sve gluposti..
Ma facebook se danas koristi 5% u korisne svrhe ostalo sve gluposti..
There, I fixed it.
Koliko ja znam "je li" je pravilnije.
Facebook je beskoristan.
Eto šta je Facebook kao društvena mreža danas:
-Lajk i ......
- *Poswecheno*
-Okupljalište mawih loodacha
-Prijenos događaja (5min ago-dosadno mi je; 3min ago-idem van; 1min ago-hladno je vani brrr; 20sec ago-idem nazad u kuću; Just now-netko box dosadno mie! )
-Upload all 4423 pictures to album "Ja i mowe mawe wibice:* <3 "
ne..
U jbt, sad znam zašto nam je država u banani, sve se bacili u lektore. Ništa drugo ne rade.
Get a life!
A što se prijatelja tiče, neka otvori pa vidi jel mu koristan.